Bilder från helgen

2009-08-31 @ 18:53:18

               Ingrid lämnar napparna på skansen

Ingrid va helt fascinerad av aporna tur att fingrarna är kvar





Pucko

2009-08-31 @ 15:38:23

Jag är ett rikspucko!! satt o kolla igenom inläggen från helgen när jag inser att jag skrivit en osamanhängande rubrik, bubbelbadkar ok såhär va de jag och ingrid tog oss ett välförtjänt och skönt bad i bubbelpolen i går, så nu vet morbror vad Ingrid vill ha när hon fyller, men hon har svårt att bestämma sig antingen en ponny eller ett bubbelbadkar. Säger bara de gullhjärta och undra va ponnyn ska stå i köket eller i badrummer hihi

Ingen hemfärd i dag.

2009-08-30 @ 18:24:09

Jaha nu har jag bestämt att stanna i sthlm och söka lyckan ;) blir ingen mer valbo för våran del hehe skoja bara men de strula sig me tåget osv.

Haft en underbart lugn dag i dag har bara legat i soffan eller sängen men sånna dagar behövs i bland sen har vi grillat så gott de va jag Allie Anders och deras städare Ruben samt Ben som för övrigt fyllde år i dag så Allie bakade en god kaka. Va meningen att ja skulle åka me Ben till tåget men han hade bråttom hem eftersom han fyllde år och jag vägrade sitta i väsby i en timme så vi njöt av maten i lugn och ro och ett gott glas rött.

Ska snart dra till the store och handla lite cigg är slut, stackars mig va hehe. I morgon blir de tidiga tåget före sju sen direkt till Lotta och klippa mig sen ut till valbo och lämna skrutt på dagis.Fan jag som har viktigt möte i stan elva men jag hinner inte dit så jag får ta det via mejl i stället men hade varit en bra möjlighet att visa upp sig. Har ö
även lite annat på g som jag får fixa i morgon.

Ha de gott nu ska ja leta efter sessan

Ciao

Bubbelbadkar

2009-08-30 @ 11:27:08

Vill bara börja med att berätta att vi haft en underbar helg här i sthlm :) gud va de bor fint och kanonläge här skulle ja kunna bo me Ingrid hur barnvänligt som helst :) så om nån har fem mille att skänka så varsågod hehe
Bilder kommer under morgondagen.

I går va vi på skansen och tittade på alla djur och åt lunch och lillan lämnade i från sig alla nappar, hon va så duktig min lilla sessa inte en tår kom.
Men desto tuffare va det i går kväll när hon skulle sova då ville hon verkligen ha nappen och ja försökte me allt men hon skulle promt suga på nappen men ja gav mig inte och vi har faktiskt ingen napp kvar så hon somnade till slut, min duktiga tjej hon har ju faktiskt gjort sig av me sin bästa vän.

Sitter här í soffan nu medans Ingrid och Lucas spelar fotboll ska snart ta me mig lillan och vila en stund samt boka resa hem men verkar svårt finns inga bussplats kvar så tåget blir sista utväg.

I morgon ska ja till frissan samt ett möte ang ett jobb och hoppas detta blir nåt av vill verkligen ha ett jobb som är bra betalt dessutom så man kan unna sig lite extra , just nu skulle ja behöva nio tusen men det verkar som om det får vänta me de sakerna men de ska handlas inom snar framtid.

Kram kram

sthlm

2009-08-29 @ 10:27:46

Nu är ví i sthlm kom fram igår vid sex och då stack vi och käkade sen blev de film och mys.Somnade sjukt tidigt men vaknade tidigt i morse av värk men gick fort över. Nu har vi käkat en god frulle bestående av ägg, bacon kaffe och jos Mmm gott.  Snart drar vi till skansen och blir där under dagen ska även lämna napparna där i dag, undra hur det går :) men får väl locka me en leksak och mycket godis.

Hur gjorde ni när era barn slutade med nappen?? ska man övergå till snuttefilt kanske ?? jag har då ingen aning men hoppas det går smärtfritt.

Puss på er och hoppas ni har sol för det har vi

Letar som en galning

2009-08-26 @ 08:35:51

Tjohoo

Letar som en idiot här igår kväll efter min kamerasladd efter ja vänt upp o ner på lägenheten kom ja på att ja hade ju lånat ut den till frollo haha.

Måste hämta den i dag för ja ska dra i väg en massa kort så ja får hem dem i brevlådan. Ska göra lillans sommarbok till dagis.

I dag är det full rulle har tusen saker att göra. Ska ta en promenad och hoppas att värken försvinner något sen hem äta lite frulle sen tvätta lite och ta rätt på härliga diskhögen jihaa;) fy jag vill ha en diskmaskin!!

Ska sen ev ut på äventyr ska höra om lisa vill hänga me...

I går skulle ja på banken och se över alla miljoner på konto men som vanligt i stan va de jätte kö så jag drog in på gina och shoppade lite basplagg i ställer haha.

Ska hinna me att göra lite i dag och i morgon innan vi drar till sthlm i helgen, blir nog skansen ska övertala Ingrid att lämna napparan hur nu det ska gå :)

Saknar min plutt nu får inte träffa henne förrän tre hon har inte sovit hemma i natt.

Ha en bra dag

Aja baja Anna!!

2009-08-25 @ 12:58:58

Shit va ja skäms de va nog hundra år sedan  jag uppdaterade men lovar åter igen att bättra mig men såhär ligger de till mitt liv snurrar i hundra nittio just nu och har huvet fullt me tankar på annat. Kommer att fortsätta blogga men ínte i samma utsträckning utan bloggen kommer inte ta så stor del av min tid.

Vad har hänt jo man kan sammanfatta me kaos men ett ganska roligt sådant haha det lixom finns inte timmar nog på dygnet och jag vill göra så mycket men orken fínns inte alltid där...

Är just nu kär men inte i en man och inte i en kvinna utan i hela atmosfären helt enkelt allt känns bara bra, börjar jobba på mån och det ska bli skit skoj men de är troligtvis bara för en kortare period så om ni har ett jobb till mig hojta till, gärna inom handels :)

Min stora sessa har börjat på masken så nu är pluttan en stor flicka :) hon va ledig igår och ja missade helt att dom skulle ha utflykt i dag så min snälla mamma fick sticka till dagis me lite fika.

I kväll är de hundkurs i gen och som vi har tränat på hemläxan, hoppas bara han visar vad han kan nu i kväll :)

sitter på kurs nu har rast men ska snart på möte sen lite ärenden på stan innan lillan hämtas kl fyra sen ska hon sova hos moster i kväll eftersom vi kommer hem sent efter kursen.


Puss puss skänker en värmade tanke till er alla.