Im feeling hot hot....

2009-06-30 @ 16:23:46

Tjohoo
Nu sitter ja på verandan o bloggar som vanligt har nyss klivit upp ur solstolen som ja tillbringat eftermidagen i :)
Fick ett mindre trevligt mess av Mr härlig som tydligen lider av paronoja hehe jag fattar nada men som sagt du ska inte nämnas mer för de finns inget att nämna utan ja bara bloggar om saker som sker under min dag och att ja träffade på han i morse tyckte ja inte va konstigt men whats fucking wrong :) nog om han, han är ett minne blott.

Ingrid sover sen över två timmar, kanske dags att väcka henne men hon sover så skönt så de gör inget och de är inte ja som nattar i kväll hahahaha

Ska hoppa in i duschen snart sen förbereda lite käk, undra vad man ska äta har ingen matlust när det är varmt fy vill bara ha flytande föda.

I morgon får vi se vad som händer vem vet dagen kanske är full av överskningar ;)

Ska i allafall försöka hitta på nå i kväll är barnledig då daddy Johan kommer så jag tänkte dra hemifrån några timmar.

See you later darlings






Ser fan inte riktigt klok ut hehe




Jag vill ut!

2009-06-30 @ 11:18:33

Sitter på vuxendagiset och vill hem!! kan nån fatta det... men har fått sjukt mycket gjort i dag så jag är nöjd :)
Stannade och pratade me Mr härlig i morse hehe, fatta vilket lyxjobb att få sol under arbetstid det är annat än man kan säga här,

See u later babes

Pictures

2009-06-28 @ 22:29:00


Men Anna lyssna på din magkänsla

2009-06-28 @ 21:59:59




Pling plong !

Sitter ute på verandan i vanlig ordning och bloggar runt har haft en helt underbar dag i solen mer än så kommer jag inte delge er hehe

Hem o bytte om lortmaja som ja är skippade ja duschen och drog på mig lite kläder tog ut jycken och mötte upp Lisa och tindra för att släpa oss mot qvickan o käka. Som vanligt fick ja vänta på min mat men vad gör det när livet är på topp eller inte :( i dag har jag faktiskt haft lite ångest och jag vet vad det hela handla om men som jag så många gånger förr så gick jag emot min magkänsla och hur slutade det jo att ja sitter här och deppar för att jag hade facit i handen med trodde ja kunde fuska hehe

Efter maten drog vi hem och då fick ja för mig att duscha vilket kan behövas i detta svettoväder börjar misstänka klimakteriet eller nån annan kärringsjukdom.

Fick i alla fall besök i duschen vilket va riktigt mysigt de va längesen nån tvättade mitt hår nästan så man blev nostalgisk som när man va liten och mamma tvättade håret men kan bara säga att den här duschen gick inte av för hackor yheee ;) härligt och du det gör vi gärna om eller hur???

Nää nu ska ja ta en rök och hälla upp ett glas cola och njuta av tystnaden och lugnet och se om insikterna börjar trilla på plats... men som sagt ny dag i morgon och nya misstag haha

Puss vill bara säga att ja älskar er alla vänner som ovänner även om jag kan va en riktig bitch.

Jaha nu gick de inte att ladda upp dagens bilder heller men men

Kan inte bli härligare

2009-06-27 @ 15:22:33

Sjukt skönt säger bara det :)
Love love love älskar värmen och solen och har tillbringat senaste dagarna vid vattnet och i dag har vi varit i väg en sväng till forsbacka och njutit av sjön...

Lillan har badat som bara den även jag och de va rätt mycket folk men skönt nu sitter ja i skuggan på verandan o njuter en lemonad och ska snart lägga mig för att pressa en liten stund till :)

Måste upp på köpis och ladda upp me solkräm som håller på att ta slut så de blir de måste kolla på ett par shorts oxå , svart hmm har inga sådna. Träffade på Mr härlig i dag me såg han när jag låg på bryggan o stekte då kom han me sin båt och fläkte hehe ja du mr handsome ;)

Tjing pling bjuder på lite bilder



Min nya baddräkt

Tindra & Lisa

Sommar och pilsk

2009-06-26 @ 23:01:16

Känner inte ni som jag att det pirrar lite extra när det är sommar och varmt man blir lixom som en brunstig sugga :) ?? det blir ja i alla fall, men säg är det inte härligt att få gå och vara lite sommarpilsk hehe

Det är fan inte konstigt att könsjukdomarna ökar under sommaren och att de flesta barn blir till vid semestertider, det här har jag legat och funderat på i dag när jag va och bada, ja man kan ju undra vad som rör sig i min skalle om nån ändå visste det ;)

Nu ska ja försöka sova men har en fråga om man är 19 vad är man då en pojke eller en man eller ett barn?? bara undra

Tjing pling o brudar behåll trosorna på :) om ni ändå tänker va busiga använd skydd och erat bästa skydd är sunt förnuft en invenstering för livet för både er själva och eran partner

The king of pop is dead

2009-06-26 @ 07:37:19

Ja nu har alltså vacko dött men de va väl inte speciellt oväntat för han har ju sett allt annat än fräsch ut på sista tiden. Men det finns så mycket bra musik som denna man gjort så i dag blir det att bli lite nostalgisk o spela lite musik av mikael.

Sitter på verandan och njuter av frukost medans mamma mu brummar i bakrunden hehe.
I dag är det ännu en härlig dag vilket innebär sol och bad för våran del så valbobadet here we come :)
Hoppas på att få lite bränna i dag men får lov att passa mig så jag inte bränner mig, hörde att karro bränt sig nå för jävligt och det finns inge värre att inte kunna sova pga solsveda. Ett tips till alla som bränt sig anväd yogurth eller hur de stavas, kyler väldigt bra men ta naturell så slipper du doften av tex smultron haha kan bli lite kladdigt men kyler skönt.

Ska hinna me en sväng upp på affären och hämta ut paket innan och handla på oss lite fika att ha me.Nä nu ska ja göta lite pannkaka att ha me. perfekt åt barnen att ha me och går ju utmärkt att äta kalla.

Återkommer me bilder från dagen i kväll.

Puss och kram

Sommar och sol

2009-06-25 @ 09:48:34

Tjing pling !

Sitter i vanlig ordning på kursen och slöar hehe men har faktiskt inget att göra är klar med veckans uppgifter och min lärare har försvunnit.
Fick skjus av min syster in i morse skönt att slippa åka buss in men får snällt åka buss hem, stackars mig va??
Mötte Mr härlig i dag på väg till syster stanna och sa hej , det får man väl lov att göra eller?? Ingrid va riktigt nyfiken vem det va..

Slutar om ett tag men ska hinna me en fika först sen till sågvreten och hämta bebisarna och sen hem och fylla poolen och ligga o mysa o slappa i dag :) kan inte va skönare väder än såhär.

I morgon är det fredag o lön och förhoppningsvis lika bra väder så det kan inte bli bättre.
Hoppas på att mitt paket jag beställt har kommit så jag kan inviga min nya baddräkt i morgon då jag måste bara åka och bada men vart vet jag inte.. Forsbacka kanske då det är nära och bra. Måste bara ha nån som kan passa lillen.

Hörs senare ut gott och folk o njut det är ju sommar

Sommaren är här

2009-06-24 @ 21:26:34

Tjing :)

I dag vaknade vi allihop kl halv åtta fan de går framåt jihaa :) Alfons börjar bli stor pojke nu och sover länge och behöver inte gå ut på natten vilket är underbart.

Tog de lugnt på morgonen och bestämde att plutt fick va hemma från dagis då hon stukat foten så hon behöve vila den lite. Vi gav oss ut på en promenad till mamma o pappa med väskan packad med allt som kan tänkas för en hel dag på sågvreten.

Eftersom fjolårets pool gått sönder beslöt vi oss för att inhandla en ny som vi kan ha här hemma och valet va inte svårt Ingrid ville självklart ha arielpool då hon gått och blivit galen i prinsessor.Tur hade vi oxå då den va nedsatt. Den ska väl blåsas upp i morgon mina lungor pallade inte det i dag. Man borde skaffa en pump men känns onödigt för att blåsa upp poolen en gång om året får se om det finns en snäll granne brevid hehe, ja Lisa ja mena dig ;)
Sitter me färg i håret nu orkar inte va grådaskig i skallen fy fy. ska duscha snart sen på med lite bus så man törs visa sina ben för de är allt annat än bruna just nu.

Ska komma i säng tidigt i kväll för vi måste kliva upp kvart i sex i morgon då jag har kurs och ska o lämna plutt o alfons hos mor o far innan.

Hörs i morgon kommer säkert ett inlägg från kursen för att slå lite dötid.






Kan inte fatta att allt händer just mig..

2009-06-23 @ 14:01:28



Look of today

Jag måste antingen vara jordens klumpigaste eller yraste person på denna planet. Dagen började rätt bra först ville lillan va hemma så vi bestämde att hon skulle va me mig på kursen i dag, skönt tänkte jag då kan vi ta de lugnt inge stress till dagis men i sista sekund ångrade hon sig så de va att rappa på till dagisfrullen som hon absolut inte vill missa.
Hem o stressa vidare duscha, ut med hunden klä på mig, sminka sig osv packa väska o lägga ut nyckeln jihha då va allt klappat och klart.

Åker med syster in och bir sen som vanligt( syster är en enorm tidsoptimist :) ) både på gott och ont. Sitter o jobbar på kursen i lugn o ro när telefon ringer det är mamma som berättar att när pappa ska ut me Alfons finns de ingen nyckel??? va!! utbrister ja jag la ju ut den på samma ställe som vanligt... Vi det här laget har jag fått panik svetten börjar rinna hjärtat slå snabbare , hjälp tänker jag någon har tagit min nyckel. Det hinner snurra hudra tankar i huvet och säkert lika många samtal i tele. Beslutar mig för att åka hem och kontakta polisen när Ida ringer och berättar att hon varit ut me Alfons och slängt ner nycklarna i brevlådan :( hoppsan hur  kommer jag nu in. Bestäämer för att ta bussen till valbo och gavlis fåt gå och öppna åt mig.
Nu kunde jag andas ut men med en huvudvärk som inte kan beskrivas så nu har jag sovit i en timme o ska hämta plutt om en timma.
Kan beskriva mitt liv i en menig kaos anna det är vad det är :)
Ska dela ut lappar om resan sen men väntar nog till i kväll.

Ciao

Kurs

2009-06-22 @ 11:57:49

Hej hopp!
Sitter vid datorn på kursen nu och väntar på att tiden ska gå men har rast till kl ett skoj va? sen slutar jag mellan halv fyra och fyra senbär det hemåt och hoppas på skjus av Mr härlig som jobbar i stan så de skulle va trevligt :)
Träffade Janne banan på bussen in så man fick lite sällskap av han och han skulle in o göra teoriprov så snart får man se upp för en vinröd saab på vägarna det är bara att inse att man lever farligt om en vecka hehe.

Lillan va så go i morse hade helst vela stannat hemma me plutt i dag men vi får lov att mysa så mycket det går i kväll.
Det ser ut att bli en fullspäckad dag framöver då det ska grillas i kväll... gissa vad jag gjorde kl sex i morse?? haha stog och fileade fläskfile och la den i marinad, duktigt va?

nån som har förslag på efterätt måste ha nåt jätte enkelt helst färdigt men gott gott.

Nä nu ska jag kika runt lite på lite bloggar gott folk
ha en fortsatt skön dag

Lillan kommit hem

2009-06-21 @ 15:52:55

Fick hem min lilla plutt vid ett tänk va man kan längta efter sitt barn helt sjukt fast det bara rör sig om två dagar.
Sitter just nu ute o njuter av värmen på altan och passar på att dricka en kopp kaffe, har ju lite att ta igen då jag inte dricker kaffe när jag är sjuk.

Vi har hunnit me en cykeltur och då säger Ingrid, - mamma titta en ölburk min morfar drack öl till frukost i dag.
Haha hon säger frukost till lunch men de lät för härligt som om han va ett alko som började dagen me öl vilket absolut inte stämmer :) gullungar man undrar ju va de säger på dagis inte konstigt att fröknarna eller förlåt pedagogerna tittar underligt på en i bland :)

Haft gott om energi i dag konstigt nog fast ja inte är helt hundra i fökylningen men skönt att man börjar bli frisk så i morgon vankas kurs och dagis för lilla fröken. På kvällen har jag bjudit över mina föräldrar och mammas syster på grillfest så hoppas vädret håller i sig.

Om en stund ska ja börja me middagen och sen ska plutt ner i badet ser mer ut som en liten gris nu haha :) sen ska vi ha lite söndagsmys eftersom vi intemyst på hela helgen tillsammans.

ha de gott puss på er

Klenis

2009-06-20 @ 11:57:46

Yes mina vänner hann inte me att blogga i går, nej va säger ja jag orkade inte helt enkelt har legat deckad med feber och snuva under täcket och tyckt synd om mig själv som missar en av årets mysigaste helger.

Men som tur har man sin mamma och pappa som ställer upp så lillfisen fick åka dit igår och fira samt dansa på vretas men hörde dock att den som sjöng va kass undra om de va samma som förra året som inte kunde texten, men hallå kan de inte hitta nån som kan texten i alla fall.

Känner mig dock betydligt bättre i dag men är fortf lite febrig och slut i kroppen så i dag blir det ryggläge för hela slanten. Ligger och funderar när Ingrid kommer hem.. känner att ja längtar efter henne nu men vill inte att hon ska bli sjuk heller och tråkigt för henne me en mamma som bara vill sova och inte orkar prata. En sak som är säker att ja ska ta mig upp till affären och ladda upp me en massa gotta som tex godis, chips, läsk och glass :) man får faktiskt äta sånt när man är sjuk så de så ;)

Puss puss och hoppas ni alla som plockade blommor och la under kudden drömde om eran drömprins i natt

Aphjärna eller...

2009-06-17 @ 22:11:22

Helt väck känns de som blev en kväll som inte slutade allt för bra men gansk väntat.
Börjar fundera om män faktiskt har mindre hjärnkapacitet än vi kvinnor eftersom de man säger inte tycks komma in...

Börjar bli trött nu så snart ska ja krypa till kojs med lilla alfons som förresten duschat i dag men det va ingen hitt oj oj va han skrek men ren blev han så i natt får han snällt ligga under täcket med mig :)

sov sött/ anna

Sol :)

2009-06-17 @ 07:04:35





Morning sunshines

Är u nderbart att vakna till solens strålar :) i dag kommer det bli en fullspäckad dag med en massa ärenden som måste fixas.
Är dock trött som attan, fattar inte när jag ska få ro att sova vaknar med en obeskrivlig värk i kroppen varje natt grrrr....

Nu dricks de kaffe sen dags att klä på lill-trollet och lämna på dagis.
Ska även hinna med att besöka nya willys hemlingby, någon som varit där??

Gummistövlar måste inhandlas för det ser inte speciellt lovande ut på väderfronten :( hittat snygga på stadium tror de va tretorn.
Nej gott folk plikterna kallar och påfyllning av kaffekoppen.

Paranoid och besatt

2009-06-16 @ 22:41:44

Hade ett givande samtal med min dotters far i dag och undrade om han kunde ta ett större ansvar och tillbringa mer tid med sin dotter för bådas skull dels för lillan då hon får umgås mer med sin far och jag får avlastning nu när jag behöver ta de lugnare för att orka me.

Gissa vad jag fick till svar - Anna du är sjuk i huvet och paranoid inte då har du fibro och om så vore så är du redo för slakt nu då..... hmmm trevlig prick det där

Har hunnit me satans mycket på kvällskvisten måste ha varit speedad eller nå då jag for omkring som en duracell kanin mellan köket och tvätts. Rensat alla skåp och kyl& frys samt skafferi även hunnit tvättat fem maskiner så säg är man inte helt outstanding ;) Lillan hjälpte mig med både tvätt och städ och tyckte det va så skoj så hon somnade tvärt när de va dags för att nanna kudden.

Solong darlings

                  

sömnbrist

2009-06-16 @ 08:38:16

Morsning korsning

I dag skiner solen säg är det inte underbart :)
Har varit i väg med Ingrid till dagis i dag o min lillstumpa berättade stolt att jag minsann är storasyster jag, jaha sa fröknarna å tittade förvånat på  mig, nej nej sa jag ingen bebis på väg även om Ingrid berättar för alla att mamma ska få en bebis efter sommaren.

Har inte sovit speciellt mycket i natt har haft sjuk värk så jag har intagit soffläge nu innan jag ska ta tag i allt som ska göras denna dag. Ska bla in och lämna lite papper osv.

Hörs under dagen bye bye

Ledsen liten flicka

2009-06-15 @ 21:05:48

                        

Åhh i bland vet man inte hur man ska förklara för sina små älsklingar att saker är som de är, man finner inte rätt sak att säga.

I dag berättade Ingrid att xander på sitt dagis fyllde år och ja frågade gratta du honom och sjöng ni för han då utbrast hon ledset - mamma jag fick inte komma på hans kalas, jag förklarade att det va tidigare och då va hon på dagis ja för vad ska man säga åt en tre åring som frågar saker som man inte kan svara på.

I kväll bet Alfons sönder herr Nilsson igen den nya som hon köpte i helgen (satans hund) tror han har en lite crush på Herr Nilsson då han åt upp den förra oxå.

Va svårt att få lillan i säng men de visade sig att hon sovit en timme på dagis haha till mig sa hon att hon bara vilat en pytte stund :)

Go kväll nu ska ja invänta Nip/tuck som visas i kväll i stället för igår.

Middag

2009-06-15 @ 16:44:51

           



Håller nu på att laga middag för fullt , det blir kyckling och ris och för en gång skull vill lillan äta kyckling men har köttbullar redo hihi köttbulleIngrid :)

Va till doktorn i dag men självklart så hade jag inte riktigt koll vart de va så när klockan närmade sig så fick jag smått panik men jag va på rätt ställe, Besöket gick relativt snabbt men fick ett tragiskt men ganska väntat besked att jag lider av fibromyalgi så nu är det mycket tester och läkarbesök framöver, men känns skönt att fått svart på vitt varför jag mår som jag gör.

Fick skjus av mamma så vi köpte me mackor från subway och åt här hemma.

hann me att vila en stund på em eftersom min kropp kräver en hel del vila blev dock väckt av Ida men de va bra då vaknade ja till.

Lillan undrade om jag varit hos hunddoktorn haha gullhjärtat mitt.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Glömm inte frågestunden....

2009-06-15 @ 07:18:25

Om ni har frågor eller liknande så glöm inte att fråga i morgon kväll avslutas frågorna kl 20:00 min mejladress [email protected]

Läkarbesök

2009-06-15 @ 07:14:24

Gomorgon alla kära :)

Tjohoo inge regn i dag och hur skönt är inte det.
Nu ska jag strax gå oc lämna lillan på dagis sen hem o duscha för kvart över tio ska jag va i stan hos doktorn och utreda min eventuella fibro eller reautism eller va det nu är.

Hinner nog inte me kursen i dag men ska mejla min handläggare samt jobba lite på hemmaplan i stället, måste jobba undan lite innan det är midsommar.

Ciao ha en bra dag

Gud hör mina böner

2009-06-14 @ 19:21:27

Hoppsan regn i dag igen vem hade kunnat anat att de skulle regna i dag me ;)

är faktiskt lite trött på regnet nu eftersom detta gör båda mina bebisar som små monster som går mig på nerverna.
Fattar inte va som hänt me Ingrid hon är trotsigare än någonsin och jag själv är på bristningsgränsen och skulle behöva en rejäl dos tålamod.

Hoppas att humöret vänder för oss båda när vädret blir bättre, finns nada att göra när de regnar, finns inga dåliga väder bara dåliga kläder vem i helvete myntade detta uttryck antagligen nån som ligger på playan i varmare breddgrader inte nån i valbo där regnet öser ner.

I dag har vi haft besök av Nina och Theo en stund tills Ingrid blev som galen  och sopade till Theo skoj eller inte... grr satans unge har förökt förklara att om man slår eller biter sina vänner så vill dom inte leka mer, då säger hon med sina stora hund ögon - nej mamma jag ska va snäll o stor flicka inte bråka hahah sen är vi där igen. Förhoppningsvis går det över.

Hann även me en sväng till syster eftersom jag skulle sätta mig i massagestolen men fick inte igång den :( fan fan har värk i nacken så om nån känner sig manad kom o klämm mig...

Fick även besök av grannarna på kvällskvisten me nybakad sockerkaka så denna dag har det blivit en rejäl sockerbomb.

Fick mess av Mr härlig att han fick förhinder i kväll vilket känns lite trist men skönt så slipper man fräscha till sig hehe.

En fråga är det nån mer än jag som ska köra me baddräkt i sommar?? själv har jag hittat en sjukt snygg på hm som inte är tantig fördelen är att ja slipper visa magen hihi.

Nää nu ska ja gosa ner mig i soffan me täcke o kudde och bara softa ett tag och hoppas att de blir en tidig kväll.

Puss på er och kom i håg jag älskar er alla mina nära och kära

                            

Frågestund...

2009-06-13 @ 22:35:44

Ok hade tänkt mig en liten frågestund eftersom alla andra gör det så varför inte?? kanske finns de nån som är intresserad att veta nå om mig... eftersom ja är totalt ärlig utan hämningar så kom igen här behövs det inte va blyga så nu kör vi hårt.




                            

Hoppsan hejsan

2009-06-13 @ 20:03:45

Åhh fan hehe jag är inte död eller sitter inspärrad utan har helt enkelt tagit en liten timeout.
Fick en fråga av Ola nyss om ja har en blogg och fick genast en tanke att de kanske skulle va dags att uppdatera lite.

Här rullar livet på i all hast helvete alltså kan inte dygnet ha fler timmar och mer fritid, känner att ja skulle vilja dricka lite rose och svänga mina icke lurviga men ska nog ge mig ut den 27 på slick då alcazar kommer dit :) nån som vill me???

Nää min nära Och kära gokväll synes