Hur luktar rumpa??

2009-09-03 @ 19:28:48

                                                     Ingrid är sminkad som häxa






Haha  min lilla skatt ropa på mig alldeles nyss från sin säng att hon ville ha trosor på sig och jag frågade varför då du ville ju sova utan.
Gissa va hon svara? jo det luktar rumpa här inne, haha de är för roliga de små :)

Jag tror att jag blir arbetsskadad på jobbet man får lust att göra om hemma man vill  handla nytt hela tiden detta kommer resultera i att jag blir ett fattigjon.

Om ni inte visst jobbar jag i en inredningsbutik men helt underbara saker mestadels från danmark,frankrike och england.

Långpromenad

2009-09-03 @ 08:37:25

Tjohoo
Solen skiner och jag har fått sovmorgon kan de bli bättre :) saknar dock min lilla sessa har inte träffat henne sen åtta i går morse hon blev hämtad av morfar på dagis och sov kvar där så jag fick en lugn kväll för mig själv men somnade på soffan innan nio haha. Man blir trött av att jobba men lika bra att vänja sig det är roligt och givande och jag känner att bra saker kommer till mig nu. Väntar dock på flera svar från jobb och ska söka ett par till i morgon:)

I helgen är det marknad på mitt jobb så alla är välkommna dit det kommer att bli ponnyridning och ansiktsmålning för barnen samt loppis och olika stånd samt kommer alla butiker att ha öppet så om ni inte har andra planer kom till nybokrysset nybohandelsgård på lör från kl elva.

Nu ska ja dricka klart mitt kaffe och invänta Lisa för en promenad me Alfons sen hem o fika lite och sen städa innan jobbet kallar.

Måste hinna me bärget av tvätt oxå jag fattar inte hur man kan få så mycket tvätt alltså på bara två personer.

See yaaa

Klipp dig & skaffa ett jobb

2009-09-01 @ 20:28:10




Ja nästan så ligger de till, nejdå skoja bara men efter att vi åkt från sthlm i går morse hade ja en inbokad klipptid hos Lotta kl nio som jag verkligen inte ville missa så de blev att fara hem tidigt. Efter frisör besöket hade ja ett jobbmöte om ett ev spännande jobb och sen rullade dan på.
I dag har ja börjat mitt nya jobb och måsta medge att det va skit kul kändes så roligt att komma ut och träffa folk! jag klarar inte av att arbeta i min ensamhet jag är för social för det.
Så va tycker ni om min nya frisyr är de bra eller va de bättre innan? jag trivs jätte bra och de va på tiden att göra nå nytt då mitt hår kändes livlöst och grått ja ni läste rätt grått!! så kort frilla och ny färg och tadaa :) anser själv att när man är över trettio är det inte snyggt me för långt hår ok till axlarna men längre hår kan vi överlåta till ungdomarna, men hur gammal lät ja inte nu då som om ja va 75 eller nå haha. I morgon är de jobb mellan 8-17 så full fart hela dan men på tors börjar jag ett så då måste ja hinna me alla sysslor här hemma. Behöver verkligen dammsuga det knastrar under fötterna. Har inskaffat en ny dammsugare en snygg elektrolux ( om man nu kan säga att en dammsugare är snygg) trökigt nog hade ja inte fattat att den måsta laddas så när ja nu skulle dammsuga hände inget och konstigt batteri va ju inte laddat, pucko

Nää nu ska ja dricka lite kaffe och vika lite tvätt sen väntar sängen tidigt.