Livet är en gåta...

2009-10-05 @ 07:53:07

Tjing pling

hej alla gulliga vad glad jag blir att ni inte överger mig fast jag inte uppdaterar så mycket men livet rusar på i hundra åtti känns de som.

Här har det inte hänt mycket förutom att vi lullar ¨på min lillfia och jag. I lördags va vi till bror och hans flickvän eftersom allie fyllde år. Där bjöds det på grillat gott gott. Farmor följde oxå med. Fick även träffa marcus fem månaders bebis Douglas kan man va sötare :) jag vill träffa en man och ha ett barn till nu min biologiska klocka tickar som aldrig förr hehe. Känns som valbo drabbats av graviditetsepedemi haha alla är gravida. Min goa lilla vän Nina är gravid så ett jätte grattis till derad blivande av familj.

Själv har jag utstått massor av besök hos doktorn eftersom jag drabbats av konstiga blödningar och fått utstått sju gravtester och en massa ultraljud för doktorn va bombsäker på att jag va gravid haha men jag förklarade att så va de inte men de gav sig inte men som sagt jag är inte gravid men konstigt det där me kroppen hur den fungerar.
Nu ska jag göra oss klar och gå till dagis om en timme sen ska jag ta en promenad me alfons och hem o greja lïte måste ta de lugnt i dag för min mage har börjat känna av magkatarren igen så det blir inge jobb i dag men skulle egentligen inte jobbat i dag bara ta emot varor som skulle kommit i fre.

Ha en bra dag puss