sol i sikte

2009-07-22 @ 08:37:07

Morning!

vaknade tidigt i morse av att lillan va på strålande humör i dag hon är som en duracellkanin på morgonen men skönt att nån av oss har ett bra morgon humör:) så man kan inte bli annat än på bra humör.

Känner en gnagande känsla i kroppen har sovit oroligt i natt drömde att en gamal pojkvän till  mig dog i natt och ingen förstod varör jag va ledsen. Otäckt när drömmarna känns så verkliga. Nu har vi nyss käkat frukost och lillan sitter i badet och jag utanför och lyssnar när hon leker.

I dag ska vi in till city och göra stan innan det bär hem mot valbo igen. Har lite ärendern att uträtta i morgon innan ja ska till doktorn på fre, fy är nervös för mina provsvar för det känns som nåt är fel. Min läkare tog säkert 20 olika prover. Sen får vi se om jag får kortisonsprutor på fre om ja vågar.

Vi åker nog inte förrän mot kvällen men ska bli skönt att komma hem till lilla Alfons och sin egen säng :) pratade me frida igår och allt gick bra, skönt att han är bättre i magen.

Få se om ja hittar nå gummistövlar för det verkar va slut exakt överallt :( en ny plånbok är oxå behövligt. Lillan hon vill ha sin nya prinsessklänning som hon köpte igår haha så söt min lilla sessa.

Ha en bra dag och en stor kram till er alla/anna

foppa hysteri

2009-07-21 @ 16:28:05

Tjohej

Här i sundsvall tror ja befolkningen ligger några år efter med mode eller mode kan man inte kalla det heller utan ja vet inte va jag ska säga. Foppa toffeln verkar va hetaste modet här , jo de är sant vi va på Birsta i dag och jag upptäckte att var och varannan hade foppa på sig, men men det är som sagt upp till varje individ att göra som man vill men snyggt är de då inte, Bäst va en hel familj på fem eller sex pers som alla hade foppa men i olika färger haha såg så lustigt ut skulle haft kameran me :)

Va även in på ikea i dag me men för att äta lunch och så Ingrid fick leka av sig och hur kul va de när de fråga men va inte ni här igår haha vilka töntar man kände sig som åker på semester och går på ikea men Ingrid va så nöjd så.

Inne på ikea va de en massa skoställ i ek och krom och gissa va ingrid sa
-mamma är det sånna här man har apor i? hahahaha jag häll på döö va får dom allt i från.

Nu ligger ja på sängen o softar helt färdig måste ladda inför en promenad till gottebutiken sen hmm hur gick de me bantningen haha. I kväll är det morden i midsommer yheeee!!

Min riktiga ålder måste va 65 för ja lever som min mamma o pappa och dom är över 60 men jag trivs me ett lugnt och behagligt liv.

Puss/anna

Senil

2009-07-21 @ 09:45:18

Morning:)
Nu är vi i sundsvall och bara har de bra men är dock lite trött efter natten då jag och mamma och ingrid delat på den stora sängen och min mamma låter som en långtradare, fattar inte att en kvinna kan låta så :)

Den dagen jag skaffar mig en man får han verkligen inte snarka eller så måste jag ha ett eget sovrum för det går inte att sova annars.

Ingrids pappa fick nog sig ett par smällar när vi va i hop för han låter oxå som en långtradare hehe

Självklart glömde jag kamerasladden hemma så bilder kommer när vi kommit hem, så typiskt mig :( senil eller vad det nu kan va...

Längtar lite efter Alfons gör jag me... lillplutten min men han har det bra me Frida & zack

I går va vi på Ikea och shoppade lite och vilket mysigt lekland de hade för barnen Ingrid ville inte gå därifrån säger bara valbos lekhörna är en fis i rymden jämfört me sundsvall.

Vi blev bjuden på riktigt god mat av gulliga moster i går sen va vi och köpte godis på ett ställe me över 500 sorter de kan vi kalla en affär i min smak.

Har gått upp flera kilo under semestern måste banta när semestern är slut.

I dag ska vi till ett köpcentrum och shoppa det är mycket som står på listan men bara sånt som behövs hehe.
Ingrid har varit duktig och spart egna pengar så hon ska handla leksaker säger hon, hon får faktiskt köpa det hon vill för det är hennes pengar men tror de blir en prinsessklänning haha min lilla sessa.

Ha de gott och puss på er alla

Packar väskan

2009-07-19 @ 18:58:05

Hej allihopa :)

Min dator j..vel har krånglat så det har inte blivit nå uppdateringar men som sagt im back.
Här packas det för fullt eftersom vi åker till sundsvall i morgon och blir där till slutet av veckan de blir mysigt me en liten mini semester :) men säger bara de va grejor man ska ha då suck!

tråkigt nog har ja inga bilder att bjuda på eftersom vi har varit bosatt i västbyggeby för jag har jobbat och det har varit skönt att kommit hemifrån och bara rå om sig.

Ska dock inte glömma kameran hemma denna vecka.

Datorn följer me såklart min lilla älskling.

Puss o kram vi ses

Disco

2009-07-11 @ 16:23:49

tjohoo

Här är det disco för fulla muggar vi dansar och fular oss och bara har de gott :) today is a good day,mmm så de kan bli

Alla möjligheter

2009-07-11 @ 12:03:19

Hej alla gullegrisar :)

I dag känns de som det kommer att bli en rätt bra dag,
Vaknade brevid gullhjärtat som smekte mig i ansikte och gav mig en puss, kan inte finnas bättre sätt att vakna.

Gick ner och upptäckte att Alfons har fått magsjuka trevligt eller inte :( synd om han är det får inte äta på 24 timmar bara dricka vatten.

Ska snart hoppa in duschen och ta cyklarna till köpis och inhandla gotta (är ju trots allt lör)

Glöm inte dagen blir vad du gör den  till och ta inget förgivet lev medans du kan.

Puss/anna

Titta fram och inte bak

2009-07-10 @ 11:50:22

Sitter hemma med älsklingen och tittar me kalle, eller inte hemma men på sågvreten för vi har lånat huset över helgen bara för att de är så skönt att va där och man får verkligen lite frid och ro och tid att fundera.

Jag har tänkt och tänkt dessa dagar på mitt liv hur det har sett ut och hur det är nu och hur jag vill att det ska bli och tro mig jag är en mästare på att älta det gamla att hå ångest över gårdagen i stället för att släppa den och inse gårdagen kan du inte göra nå åt men morgondagen är din och du bestämmer hur den ska bli :) så nu har jag bestämt för att ta kontroll över mitt liv och mitt öde, Inge mer reta upp mig över småsaker eller andra personer de ska inte få stjäla MIN energi. Jag har som jag skrev tidigare drabbats av en kollapps vilket innebär att jag har bara sovit och sovit och gråtit och gråtit men i efterhand kan ja säga att det är skönt jag har fått ur mig all sorg och smärta jag bär på. jag är en känslomänniska som i bland går emot mina egna känslor och lyssnar för mycket på andra och vill så väl men blir så fel... Känns jätte tungt och jobbigt att skriva detta men jag behöver skriva av mig så är det och jag börjar må bättre nu men ångsten finns där och de kommer den alltid göra det är något jag får lära mig att leva med vissa människor är mer ångestbenägna än andra,svårt att förklara men vissa dagar är bättre och vissa sämre. Jag har förstått att stress är min fiende nr ett att jag måste lära mig att stressa av och ta de lugnt och fiende nr två sömn jag har ett stort sömnbehov och behöver mina 8 timmar för att fungera. Fiende nr 3, perfektionisten, jag är en ordings människa i fingerspetsarna och vill ha ordning och reda men måste släppa alla måsten det behöver inte va perfekt och det är nå jag ska träna på.En klok kvinna sa till mig en gång anna din största fiende är du själv. Aha tänkte jag men i dag förstår jag hur hon mena att det är jag som dömmer mig hårdast själv och har stora krav på mig. Jag är inte perfekt men jag duger som jag är.

Shit va tungt de va att skriva dessa rader men skönt för själen
Till er alla vänner och ovänner jag älskar er alla även om jag har svårt att visa det och glöm inte människan agerar utifrån sin egen förmåga.

PUSS

Regnet bara öser ner.

2009-07-09 @ 10:53:01

Hej !
Sitter inne i dag har ingen lust att gå ut förutom att jag ska till läkaren på em.
Här har det inte hänt speciellt mycket så det finns inte mycket att blogga om utan har tagit en behövlig paus med mycket vila.
Nästa vecka hoppas jag bjuder på mer trevligheter en denna och att vädret är på topp.

Och kan medela er som undrar det har inte hänt nå utan jag behövde bara få vila upp mig efter en mindre kollaps. Så däe har ni svaret på varför jag valt att blogga mindre och jag kommer att fortsätta men kanske inte i lika stor utsträckning.

Kram på er alla :)
anna

Försovning

2009-07-03 @ 10:32:16

Tjhohoo :)

Sov över i morse så det blev en jävla stress oj oj hatar att stressa och mitt humör blir piss :( men nu är jag på kurs och allt är bara bra.

Slutar vids lunch sen hoppa på moppen och fara hem.
I kväll lutar det åt att umgås med Fia vilket va evigheter sen så hoppas inte det blir regn, håll tummarna.

Hörs sen kommer me bilder från gårdagen

Puss/anna

Less på viss valboinkompetens

2009-07-02 @ 21:06:51

Halloj

Måste bara börja med att avreagera mig är på så inihelvete dåligt humör.
Vissa människor där jag bor och i min närhet far med osanningar i tid och otid och lägger till  det som passar. Man undrar ju om alla hästar är hemma eller om de är ute och springer...

För det första jag vet vad jag gör och står för det och ni andra som har problem med det eller om man säger så här vänder kappan efter vinden för att det passar er och sen ger andra skulden, hur skulle de va om ni började titta på erat beteende i ställer, gävla fucking valbo eller vad säger man. Det bor alldeles för många tanter här som har alldeles för lite att göra än att snacka brevid mun, speciellt på mitt område.

Det andra som ni vet har jag skaffat en valp som är endast fyra månader och väldigt lekfull som hundar brukar va. Vissa här i området som äger hund har nog aldrig haft hund tidigare men är i dag hundägare vilket jag oxå men har däremot haft hund hela mitt liv och vet att ska man få en hund lydig och tillgiven måste man börja i vallpstadiet med att ha hunden lös visst det blir mycket jaga hund men i slutändan kommer man få en hund som man kan ha lös och inte springe i väg. Tydligen är flera av dessa personer som uttryckt att min hund springer lös i en halvtimme, timme och att jag jagar han då., så fel så fel!! en fem min max till slut kommer han och glöm inte han är valp ingen vuxen hund. Jag tycker synd om er som tror att man aldrig kan ha en hund lös i sin närhet men då måste ni gjort något galet med uppfostran för en lydig hund kan man ha lös men kopplar när man möter folk och andra hundar pga respekt vilket jag tycker är otroligt viktigt att påpeka att det är så som jag vill ha min hund. tycker de är tråkigt för de hundägare som har gamla hundar som de aldrig kan ha lös för att de smiter. Men jag kämpar på för min hund ska bli lydig och är otroligt duktig redan han blev rumsren på 3 veckor och då slet jag som ett djur och jag kommer fortsätta att arbeta med min hund för att den ska bli mig trogen.

Fan nu tog all energi slut

Tredje grejen att vissa i min närhet aldrig aldrig aldrig håller sig till sanningen!!!!! lägg av och gör nå i stället åt er själva för ingen kommer att hysa respekt för er om ni fortsätter i denna stil och jag är inte ensam om att känna såhär att gång på gång bli sårad och får höra skit snack bakom ryggen,varför gör ni såhär är det för att ni själv är så olyckliga eller något måste de va??

Sätter punkt där.

Uppe me tuppen...

2009-07-02 @ 07:21:05

Morning sunshines :)
Här finns de ingen ro att sova bort dagen, även om man önskar att man fick göra det. Alfons har hållt på och gnällt hela morgonen och ska ut så jag sitter ute nu och tittar när han jagar humlor. Men skönt att ta de lugnt läsa tidningen och dricka en kopp kaffe innan plutt vaknar, hon somna halv elva i går kväll så hon sussar sött. Hon va så uppspelt för hon skulle sova utan blöja för första gången i går. Lika bra att passa på när det är varmt och inget tacke behövs för de blir  mindre att tvätta om de händer en olycka. Hon har faktiskt varit torr sex av sju nätter i ett halvår nu så nää tänkte ja i går när blöjorna tog slut nu jäklar kör vi.

i dag blir de nog årsunda med mamma och pappa, kan va skönt att åka me dom för då får man pressa lite i lugn och ro och ha mp3 spelaren me och ligga o njuta :)

Ska även hinna me att städa lite det ser ut som en fotbollsplan här inne me allt gräs man släpar in. Smart gavlis när ni klipper kan ni inte ta me er gräset oxå ??

Undra om Lisa & Tindra ska komma på mat i kväll jag tror nog det för de känns som vi ätit väldigt mycket där på sista tiden. Bra att ha grannar som man kan äta tillsammans me.


Appropå morgondagen ser de inge lovande ut verkar inte bli nå utgång eller så men nå vill ja hitta på!! kanske ska höra me en gammal vän som ja lovat att hälsa på länge om vi skulle ses. Man fattar inte va dagarna tar vägen de känns som vissa hinner man aldrig träffa även om man vill. Ja just ja Fia hade ju lust att hitta på nå så ska ta och ringa upp henne under dagen. Nää nu ska ja leta efter doggen som är ute och ränner han jagar väl bygggrabbarna hehe.

En skön dag hemma med vännerna

2009-07-01 @ 19:51:11


Lisa & Nino steker :)


Pappa Johan ( Ingrids pappa alltså)

Söta lilla Alexander

Nakenfisen Ingrid leker mamma med handväskan som enda outfit


Me

Kan bara samanfatta dagen med ett ord, underbar :)
Har varit hemma i dag eftersom jag vaknade med en sjuhelvetes huvudbank men det beror på att de va oväder på gång och jag är överkänslig och har haft problem med min fibro i dag och har fått knapra piller denna dag.
har hunnit sovit middag i dag me plutt, hela två timmar men jädrans så skönt.
orkade inte och hade ingen lust att laga mat i dag så vi drog till bida o käka sen har vi varit ute, sitter på verandan nu och lyssnar på Winnerbäck & Lundell om inte de är sommar så vet ja inte vad.
Fick besök av goa vänner i dag, Nino & Theo även Danne & lill Alex kom ner en stund. Barnen plaskade i poolen medans vi vuxna njöt av solen.
Skulle ha städat men har varken ork eller lust det får bli någon annan dag ;)
Jag är så kär och det är underbart!!
Kär i livet det känns så skönt att bara vara o få vara me dem man älskar mest i hela världen.

Puss puss/ anna