Säg är det inte underbart

2009-04-28 @ 06:42:14

Hejsan :)

Som ni märker är bloggandet inte lika aktivt och det beror på tidsbrist jag hinner helt enkelt inte har sjukt mycket att göra så det finns inte tid men gör så gott ja kan :)

Visst är det underbart med vår det är så varmt o skönt ute tänk va härligt igår när ja gick till jobbet räckte de me att ha tischa på sig.

Har googlat i går kväll pga att jag fått mystiska eksem på armar och hals men även händer, äckligt va ?? men syns inte så mycket men kliar desto mer och jag är ingen eksem människa så självklart blev jag nyfiken va det kunde va så jag ängnade kvällen igår till att googla och mycket riktigt det beror på stress och inte konstigt jag är rätt stressad just nu me en liten tjej som gör allt tvärtom så man går i taket. Tänk att en tre åring kan ha en sån stark vilja ;) sen har vi lilla Alfons som ska ut varje timme o kissa och kräver total uppmärksamhet. Ta inte detta fel jag njuter av att va mamma och hundmamma det känns som cirkeln är sluten nu.

Gaa om en vecka fyller ja då kan man inte längre komma undan me att man är 25 längre tänk 30 år fyy va gamalt de låter :) men jag gillar att bli äldre man har liksom accepterat vem man e och det är skönt att bli äldre och man kan ju hoppas att man åldras me skönhet hehe,

I dag ska jag och Alfons ta en promenad till mamma o fixa lite så se inte förvånade om i ser en vagn me en liten hundbebis i i stället för Ingrid.

Ha en bra dag och hoppas solen tittar fram o värmen får rikta sina strålar på er.

Solen skiner :)

2009-04-23 @ 10:28:34

Tjohoo

Kolla ut kan de bli bättre solen skiner och humöret är på topp :)

I dag händer inte mycket skoj e hemma me lilla Alfons nu han ligger o sover brevid mig men fiser så jag kan döö fatta va de luktar :( har inte hunnit me mycker va o lämna lillskruttan på dagis strax efter nio alfons fick såklart följa me :) han älskar att gå i koppel vilket känns bara bra för de ville absolut inte min förra hund i början.

Tvättmaskinen går för fullt här hemma det blir mycket tvätt och torkning av golvet ska bli väldigt skönt när han är rumsren, ser inte så snyggt ut me alla tidningar och inga mattor men så få de va ett tag.

Nää nu ska ja ge bebben lite mat sen hänga en maskin tvätt och en dusch skulle sitta fint då ja inte hann det igår det känns som när man nyss fått Ingrid man hinner absolut ingenting och man sunkar ner sig men jag ska bara va hemma så de gör inget.

I morgon ska vi grilla så hoppas på värme och fint väder måste handla lite tills de i morgon snälla Ida får hjälpa mig me det.

Morsning korsning

Köket

2009-04-22 @ 18:56:01

Jag kom ju på att ja glömt att lägga upp bilder på hur det blev i köket så nu kommer bilder :)


                          
                             


                              
                                     Mina älskade Mårbacka pellisar :)

Bad & bebis

2009-04-22 @ 07:48:44




Morning its a sunny day...

I går åkte vi och badade på fjärran hur mysigt som helst men min lilla envisa dotter skulle absolut inte bada först nej nej men sen vände det och hon va som en fisk i vattnet haha och ville inte gå upp när vi skulle åka hem.

Vi hade köpt me oss jätte goda sallader från flanör och de va så gott o mysigt att bara ta de lugnt och inte mycket folk va de heller.

Sen så inhandlade ja lite saker till Alfons bla en hundsäng, koppel och halsband hann även me att köpa en stor säck me hundmat till han vi kör på de som uppfödaren börjat me sen får vi se hur vi gör me den saken om vi byter det beror på hur han mår av det.

Men nu till det bästa :) vi åkte och hämtade hem lillen igår så i natt har de inte blivit mycket sömn utan min natt har bestått av att torka bajs och kiss bläää!!! att de kan va så äckligt och stanken och jag som är pedant men jag börjar vänja mig får lov att vädra mycket o ha moppen i högsta hugg haha :)

Han är så snäll men Ingrid är rätt dryg me han hon bråkar om vem som ska ligga vart. Blir skönt faktiskt att få i väg henne till dagis i dag då jag tror Alfons uppskattar att va själv lite.

Så i dag ser det inte ut som de kommer hända så mycket men mamma o pappa kommer hit en stund o lämnar Ingrid på dagis sen måste ja verkligen handla lite så ska försöka ta Alfons me mig men i barnvagnen hihi:) ska även träna han att ha halsband och koppel och hur de går de blir skoj att se.

Ha en bra dag alla
 
                    

Im back

2009-04-20 @ 20:43:47

Tjohoo jag är tillbaka efter en tids uppehåll men va fan ja har verkligen haft fullt upp att ja knappt hunnit me de som ska göras har verkligen kännt av stress och det gillar inte min kropp..
Jaha va har hänt då inte så mycket faktiskt utan de har rullat på som vanligt men haft en massa mys me lillan såklart.

I dag har jag jobbat sen så hämtade syster yster Ingrid på dagis och gissa om hon va glad för det hon tjatade hela morgonen om att hon skulle hämta. De hade haft en mysig dag tillsammans i stan o lillan va så nöjd men trött.

Fick skjus hem av Ida från jobbet och lovade att passa lilla Emilio när hon åkte in till sin mamma på sjukhuset.
Ingrid kom inte hem förrän efter sex så jag o emilio fick lite egentid vi gick till tempo o posta en massa brev sen hem o käka.
Ingrid va sjukt trött och va inte på humör att leka så hon somna nästan på en gång så ja o Emilio tittade på magadaskar 2 sen kom ida o hämta han.

Sitter i soffan nu o softar bara o funderar på om de blir fjärran o bada i morgon skulle va skönt att simma lite o att Ingrid får bada :)

På fre får vi hem vår lilla bebis o vad vi längtar men måste o handla lite grejor först.

Va snabbt in på köpis i dag efter jobbet va tvungen o handla lite på coop men shit jordgubbarna va slut de va visst fislisa som roffade åt sig de sista ;)

La även undan jätte söta ballerina på köpis så måste upp o köpa dem i morgon, jag är ingen klackmänniska får så ont nää ja gillar ballerina eller sneakers kan sträcka mig till kilklack hehe.

Fick även mess av söta Mr härlig i dag så slänger i väg en puss till dig sötis.

Remember love u all and ingrid u are mothers heart

      
Lillskrutten leker bebis, men lite stor för skötbädden kanske

Morsning korsning

2009-04-16 @ 07:28:39

What a beautiful day...

Sovit som en prinsessa i natt kanske beroe på att mr härlg va här igår :) mysigt mysigt och precis på rätt nivå som passar mitt hektiska liv.

Fick besök av sessan i natt som drömde om spöken, stackarn :( men somna om på en gång tätt in till mig o de e så mysigt.

Dricker kaffe nu och ska till jobbet strax och under dagen när jag är borta ska min snälla pappa va här och jobba me köket så de blit klart.

Ställde mig på vågen nyss o kan bara komstatera att allt flyter på bra men undantag av påsken och fökylningen men är på g igen. Träffade Ronny igår o han trodde ja slutat träna, jag nej aldrig ja ska va smal i sommar o så e det bara. Nackdelen är att ja knappt kan ha xs på byxor längre så vad gör man då finns de xxs? tro inte att ja e sjuk eller så ja är ju faktiskt pyttekort o vill ha en vikt som passar min längd o inte se ut som en liten boll ;)

Ska inviga nya jobbarbyxorna i dag men de e på tok för långa men de får vikas upp.

Hoppas ja orkar o hinner me en promenad efter dagis i dag skulle verkligen sitta skönt.
Skänker en tanke till Ida och hennes mamma som hamna på sjukhus igår :( hoppas hon blir bättre snart.

Ha en bra dag och puss

Rust på gång...

2009-04-15 @ 08:28:34

                 
Ja som ni ser är det rust av köket på gång men de dröjer innan de e klart de ska målas igen o nya lister ska upp :) till helgen är det beräknat att bli klart hoppas jag.

I dag är de full rulle igen ska lämna älsklingen på dagis snart där de vankas utflykt så det ser lillan framemot sen ska ja ta en behövlig powerwalk och sen hem o fixa lite ute på altan och så ska ja stryka gardiner o lite annat.

har messa Ida få se om hon kommer hit på lunch :) känner fortf av tröttheten men migränanfallet är borta.

Mer uppdateringar sker säkert under dagen men man vet aldrig de är väldig fart i mitt liv just nu o bloggen blir lite lidande men de är så just nu.

Återkommer me lite bilder senare från baksidan.

Puss puss

Återkommer ons

2009-04-14 @ 19:13:36

Har verkligen varit frånvarande men de har sina orsaker bla har fullt upp och har nu drabbats av migrän anfall så jag återkommer under morgon dagen. Puss puss

Kalas...

2009-04-10 @ 07:12:47

                       

Tjohoo vilken underbar morgon att vakna till ;)

Känner mig piggare i dag men hostan vill dock inte riktigt ge me sig :( men men bra att va på bättringsvägen i allafall. I dag ska ja plantera eftersom de inte blev av i går sen rensa i landet o skulle behöva klippa ner rosorna oxå men skulle behöva börja sätta lite frön inne som vi kan sätta ute sen som luktärter.

Ska börja röja på baksidan lite. Hann me att putsa alla fönster igår o meningen va att ja skulle köpa nya gardiner men mitt kort som strejkat ett tag gav upp igår skoj eller not så jag får fixa de i dag kanske kan låna lite pengar av bror tills på tis.
Hann i allafall me att köpa presenter åt David & Tindra men Ingrid vill ha dem själv hihi men en liten till sak har vi kvar att köpa innan vi drar till Tindras morfar där kalaset ska va kl två.

Ska hinna me att göra lite innan som sagt och ska slänga net lortgrisen i badet innan oxå för de ser ut som en orkan i hennes huvud hihi.

Ingrid fick en jätte söt badräkt av mormor & morfar i går i påskpresent jättesöt och bra eftersom hon är ett big fan av pippi :)

Ha en bra dag alla o ut o njut av fin vädret de ska vi göra men först en svängom me dmmsugaren kan inte fatta va alt grus kommer ifrån grrr...
Nää gott folk nu ska vi fortsätta att busa lite här hemma innan vi ger oss ut på dagens äventyr

Puss

Påsken knackar på dörren...

2009-04-09 @ 14:09:15

Shit va denna vecka rusat i väg har inte kunnat träna nå eller hunnit me så mycket ja skulle göra men dock hunnit me att va i tvätts självklart va jorden slut så ja måste inhandla de innan ja kan plantera mina blommor.

Ingrid kommer efter fyra o måste försöka ta mig upp på köpis o handla lite skulle även behöva svänga in på ikea o handla gardinerna eftersom ja snart ska dra igång o putsa fönster.

Om jag hinner så köper vi födelsedagspresenterna då me om vi ändå är där då slipper vi de i morgon.

Egentligen har ja ingen lust att cykla upp till köpis men nöden har ingen lag o hellre i dag än i morgon.

Ska även föreslå pappa att göra ett byte, han målar mitt ute tak o jag putsar fönster hos dem nästa helg.

Har en lång to do lista som ska göras innan doggen kommer hem så nu i helgen ska ja sätta igång me mina köksmöbler.
Sen rullar de på me saker varje helg så jag hoppas Ingrid kan va hos sin pappa nån helg snart.

En fråga ska ni ge era barn påskägg?? de ska ja men inget godis tycker man kan byta ut mot en sak i stället för ofta får de ju av hela släkten o alla vet ju hur mycket godis de kan bli o följderna av detta men annars finns ju en mamma som älskar allt sött :)

Ska inhandla saker till tårtan jag ska baka till på lör en riktig läcker o lyxig chokladtårta me mörk choklad o dhokladfrosting o självklart kycklingar på. Vill ni veta va vi ska äta o gissa om ja längtar jo nämligen hummer o de e det bästa ja vet o sen tonerdo oxfile hmm kanske inte så påskigt men ingen i våran familj är särskilt förtjust i påskmat så varför inte avnjuta de man gillar o till de kanske de slinker ner ett glas gott rött säger bara Mmm sen får jag bo på gymmet hihi.


                                                                                                           
                     

Tänk att vi får en bebis snart..

2009-04-09 @ 09:20:54

                                              


Känns helt underbart att vi om ett par veckor får hem våran lilla bebis :) känns verkligen långt kvar men den 1 maj kommer lillplutten hem till oss men det är lite som måste fixas o trixas innan och handlas bla hundsäng, koppel halsband osv.

Ingrid är lika förväntansfull som mig och hon har redan köpt matskålar och leksaker :)

Nu flyger vi till blåkulla...

2009-04-09 @ 08:43:23

                     










Tjing pling :)

Im back nu börjar jag återgå till de normala efter att vart piss dålig men ärligt tror ja att de va min kropp som sa i från och behövde varva ner o vila efter en mycket stressig och intensiv period,.

Jag längtar efter att träna nu jag har riktig abstinens så i stället har jag sysselsatt mig me att kolla på alla såpor på tv och ätit smågodis hihi.

Ingrid lillsessan skulle självklart va påskkärring så de va bara att sminka henne o leta fram förkläde o en sjal.
Kan man bli sötare än min lilla stjärna :)

Hon ska till västbyggeby på em o gå påskkärring hon har gjort så fina kort alldeles själv även om man inte ser vad det är.
Eftersom ja känner mig piggare kan ja sträcka mig till att plantera lite blommor ute i dag och även en sväng till tvätts står på agendan skulle behöva tvätta duschdraperiet o mattan i mitt rum samt stryka o mangla lite...

Det är så fint i mitt köksfönster nu när ja inhandlat två mårbacka pelargoner dit :) känner lust att göra en massa i dag men måste ta de lugnt för har mycket att göra i morgon då vi måste handla och köpa present till Tindra som fyllde fyra igår o till David som fyller tolv på mån. Är nästan säker på vad ja ska köpa men känns ansträngande att göra de i dag, är de nån som vet om köpis har öppet i morgon??

Nu ska ja återgå till liggande läge ;)

Taggtråd i halsen

2009-04-06 @ 21:26:27

Hej goa gubbar :)

Är på väg att bli sjuk så jag tar en time out från bloggandet orkar verkligen inte skriva behöver all vila som ges.
Cyklade till jobbet i dag haha 1,7 mil är det dit.

Har träningsvärk i låren o taggtråd i halsen så morgon dagens planer blir inställda o soffläge blir min syssla i morgon o en stor påse smågodis att trösta mig me :) Ingrid får ev gå lite längre på dagis i morgon beroende på hur jag mår i morgon.

Natti natti

Äntligen helg

2009-04-04 @ 07:19:56

Ohh va skönt me helg o vädret är lite nice de me :)

Sitter o lapar kaffe o lyssnar på barnkammarboken me en dansande lillsessa.

Lillan berättade nu på morgonen om att hion drömt om hundbebisarna o om den svarta som vi bokat men de vet ju  inte hon o de blir svårt att hålla sig men ja måste annars blir de mycket tjat och lång längtan så de bästa är att va tyst...
Någon som har en hundbädd att sälja??

I dag står promenad me sisco på schemat medans lillan stannar hos fam nordin under tiden sen blir de köpis me Anders o familj. Full rulle me andra ord sen på em kommer Ingrids pappa o hälsar på jag ska se till att dom är ute o leker de behöver träna på att lära Ingrid cykla :)

Känns så sjukt bra livet just nu och jag är lycklig livet lixom har verkligen fått mening o allt bara är sådär härligt mysigt.

Ha en solig o skön dag i dag ps i dag åker sommarskorna fram orkar inte vänta mer hihi.
Måste verkligen hitta tygskor i dag plus en massa annat.

            

En underbar dag :)

2009-04-03 @ 19:53:40



           
                        

Vill bara berätta en nyhet att denna valp ska snart få ett nytt hem o det är hemma hos oss :) jippi gud så jag har saknat att ha en hund men nu blir de verklighet om ett par veckor.
En liten hane är det o nu smider jag o Ingrid namn men de lutar åt Alfons men om nån har förslag så varsågod o hjälp oss!! Man vill ju att ens barn är me o bestämmer namnet så Ingrid måste godkänna namnet eftersom det kommer bli hennes hund.
Ingrid va som helt förtrollad av alla valpar och gissa om de va gulliga ja vart helgalen hade kunnat ta me alla hem hihi.


Har även hunnit me en lång powerwalk me Sisco i dag i det härliga vårvädret drog sen hem o dammsög o tog en dusch o sen satt i solen en stund innan ja skulle hämta älsklingen på dagis kl två. Gick en promenad till ikea för lite korv o glass o sen in på coop o handla lite. Så nu sitter ja o smäller i mig jordgubbar och de är konstigt nog mycket smak för att inte va svenska gubbar.

Ska natta lillsessan snart

Ha en underbar kväll själv ska ja jobba lite på mitt protjekt så jag har kvällen planerad

Våfflor smakar som tofflor..

2009-04-02 @ 21:31:36

Tjing pling

Har ingen större lust att blogga kommer därför bli ett mycket kort inlägg eftersom trots maja har varit i farten i kväll igen o jag behöver min skönhetssömn dvs 8 timmar ganska exakt.

Har hunnit me riktigt mycket i dag men orkar inte gå in på detaljer, som ni märker är jag inte på topp känner mig trött o ska snart nanna kudden.

Va hem till fam Nordin efter att Ingrid kom till mammsen så mysigt att få hem sin lilla plutt igen fast hon e busig som bara den. Jag gjorde våfflor i dag men som Ingrid säger tofflor o kan ni förstå de va riktigt goda fast jag gjorde dem. Vi åt hemma hos fam Nordin och hade jordgubbar till gissa om de e gott eller... Ingrid hade även me sig bullar men jag tror nog hunden uppskattade dem mest då barnen tyckte de va jätte skoj att mata honom.

Busungarna Ingrid & Emilio hade sen ut hundens all mat typ ett kilo och hade matkrig i köket, gissa hur de såg ut o snacka om att vi fick en chock :) bara att hjälpa Ida me att dammsuga upp maten.

Sen blev Ingrid förbytt till lilla djävulen på kvällen för vi glömde nappen o då va allt fel så ingen ny napp dög utan de slängde hon i soporna o sina saker hon fått i dag, vad gör man som mamma man blir ju helt förstörd o slut men bara att hoppas att de släpper snart trotsen alltså annars hamnar mamma anna på sluten avdelning hihi o bankar huvet i väggen ;)

Ska kika in på hm hemsida o kolla lite skor känner för att klicka hem ett par tygskor till mig själv nu när det är vår i luften för mina converse är trasiga o känner för att variera mig lite nu när alla snorungar har sånna.

Ingrid fick en ny fin pop mössa som passar utmärkt till jackan o byxorna hon fick av Tindra de tackar vi för.
Ett par snygga pilotbrillor oxå såklart måste va lika snygg som mamma såklart haha.

Ingrid o mamma hade plockat björkris åt oss så i morgon måste vi inhandla lite vippor o sätta i helst vill jag ha ljusrosa men vet inte om de finns att få tag i men i helgen ska vi påskpynta lite grann dock inte mycket inte så värst för en massa plotter.

Kom även på vad jag ska ge bebben min i påskägg de blir en ny pippitröja så slipper hon få så mycket godis.

Hoppas på sol i morgon då de blir en promenad annars blir de gymmet all by my self ska ta me sisco i såfall på en långkörare känner att kroppen behöver lite d vitamin.

Oj blev långt inlägg i alla fall men så kan de gå.

                                

Oj oj full fart

2009-04-01 @ 06:49:50

Hej hopp!

I dag är de full fart hela dan ska lämna lillan till frukost sen gymmet en timme för att sen hem o duscha ska in till stan me Ida o fixa lite sen innan de e jobb på em så jag kommer va borta hela dan i dag o kommer hem åtta i kväll.

Ska bli skönt att jobba em i dag o ha en kväll för mig själv i kväll o få sova ut lite i morgon eller sova o sova ska träna i morgon bitti såklart men slipper all stress på morgonen.

Sitter me dagens första kopp kaffe som smakar underbart :) ska snart packa lillans väska som hon ska ha me till mormor o morfar eftersom de e dom som hämtar i dag på dagis.

Hinner tyvärr inte skriva nå mer nu eftersom klockan tickar o det är lite att fixa såhär på morgonkvisten men ett plus är att solen lyser o är de inte underbart :) våren är nog här för att stanna tror ni inte?? Fatta va de smält bort snö o hoppas de fortsätter me det längtar ju efter att plocka fram utemöblerna o cyklarna jihaa :)

Ser fram mot lunchande i stan i dag me gulliga Ida vi går nog på nya Wanyes va annars en god sallad skulle ju sitta fint.

Ha de bäst alla sötisar