Loppis

2009-02-28 @ 15:47:44

Hej hej gick hem till mamma o pappa o fika lite sen ville mamma följa med på en liten tripp så hon, jag o Ingrid åkte till ove jansson o inhandlade glasen som ja ville ha men tyvärr fanns de inte me vita stjärnor på så de blev me gråa men de va fina ändå.

Fanns inte mycket där faktiskt men så är de ju där i bland.
De enda jag vill ha nu till mitt hem är två nya kuddar till soffan jag letar efter en rosa ganska ljus och så har jag hittat en jättefin grå på
stilloftet som de står home på den blir nog fin i soffan, jag känner att jag vill ha in lite pasteller o dyl nu när de varit så mycket vitt i vinter så är det fint att bryta av me lite färger men jag har märkt att jag skiftar lite i stil men jag trivs bäst me möbler i vitt men det får gärna va lite romantiskt o baldat me silver o svart och rosa självklart.

På loppis hittade vi ingenting jo förresten en pappersrullshållare men den ska självklart målas vit men tio spänn va den självklart värd.

Drog vidare mot
madame nyberg hon har alltid så mycket fint men känner att ja inte kan fylla på me en massa plotter de blir så rörigt intryck då utan de ska va cleant o snyggt. Handlade i alla fall en fransk tvål, tycker de är så vackra än vanliga typ barnängen handlade även ett doft ljus som luktar ljuvligt det luktar nytvättat i hela lägenheten, jag som är torsk på den doften.

Anna-Lena berättade att de har en grej som man stoppar in i väggen som utsöndrar doften o att den är jätte effektiv.

Kika även in hos lisas mamma, mamma köpte the tror ja sen fick ja en söt santpaula som tagit plats på köksbordet, tycker de är så söta jag funderar på att köpa sånna till Ingrids fönster till våren eller om ja ska ha pelargoner där...Hmm tufft beslut men tror de blir först nämda.

Ska snart greja lite här hemma sen blir de hämtmat på
blå elefanten kände sug efter de i dag o det är ju så gott.

I morgon kommer min farmor hit och Ingrids farmor som hon säger eftersom hon inte har nån så är de hennes oxå vi ska upp på köpis sen hem till mamma o pappa o äta blir ett bra tillfälle att träffa henne för jag hinner inte de så ofta skulle nog bli oftare om hon bodde närmare.

Höll på glömma är ju danskurs för lillan i morgon vilket hon längtar efter.

Puss


 
 

Mardrömmar och växtvärk

2009-02-28 @ 08:36:16

Morning sitter i soffan me lillsessan o myser.

Ingrid vaknade i natt o va ledsen hon drömde mardrömmar och hade växtvärk i fötterna stackarn :( så hon fick sova me mig resten av natten då jag låg o masserade hennes fötter.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer skulle vilja göra nå men ingen verkar sugen på att hitta på nå trist sóm fan.

Funderar på att ta en promenad till mamma o pappa o dricka lite kaffe sen låna deras bil o åka på loppis en stund skulle även vilja åka till ove jansson, syster hade köpt jätte fina glas där så jag ska kolla om de finns kvar.

Dricker lite kaffe nu , ovanligt va :)
Ska snart klä på oss och diska lite hmm alltid lika tråkigt.

Solen verkar inte vilja visa sig i dag,

haha lillsessan ville måla direkt på morgonen när vi vakna så vi har även hunnit me de skojigt. Roligt me ett barn som e kreativt.

Har lust att titta på nån bra film i kväll, nån som har en bra att låna ut?

Ha en bra dag uppdaterar me mer bilder o inlägg senare i dag.

Cool eller utjatad?

2009-02-27 @ 21:16:39

Vad tycker ni tycker ni denna t shirt me Heidi Klum är snygg eller utjatad jag vet inte riktigt vad jag tycker...

Om jag ska klicka hem den eller inte.

de skiljer rejält i pris på olika ställen.

Jaa får se det får lov att tänkas över

                                                                 

Shoppat loss

2009-02-27 @ 20:06:19

Tjiing!

Haft en kanon dag i dag har hunnit me hur mycket som helst känns de som.

Efter promenaden o en dusch for jag o Ingrid me Linn o fia till stan de första vi gjorde va att ge ungarna en korv på stan o sen kila vi ner på br för att inhandla ritblock o pennor hann även me att köpa en till bok av samma författare som den andra ja köpte den ska ju även bli film, e shopoholics bekännelser, tjejen i kassan rekomenderade den o sa att den va bra så nu är de bara att läsa på :) skönt att läsa en stund innan man somnar.

Sen gick vi till nya waynes men gud vilket härligt ställe me like it :) det blir mitt nya favvo fik men nästa gång utan barn för de levde rövare herre gud folk måste trott vi va galna men så är de att ha me två trotsiga o spralliga tre åringar men mig bekommer de inte, vet inte vad men varit väldigt lugn i dag antar att de beror på god natts sömn i natt.

Råkade sno en tidning me mig haha men de gör säkert inget men den åkte lixom bara av misstag ner i väskan när allt skulle ner.

Vi hann även me en sväng på lindex där ja köpte fransväskna men den va mindre än ja trodde men de va bara positivt för de e skönt me små väskor på våren o sommaren så man bara får me de viktigaste som casch mobil o cigg.

Hann även me en svän på hm där Ingrid hittade dansdräkt o tights som hon ska ha på sin dansskola så sött så.
Till mig blev de en tunika i ljus korall från gina och ett par jeans leggings i stentvättat  faktiskt snyggt jag som svurit på att inte köpa sånna för man hade de på 80 talet men man ska aldrig säga aldrig ;) Men jag köpte nog en för liten stl för xs kändes lite trånga men ska nog byta till s men vet inte om de ska va så låga i midjan men får be nån om råd hur de sitter. De e ju inte så snyggt om de hänger i baken heller.

En t shirt fick oxå följa me hem de e skönt att fylla på me lite fräscha vår och sommarkläder.

Sitter nu o är piss förbannad över en grej men de känns för privat för att ta upp men ja känner mig sårad och arg.
Blir lets dance om ett tag sen ska ja nog läsa boken.

Puss

Är de någon som vill ta en promenad till spiken i morgon om de e fint väder??





Helg

2009-02-27 @ 08:07:59

Morning sunshine :) I dag är det fre whoohoo fan så skönt.

Sovit som en prinsessa i natt så skönt hade bäddat rent i natt de finns ingen skönare känsla att lägga sig i renbäddad säng som luktat så gott av sköljmedel, jag är torsk på sköljmedel de luktar så förbaskat gott.
Min favvo är alla från comfort för de håller i doften.

Dricker lite java nu sen blir de på me träningskläderna o ut på en behövlig powerwalk medans lillskruttan är hos bror o Allie.
Sen möter vi Fia o Linn o åker till stan.

Började läsa boken igår o de verkar jätte bra så det blir nog en till bok på rean i dag och ska komma i håg en present åt pappa som fyller nästa vecka, en bok kanske?

Kommer me mer uppdateringar under em

Puss o hoppas ni får en fin dag

min hyresvärd

2009-02-26 @ 20:12:45

Sitter o kollar på den rätta för rosing och ser till min förvåning att min gamla hyresvärd från i stan är me :) nicklas Berkau haha häftigt

Armbanden slut

2009-02-26 @ 19:46:04

Har väntat länge nu på att armbanden från bracy.se ska komma in men de verkar dött på den fronten o just de två jag vill ha är slut :( bara att vänta o se.

Har jobbat i dag men de va riktigt segt o höll på ramla om kull ute de va snorhalt i sandviken. Blev tyvärr ingen promenad i morse men hann me en nu på em med nina theo men phuu va jobbigt att dra vagnen i modden. Vi gick till tempo o hämta ut paketet o handla lite grejor till middagen.

Sen gick vi till Biståndsgruppen o kika ja hitta en lacoste pike tröja jätte fin o ett nike träninglinne, men visar bilder när jag tvättat dem. Sen gick vi hem till mig o gjorde kycklingsallad med sweetchili sås Mmmm.
Sen kom även R förbi och tog en kopp kaffe me oss o busa me barnen.

Såg solen i morse o fick vårkänslor men plötsligt snöade de igen fan så less på all snö, men om de nu ska va snö så låt den för guds skull ligga kvar jag står inte ut med slask.

Fick mess om att kläderna från hm kommit i dag , äntligen som ja väntat, allt va bra men pyjamasen ja beställde åt mig själv va alldeles för stor vilket va synd den va rätt fin o hade vela haft den i sommar men shortsen va inge dragsko i midjan så ja skulle tappa dem och då mister de ju lixom funktionen då kan ja ju lika gärna sova naken.

Klänningen va jätte fin blir jätte bra me ett par ballerina till.
Ingrids mysdress i veulor va jätte söt samt en vit blus i organisk bomull de är jätte sköna har köpt en del kläder som är det o det är ju bra att man är rädd om naturen samt veta att de inte är en massa konstiga saker i kläderna speciellt för de små som kan va så känsliga.

Sitter i soffan nu men ska väl snart ta rätt på disken.

I morgon ser planerna ut att först ge sig ut på en powerwalk på morgonen sen hem o fixa sig o dra till stan me fia o linn.
Hoppas på att väskan från lindex finns :)
Det blir en dag me lite shopping.

Höll på glömma i morgon kommer mr härlig på besök det ser ja fram emot då de va ett tag sen nu. Så en stor puss till dig härliga.

Puss alla söta.

 Den ser lite konstig ut i halsen men de beror på att den hänger på fel galge.          

Snö och åter snö

2009-02-26 @ 07:31:28

Tjohoo i dag är de dan innan helg jihaa :)

Känner mig som om en ångvält har kört över mig mitt huvud är tugnt som bly, blää men de e nog kaffetarmen som spökar.

Väntar på att Ingrid ska vakna, lillan är hängig så hon får vara me mormor o morfar i dag när jag jobbar.

Grrrrrr..... är så arg på Ingrids pappa för inte kan han va hemma från jobbet inte utan de tycker han att ja ska va.

Vadå är hans jobb o pengar viktigare än mina?? fatta att man blir arg. Snart tre  veckor sedan han träffa henne men de e han som förlorar på de i längden.

Som sagt jobb står på schema sen hem o fortsätta me tvätten som bara växer.

I morgon är de fre o helg de ser vi fram emot .

Puss o ha en bra dag alla o kör försiktigt

Här kommer bilderna

2009-02-25 @ 21:33:51


Bokrea

2009-02-25 @ 20:40:37

Sitter i soffan efter en lång dag men har hunnit väldigt mycket i dag.

Hann me att städa efter lite slöande i soffan sen hunnit tvättat lite.

Nina kom hit vid två så åkte vi me mamma o Ingrid upp till köpis för att fylla på matförrådet men hann även me att kika lite på bokrean men känns ganska onödigt då jag aldrig tar mig tid att läsa men köpte en bok i alla fall som jag läst om att den ska va bra.

Hittade inte Mia Törnbloms bok
så dumt men kan kolla i stan ählens har tydligen den om den inte är slut.

Ingrid ficke en bok
den vilda bebben som vi hunnit me att läst i kväll.

Hann mycket i dag verkligen hann me att laga mat, Ingrid fick bestämma så de blev köttfärsås o spagetti.
Har även hunnit med att leka me lera men skulle behöva lite mer lera nån som har recept på hur  man gör egen?

Gick förbi syster o hämtade upp henne för en kort promenad, kände att ja behövde få luft av att vart inne hela dan, hade kunna gått hur länge som helst men Ingrid ville hem till bompa.

Fick min parfym i dag som ja beställt ohh va den luktade gott beställde från
parfym.se är ganska billigt där.

Nu sitter ja i soffan me lite nya tidningar chic o sofies mode :) skit snygga kläder vill ju ha vår nu!!

Nää kära vänner nu vankas de avkoppling på hög nivå dvs soffläge :=

Kram

Bilder kommer i morgon då min dator har fuckat upp sig

Stora planer på g...

2009-02-25 @ 10:53:05

Kan avslöjas att här smids det stora planer på min lediga dag... Hmm ska bli spännande med att boka in ett möte för att se hur de går me planerna.

Lisa du som vet lova att hålla tyst tills det visar sig va som händer.. :=
Jag känner att livet känns riktigt skoj nu o hoppas planerna leder någonstans

Puss ja älskar er

Ledig dag

2009-02-25 @ 09:07:25

Hej jag ligger o myser i soffan är ledig i dag så skönt :)
Hann inte me nå inlägg igår va hemma halv tio i går kväll o somna nästan på en gång..

I går som sagt hade ja möte i stan kl tio sen så mötte ja Nina för att dra i väg på vårtat städuppdrag.

Kan sammanfatta dagen som lortig,rolig och tröttsam men de va skoj att få va me nina hela dan sen va den en rolig gubbe där som va lite gubb sjuk men de gör mig inget då jag är van me sånna gubbar dom finns överallt :)

Vi höll på från tolv till strax efter sex i fullt tempo.

Efter det åkte vi in till stan o mötte upp johan för lite cash o sen gick vi o käka på american pizza place Mmm gott sen köpte vi lite gotta på vägen hem, nyttigt jajja ja vet men hade inte ätit på hela dan så de smaka gott.
Kändes som vi va typ hundra år då de bara va småglin ute o så vi då o kan säg att vi va inte så jävla hot o fräscha. På bussen hem satt de ett gäng emo eller nå andra udda människor o va skit dryga man hade lust att be dem hålla käften bara.

Jo när vi skulle åka buss hem från bomhus så fick jag inte åka på tillägg på mitt busskort men från gävle går de bra så jag fick betala fullt pris helt sjukt :( men ja ljög o sa att ja va 25 haha o hon trodde míg undra va ja ska hitta på för ålder nästa gång 23 kanske se hur långt ner ja kan gå.

I dag händer inte mycket ligger o väntar på att pengarn ska rulla in på kontot.
Handla mat skulle behövas göras i dag som att dammsuga o torka golven så mycket vila blir de inte.

Ingrid kommer väl hem vid två hon är hos mormor o de skulle åka o hälsa på farmor.

Puss ha en bra dag 

                                                                 
                         
Nina i gotte butiken ;)

Middag i helgen?

2009-02-23 @ 19:14:27

Blev sjukt sugen på att gå ut o äta i helgen, är de nån som vill hänga på? tråkigt att gå ut själv... Är så sugen på church street

Mys måndag

2009-02-23 @ 18:43:11

Kom hem från jobbet efter fem i dag det drog ut på tiden och va tvungen att kila in på coop på vägen hem.

Ingrid hade haft de jätte bra i dag va skoj för lillan. Hon o lucas har nog röjt på rejält då ingrid somnade före sex i kväll och jag som ville gosa i soffan men de sista hon sa innan hon somna va -mamma jag älskar dig , ohh min lilla prinsess bakelse va ja älskar dig.

Sitter o glor på glamour hihi men ska snart ta en kopp kaffe o sen blir de duschen,

I kväll är de kanon på tv först nya såpan på ettan sen lipstick jungel jihaa :) sen nån dokumentär om size zero de ska bli spännande.

Får lov att be om ursäkt för mina stavfel de blir lätt så när man skriver snabbt ;)

Ska även hinna me lite pappers göra innan de e dags att nanna kudden.

I morgon ska som sagt ja o nina leka städtanter men de ska bli kul att få umgås me nina utan barn för en gångs skull
Denna vecka är fullspäckad me jobb men som tur är ska Ingrid vara hos sin mormor o morfar en del så de blir bara dagis tis o tors denna vecka så hon får lite lov hon me.

Fre ska vi träffa Fia o linn ska ge förslag på att åka in till Gävle då jag behöver handla lite samt ville Ingrid ha lite nya ritgrejor så de ska inhandlas då , men en fika ska vi väl hinna me då eller en go lunch på java eller waynes, har blivit besatt av goa sallader.

Har blivit såld på rosa tycker de är så fint o sommrigt så ja skulle vilja införskaffa lite kuddar o nån pläd i ljusrosa och självklart lite ljusrosa tulpaner ska få pryda bordet.

Hittade denna bild i en annan blogg och kan bara säga yummi skulle denna man ringa på dörren så tror ja nog att han skulle få komma in


En del kanske anser att ja är för personlig i mina inlägg men de skiter ja i för de ja skriver om kommer från hjärtat och jag har inget att dölja det är såhär jag är så face it.

Drömde en rätt mysig dröm i natt om en gamal pojkvän, ni vet en sån där dröm när man vaknar alldeles varm och dimmig hihi men som sagt va bara en dröm. Han har faktiskt lite likheter me Persbrant :)

puss alla gulliga

Tjohoo

2009-02-23 @ 07:31:17

I hate monday mornings grrrr... men nu är vi uppe efter att snozat ett antal ggr o kaffebryggarn är i gång så de är baaatt faca att de är mån o jobb ska bli skönt att jobba i dag.

Mamma o lucas kommer o hämtar ingrid om en timme ca kul Ingrid ska ju på jungle city. I morgon ska jag o Nina kanin på städ uppdrag o tjäna lite pengar haha värsta städtanterna :)

I dag en  ny vecka me nya tag o måste hålla igen nu har fuskats alldeles för mycket senaste veckan haha.

Hörs senare

puss

Tickande bomb

2009-02-22 @ 19:52:58

Känns som jag är en tickande bomb som är redo att explodera när som helst, fattar inte varför jag är på så fruktansvärt dåligt humör hela tiden tappar fattningen för minsta lilla.

Orkar fan inte me mig själv antar att jag är slut som människa nädå men skulle behöva semester ialla fall en veckas sovande bara dra ner rullgardinen låsa in telefon o datorn slita ut sladden ur tv o bara fokusera på mig själv o främst sova sova sova.....

Känner mig som en riktig gnällspik men va fan ja är ingen supermänniska även om ja många ggr vill va det men alla ahr vi fel o brister även jag har ja insett, fan vilken uppenbarelse att inse att ja inte är perfekt där sprack den ilusionen om mig själv.

I morgon är de mån o jobb för mig skönt att få tänka på annat och lillan ska på leklandet me sin kusin lucas hoppas de har skoj, ja hade oxå velat va me men nån i den här familjen måste ju dra in stålar :)

Nu är de gossip sen är de nip/tuck yes ge mig lite fräscha män jag är utsvulten på fina karlar vart är dom tro har de gåttt i ide o mr härlig har tydligen oxå gått under jorden.

Själv är ja för stolt för att ringa eller sms kanske i slutet av veckan saknar han lite nu :) så härligt när man upptäcker andra sidor hos män som man inte sett förr och helt plötsligt älskar dem o inser fan vilken grabb men de är nog bara tillfälligt för kär verkar vara nå som inte existerar i in värld, skulle va skönt me lite förälskelse eller passion.. tror ni på passion sån där då inget annat existerar man känner inte igen sig själv utan handlar bara på känsla o inte förnuft men gud så skönt att bara följa sina impulser och rida på kärlekens våg...

Några tänkvärda meningar om kärlek och passion

Love is all yuo need

Dans

2009-02-22 @ 14:59:11

Vi är nyss hemkommen från dansen ohh va Ingrid tyckte de va skoj de va riktigt lyckat min lilla sessa älskar att dansa.

Hon övade hemma medans jag sjöng haha stackars grannar men lillan hon tycker mamma sjunger så fint :) tur att nån tycker det.

Pulkaåkningen va ingen hit min dotter är nog allergisk mot snö hon hatar att va ute , hon måste brås på mig men man vill ju att de små ska va ute o få frisk luft. Vi blev där en halv timme ca men inget åi backen o inge grilla korv :( mot min besvikelse.

Hann hem o äta e mellan o vila en stund o nu sitter vi o leker me lera igen , för ingrid är inte på nå humör att leka me nån utan är enbart mammig.

Jag har abstinens då jag inte får gå ut nå i dag på grund av skit vädret och min dotter som inte vill vara ute. Hitta ingen som vill passa henne heller.

Här kommer lite bilder från dagens aktiviteter.

Ciao


 Ingrid och Mili

Snöar

2009-02-22 @ 08:01:49

Morning alla älsklingar i dag är de sön o de snöar för fullt , tycker de räcker nu me snö. I dag ska vi till pulkabacken ingrid längtar o frågar när vi ska gå hihi.

Efter de är de dans som sagt ska bli kul o se om Ingrid lyssnar på va Amalia säger o om hon tycker de e roligt.

Ska plocka fram korv o göra kaffe i termosen nu så vi har lite gott att äta på när vi kommer till backen.

Har sovit så gott i natt men vaknade av tidningsbudet, att dom inte kan lära sig att va lite tystare...

Hoppas på samtal från min pappa i dag hoppas han ringer mig.

Uppdaterat me lite bilder under dagen

kram kram



     

Semla & skruvar hmmm

2009-02-21 @ 19:26:26

Sitter i soffan efter en riktig slappar dag va så skönt att bara ta de lugnt i dag väl hemma hos allie la vi oss alla tre i sängen o glodde på mtv om nån tjock svart man som skulle gå ner i vikt men bara vräkte i sig hamburgare de va nästan att ja kände igen mig. Jag måste ha somnat för ja vakna av att ja fick syn på bror och mitt ex  Janne som skulle byta om för att dra in till stan.

Tog brors bil till Fia o Linn där vi fika o överlämnade paket men va inte där så länge så vi åkte till mamma för att hämta min termos till i morgon då de blir pulka åk me dagis mysigt me en utflykt.

Hann även in på coop o handla semla o skruvar samt ramlösa men ja slängde en semla annars hade ja tryckt i mig den oxå haha de e ju så gott. Lill sessan ville gå o lägga sig så i morgon blir man väl väckt vid sex o det blir en lång dag i morgon för efter pulkan ska Ingrid på dansskola som hon längtar :)

Har köpt nya chic ska bläddra igenom den nu sen melodifeativalen undra om de e nå bra låtar i kväll, skönt att slippa se dryga amy diamond herre gud tjejen ser fort ut som tio år stackarn.

Är de nån som känner sig manad att va barnvakt i morgon em eller kväll en timme ca?

Puss o ha en fortsatt trevlig helg


                               

Hemma hos Allie

2009-02-21 @ 13:06:33

Sitter o bloggar på allies dator medans ingrid trycker i sig godiset som finns på bordet, ok jag har oxå tryckt i mig en del ;) men nu är sockersuget stillat har haft ett riktigt sug efter nå sött.

Ingrid fick va me allie medans ja tog en långpromenad men de är så tugnt fattar inte senastre veckan har benen inte riktigt hängt me de har kännts som bly o orken är inte den samma men hoppas på en vändning snart.

Passade på att handla en present åt Fia när ja ändå va ute så den är klar bara att vänta på att hon kommer hem snart.

Vi ska ta o ge oss hem för lite mat till Ingrid men är tveksam att nåt går i då hon vräkt i sig godis men men de e ju lör. Skulle även behöva duscha o byta om .

Uppdaterar me lite bilder hemifrån Fia senare under dagen

Kram kram

- 17 grader

2009-02-21 @ 09:01:36

Fy fy va kallt ja fryser ligger i soffan under täcke me myskläder på o väntar på att de ska bli mildare ute så ja kan ge mig ut på en promenad me lillan i solen.

På em står kalas hos Fia o linn på schemat så måste ut i vilket fall som helst även att fixa en present samt vill Ingrid köpa lördagsgodis haha hon  vill  även köpa åt herr ålberg oxå hennes hund (låtsats gosdjur)

Är de nån som vet nå bra nyttigt godis som är gott o som inte har värsta laxerande effekten hihi

Nu luktar de kaffe här inne o de ska bli gott ligger även o lyssnar på leona lewis forgive me den är sjukt bra :) ja vill bara upp o dansa jihaa!!


DU MR HÄRLIG OM DU LÄSER DETTA JAG ÄR INTE SUR BARA BESVIKEN MEN DE E GLÖMT NU PUSS PÅ DIG ME



puss

Väska

2009-02-20 @ 20:47:35





Denna lilla skönhet skulle gärna få pryda min axel i vår och sommar, hmmm de får nog lov att bli så och priset va ju väldigt bra endast 199 kr

Vill ha vill ha :)



Glömde att säg att den finns på lindex :)

Film blir de i kväll...

2009-02-20 @ 20:20:54

Den här filmen ska ja se i kväll ingen aning om den är bra eller inte...

Kan inte ladda hem filmer men om nån kan säga gärna till ;)
Som sagt mitt stor intresse är film de är så mysigt att krypa ner i soffan under täcket o mysa me  lite godis o ramlösa granatäpple.

Nån granne här som fått spjunk de bankar och bankar har hållt på i timmar nu , trodde folk hade bättre saker att göra en fre än att montera möbler eller rusta eller va som händer. Jag fattar inte va de kommer i från om de inte slutar snart ger ja mig ut på jakt vart ljudet kommer i från.

Det luktar så gott i min lägenhet det doftar vanilj det är verkligen min favvo doft både på doftljus och på parfym eller kroppslotion Mmmm i like it...

Passade på att fylla på ljusförrådet när ja hade vägarna förbi ikea i dag men självklart va mina galgar till min garderob slut hoppas på påfyllning snart innan ja fyller på me ännu mer kläder.

Nina köpte sjukt snygg klänning i dag på wear it på rea jag funderar på om man skulle ge sig upp dit i morgon o kika o den finns kvar.

I morgon fyller min vän fia år och ja skäms för ja har ingen koll på hur gammal om de är 33.34 eller 35 har lixom ingen koll men måste hitta present åt henne vi får se vet att hon gillar att läsa så en bok o lite blommor kanske.

I morgon har ja lust att ta en långpromenad kanske till spiken... få se om lisa o tindra följer me om nån annna vill me hojta till alltid skoj me sällskap o gott me kaffe när man kommer fram.

Är trött nu o borde lägga mig i tid men ska kolla lite på lets dance sen en film få se om ja kollar klart i kväll.

Puss alla fina människor o ps nina du står inte till svars för va andra människor gör o tack för en trevlig lunch o du ja älskar dig me.

Så inni helvete arg!!!

2009-02-20 @ 18:17:14

Vilken jävla idiot stjärnan måste va han flög på mig på tempo o anklaga mig för att snacka skit men de harverkligen inte gjort utan bara pratat sanning att han är ett äckel o vem håller inte me som han håller på , slår vad om att om han kom in på psyk skulle de inte släppa ut han igen.

Han är ruskigt obehaglig för att nästan vara dvärg... men hans ögon ä rinte friska trodde han verkligen skulle spöa på mig där inne o kul alla titta men jag vill verkligen inte ha me den mannen att göra!! och snart är de sommar o då måste man passera hans jävla hus varje dag fan fan fan

Nästa gång han gör nå ringer ja polisen för ja vill inte att han hotar mig mer bara för jag inte vill hej apå han men han ska ge fan imig o mina vänner!!!

Jag har för övrigt haft en bra dag började me promenad vid halv tio ca lämnade ingrid hos syster sen va de bara att gå ut sen for vi hem o gjorde oss klar för att sticka upp på köpis o shoppa loss.

blev både de ena o de andra mest saker till lillan en filt och strumpr, tights och en jeansjacka

Jag fick en ny kökshanduk så söt gillar rosa på våren o sommaren skönt att få in lite pasteller samt ett par trosor haha även dem rosa sen en fin härlig randig tröja i blått o vitt , ja gillar starkt randigt de e så fräscht på sommaren när man är brun.

Glömde även att Ingrid fick ett par stövlar jätte gulliga men först skulle hon inte ha dem men nu gilla hon dem :)

Lillan somnade på köpis i dag i kundvagnen då kan man säga att man är trött.

Jag o mamma o nina åt lunch på waynes en god sallad me vatten till ;) har just tryckt i mig en massa naturgodis haha d e ju så gott.

Åkte hem en stund till mamma för ingrid ville träffa kusin lucas en stund så vi fika lite o nu är vi hemma o ska mysa i soffan men ja är på så jävla dåligt humör för ja ni vet den tidigare incidenten idiot är allt ja kan säga.
 så ja bara varnar er alla tjejer passa er för Stjärnan....







Så stor

2009-02-19 @ 20:40:56

Min lilla sessa har blivit så stor kan inte fatta att hon fyllde tre i nov min lilla älskling de e hon som gör livet värt att leva, att man kliver upp på morgonen o vaknar me ett leende när man får syn på denna sötnos.

I morgon är Ingrid ledig så vi ska ha en mor o dotter dag me promenad, shopping o fika o bara mysa me varann. Ingrid fråga mig i dag -mamma är de tors i dag, -ja sa ja ohh då är de fre i morgon mamma o då e de ju fredagsmys haha det har dom koll på :)
Ja fråga va hon ville ha då hon vill ha bubbelvatten o chips o mysa me pyjamas i soffan.

I morgon ska vi möta nina o theo ca halv nio för en promenad ja följer me henne när hon lämnar theo så får ja lite sällskap sen forts vi mot spiken o ove jansson för en riktig långkörare ;)

Tycker alla får barn nu ja tycker ja ser bebisar överallt ohh ja vill oxå ha en bebbe, måste va biologiska klockan som tickar som en galning ,känns som ja skulle bli gravid av att bara titta på en kille hihi men jag längtar efter att ge Ingrid ett syskon skulle va kul att ge henne de , men ja har ju som sagt ingen donator så de får vänta på de rätta spermierna dyker uoo me bra anlag o en normal kille som verkligen vill o ger allt.
I dag va Moa på dagis me lilla Elwin gud vilken sötnos man vill ju bara nosa på de små liven de luktar så speciellt o gott om bebisar o de e så små.

Jag har som mål att inom två år ska jag ha ett till barn men då återstår en sak att börja dejta o de e ja verkligen alldeles för bekväm för samt att inte va för kräsen tyvärr så finns de nog ingen kille som duger i mina ögon för tillfället.

Ja ja ska va glad att ja har ett barn de finns faktisk de som inte har eller kan få barn så jag är lyckligt lottad som fått den finaste gåvan av dem alla att få va mamma åt min sessa Ingrid, mamma älskar dig hjärtat.


Livet är en fest...

2009-02-19 @ 19:52:52

Tänk hur jävla sjukt beroende framkallande både kaffe o cigg är va fan stoppar man i sig!!
Men nu är jag på banan igen lisa hitta mina kvarglömda cigg samt hade lite mjölk hemma, tack underbara vän :)

Tänkte på en sak är så tacksam att man har sina vänner som finna där i vått o torrt även fast man är en idiot i bland men de dömmer mig inte o de är vänner de :) love u all darlings , hoppas ni vet de annars vet ni de nu.

Skulle va kul me en tjejmiddag snart me lite go mat o skvaller, men dock bara snällt ;) haha

Nu ska de avnjutas kaffe o en giftpinne haha och jag sóm ska va hälsosam men jag dricker i alla fall inte o inte så mycket socker o promenad varje dag men de e ju inget nytt,

Har varit duktig har skurat toaletten o badkaret me värsta medlet så nu skiner de o inga beläggningar i de ena o de andra, mysigt o intressant att veta va.

Puss

Abstinens

2009-02-19 @ 18:46:34

Fuck va ja blir galen har värsta abstinsensen på både cigg o kaffe glömde såklart att köpa de på vägen hem va så slut efter jobbet i dag plus att mina ben värker av träningsvärk ajajaj.

Har kaffe hemma men behöver mjölk o de glömde ja så i morgon vet ja inte va som händer ja vet bara att ja blir tokig snart för ja vill både ha cigg o mjölk i mitt kaffe :(

Lagade skit go middag i dag jag stekte kycklingfile i bitar tillsatte nån thailändsk soppa me championer, tomater, vattenkastanjer o till de äggnudlar de va gott o ganska nyttigt oxå.

I dag är ja anti så ja orkar inte skriva nå mer för jag är så negativ så de e inge skoj funderar på att gå o lägga mig för ja orkar inte me mig själv nu!!


Armband

2009-02-19 @ 17:37:02

Så här ser armbandet ut som ja hittat grymt snyggt gillar både rosa o i brunt men svart är ju oxå snyggt.

De kommer från www.bracy.se

Morgon stund har guld....

2009-02-19 @ 07:18:55

Morning darlings :)
Sitter i soffan me min lilla älskling  o dricker lite kaffe dags att klä på sig snart o dra i väg till dagis o min dagliga powerwalk vilket verkligen behövs med denna hemska mensvärk ajajaj :( men motion brukar ju lindra.

I dag står jobb i sandviken på schemat men hemma igen till kl tre o undra va vi ska hitta på då... Ingrid vill alltid veta vad som ska ske haha.

Blir ett kort inlägg i dag de finns lixom inte riktigt tid för nå längre men återkommer i kväll.

Detta armband eller nå liknande är ja sjukt sugen på att klicka hem gillar dem starkt :) eller vad tycker ni ?

Ähh skit samma hittar inte bilden nu de kommer senare under dan,

Puss puss

Soffläge intaget :)

2009-02-18 @ 19:16:38

Ligger i soffan me en sovande Ingrid hon däcka av bara sådär men hon har varit trött hela em. Hade grym tur i dag av vårna gulliga granne Lisa som bjöd oss på mat även nina o theo va där :)

Roligt att få ha ett sånt härligt gäng kring sig  tack mina vänner för ni finns i love u all.

Ligger o väntar på att klockan ska bli åtta för då börjar arga snickaren de e så kul att se vilka idioter som finns, jag skulle aldrig klara av att leva som vissa människor gör men sen är ja ett kontroll freak oxå.

I morgon vankas de jobb igen men först en powerwalk så förbränningen sätter fart nu jävlar sommaren närmar sig ju me stormsteg...

Ska lägga över sessan i sin säng nu o hoppas på att hon inte vaknar sen blir de att rota lite i kylskåpet, undrar om de blir nå lyxigt som en morot eller kanske ett äpple hihi.

Orkar inte skriva mer nu

Natti natti sov sött

Pms monster...

2009-02-18 @ 11:56:59

Samma sak varenda mån när grejorna är på väg förvandalas ja till ett monster jag blir arg o irriterad för minsta lilla och det har blivit värre sen ja fick barn.

Tycker synd om alla i min närhet när jag förvandlas till detta monster skulle helst bara låsa in mig o äta choklad.

Något mer som jag lagt märke till är att jag ökar ganska stadigt i vikt under o före mensen skit kul som en uppblåst gris :(

Nää nu ska ja fortsätta me de ja gjorde.

Cioa :)

 
                                                                        

Ge mig en walking closet

2009-02-18 @ 08:31:21

morning alla härliga !
Redan ons fattar inte va veckorna flyger i väg snart helg igen :)
är så trött på mornarna skulle kunns sova hur länge som helst men ja har ju som sagt en livs levande väckarklocka här hemma :)

I dag står en lång powerwalk på schemat för att ladda energi till resten av dan då de ska jobbas hemifrån o fixas lite...

Hämtar Ingrid kl två sen vet ja inte va som händer..
Ska dricka en kopp kaffe nu eller två en en god proteindrink inga kolhydrater här inte. Ska även försöka hinna me att klippa luggen på Ingrid innan vi sticker till dagis.

Ingrid går endast ons o tors på dagis denna vecka så nu längtar hon dit men på fre har vi shopping o fika på köpis på listan, fikat va hennes förslag hon tycker de e så mysigt :)

Har en hel lista me vad som ska inhandlas på fre måste hitta en ny kalender/filofax gärna en modell större i skinn , snygg ska den va. Ingrid behöver även hon lite påfyllning av strumpor för konstigt nog verkar de som tvättmaskinen äter strumpor... har ni oxå märkt det?
Blir galen på min ena garderob där alla rasar ut så måste inhandlas mer galgar o det får inte vara vilka som helst nää de måste va samma som ja har eftersom de inte blir snyggt annars. Har även problem att hitta  bra barngalgar men nina tipsa om fina på ikea till en billig peng. Skönt att kunna hänga upp alla klänningar så de syns va som finns o de blir inte skrynkliga.
Skulle så gärna vilja ha en walkingcloset  men de går ju inte för den fungerar ju som mitt sovrum.

Nej kära vänner dags för dagens första kopp kaffe så man blir lite mer levande hihi.




Härliga Barn

2009-02-17 @ 18:46:33

I dag har vi hunnit med både de ena o de andra  började me en skön promenad me Ingrid till mamma för lite kaffe sen tog vi en omväg hem för att få mer motion vi gick i mackmyra de e så vackert där speciellt på sommaren.

Vi tittade på alla hästar i vanlig ordning o en höll på äta upp mina vantar haha :)
Efter en stund blev de väldigt tyst då hade lill grodan somnat  så de blev en promenad med mycket tankar o funderingar man löser problem så bra när man är ute i naturen de är riktig själavård.

Hade bestämmt träff me nina o theo på bibblan halv två så de blev att pinna på rejält.

På bibblan läste vi tidningar gorde teckningar och tävlade.

Nu är vi hemma efter en fika ungarna fick glass och duktiga vi enbart kaffe :)
vi har just lekt me playdoo de e ganska skoj o ungarna är så härliga me sin kreativitet kul att se vilken fantsi de har.

Hörs mer senare.
Puss




Smörgås tårta är gott

2009-02-16 @ 19:14:08

 I dag hade jag grymt flyt på vägen hem då ja fick skjus av min arbetskamrat Thpmas hem vilket ja sparade över en timme på , så tack thomas :)
Mamma kom me Ingrid vid fem o hade världens godaste smörgåstårta me sig :) älskar det skulle kunna äte det varja dag det fick bli min middag.

Hann me en promenad till jobbet i dag men en powerwalk på ynka 30 min men bättre än ingen alls.
I morgon är dagis stängt så på schemat står powerwalk en timme sen lutar det åt ett besök på bibloteket o låna lite böcker o snål läsa lite bra inredningstidningar o hälsotidningar :) Hur bra som helst dom har typ alla tidningar där man kan även låna hem dem om man vill.

I kväll är de lippstick jungel på tv o de tackar vi för hoppas vi får se lite härliga sexpack i kväll igen på den unga härliga killen.

Ska försöka komma i säng i tid då jag känner att jag behöver mycket sömn nu.

Här kommer klänningarna jag klickade hem i går.



Puss puss till alla som förtjänar det o även ni som inte gör de ;)

Nya kläder

2009-02-16 @ 09:06:44

Va in på ellos hemsida i går o kika brukar aldrig beställa nå därifrån då det inte brukar vara kläder i min smak men fann 2 fina klänningar en lång härlig o en kort vit me volanger härlig me gladiotarsandaler o fransväska till. Love rea i bland kan man göra fynd jippi.
Klickade även hem fint påslakan i grått o vitt som passar utmärkt i mittt sovrum för endast 49 kr.


bilder kommer under dagen, det märks att ja längtar efter vår o sommar de enda jag köper nu är sånna kläder snälla ge mig vår o sol att få känna gräset mellen tårna o visa brunbrända ben jihaa :)

dags att dra till jobbet.

Puss

Försovning

2009-02-16 @ 08:29:33

Ahhh fan fan försov mig i dag, ingrid väckte mig kvart i åtta o morfar skulle hämta henne åtta meningen va att hon skulle va klar då, men men vi fick snabba oss på. Ingrid vakna kvart över ett i natt o skulle se på bolibompa haha snacka om att man blir sur då med en unge som inte verkar fatta att bolibompa inte går på natten.

Blir jobb en timme senare i dag så ja är inte hemma förrän fem i kväll men ja vet att nåt gott väntar på mig när ja kommer hem nämligen smörgåstårta.

Min farmor fyller 85 i dag stora gratulationer  till henne på hennes dag :) måste komma i håg att slå henne en pling under dan.

Annars händer inte mycket förutom att jag är lite nere i dag men det kanske ger sig under veckan de e nämligen att min våg jävel har visat upp på 2 hekto skit oxå men den ska ner 1,5 kilo till nästa sön thats it....
nu är de kaffe som gäller

Love u all


                                                                                    

Utvilad

2009-02-15 @ 16:15:10

Alla hjärtans dag va toppen vi började me att åka till högbo o åkte bobb o grilla korv hur mysigt som helst.
hann även me en efterlängtad powerwalk vilket behövdes efter två svull dagar känner mig som en ballong vilket inte är nå skoj, ja fattar inte allt går skit bra på vardagarna men sen på helgen spricker det ska ja behöva låsa in mig för att inte falla för alla frestelser.

Åt en jätte god middag hos mamma o pappa med en härlig chokladmouse efterätt yummi :) älskar choklad. Jag fick även fina blommor av min pappa eftersom han köpte åt mamma då tyckte han att ja oxå kunde få o det va ju snällt.

drog me mig pappa på en promenad men de märks att han är något otränad då han inte ville gå så långt o inte i mitt tempo den som ser mig måste tycka jag ser skit konstig ut när ja går men de e så skönt att få upp flåset o svänga me armarna så man bränner mer kalorier.

Sov till strax efter nio i dag vaknade av att Ingrid tyckte ja sovit klart hihi.
Ner o brännde på lite kaffe o en proteindrink för att sen läsa tidningen efter de bar de ut på en skön powerwalk på en 45 min i solen o de va riktigt skönt.

Vi stannade kvar hos mamma för att Ingrid skulle få lunch o jag tog min goda proteindrink haha sen gick jag o ingrid hem så de blev en till liten promenad vi stannade o tittade på alla hästar o hundar vi mötte och ingrids ständiga kommentarer om allt bajs vi såg efter vägen hon ställer så roliga frågor tex varför hästar o hundar inte har någon toalett ja vad svarar man på det :)

Är så jävla förbannad på Ingrids pappa så det finns bara inte större nolla finns nog inte!!!
Han fyllde som sagt i veckan jämt o skulle tydligen firas i helgen men han glömde tydligen bort att han har tre barn o inte två för ingrids inbjudan måste ha komit bort eller?? hon hittade bilder på sin systers blogg o undra varför inte hon fick vara med på pappas kalas :( ja och vad svarar man på de att din pappa har glömt  att bjuda dig eller... fatta vilken dålig stil men vänta de är snart pay back time lilla gubbe!!

Visst är det märkligt att alla människor som har barn får kalla sig föräldrar men vet dessa vad det innebär eller... jag trodde de innebar ansvar och att man engagera sig in sina barn och framför allt träffade sina barn.
Nog me de men känner mig så arg o hoppas inte han ringer för ja vet inte va ja vräker ur mig.

Kram alla gullegrisar


Alla hjärtans dag

2009-02-14 @ 07:33:30

Hej alla vänner i dag är de alla hjärtans dag o ja vakna på bästa tänkbara sätt nämligen min dotter vakna o pussa på mig o sa mamma de e morgon o vad ja tycker om dig :) smälter man inte då så vet ja inte vad...

Det är jätta kallt ute -14 grader men funderar på att klä på oss rejält och ge oss ut på en skön powerwalk de är ju så skönt o man kommer igång för hela dagen.
Funderar även på en tripp till gymmet i dag om de inte blir pulkaåk känns som de e för kallt men de kanske blir mildare.

Ingrid blev jätte glad för sin choklad och kort hon är så gullig när hon får presenter för det märks hur glad hon blir fast det inte är nå märkvärdigt.
Hon mena på att hon hade ju inte köpt nå till mig men ville göra de i dag skulle fråga morfar om pengar, fatta va stor hon blivit att hon tänker i de banorna. Jag förklarade att hon inte behöver köpa något utan de räcker me att hon finns till och en puss skulle sitta fint :)

Så till alla ha en underbar alla hjärtans dag o glömm inte att tala om för era nära o kära vad dom betyder för er. Tre små ord kan betyda så mycket....

            





Åter i gen kram på er o hoppas ni får en fin dag

Värsta ångesten

2009-02-13 @ 19:38:05

Halloj har varit en rätt bra dag i alla fall början började me en promenad efter dagislämning sen hem o fixa me tvätts och städa lite vart helt slut sen hann ja me allt de andra ja skulle göra oxå men fick stressa som fan till dagis för att hinna till två plus att ja hade lovat syster att komma dit vid två.

Hos syster sprack hela dieten haha ja tröck i mig de ena efter de andra onyttiga inte så konstigt me tanke på att ja skippade lunchen pga tidsbrist.

stack hem o stannade till hos lisa o tindra och där hade vi sån tur att vi blev bjudan på middag, tack tack lisa väldigt gott :) tacos yummi. Åt som en gris va sjukt gott.

Hem o forsatte den onyttiga banan me skumtomtar nu mår jag illa o vill spy o har världens jävla ångest har säkert tryckt i mig 1500 kalorier i dag fy anna!!!

I morgon är de bara att hoppas på sol o lite mildare väder så vårat planerade pulkautflykt blir av :) ska komma i håg att slå in Ingrids alla hjärtans dag present i kväll.

Undra hur många blombud man får i morgon det brukar ju bli ett par så man vet hur många vaser man ska plocka fram ;) o du ålskling glöm inte diamantringen ja så gärna vill ha ;)

Vad ska ni göra i morgon? och alla ni som inte har någon speciell i erat hjärta glöm inte att ens familj och vänner kan man oxå uppvakta o visa sin kärlek till.

Puss love u all

Outfitbild i dag
Topp hm
kofta bik bok
jeans gina
skärp vet ej
stövlar wedins

Tidiga kvällar och tidiga mornar...

2009-02-13 @ 07:34:08

Jaha som ni ser är vi uppe redan ja redan sen kl sex men anser att det gör inget då Ingrid somna efter fem haha men i kväll banne får hon lov att vara vaken för jag vill ha sovmorgon i morgon :)

Såg att du lisa skrev en kommentar och ja lämnar ingrid strax efter nio så jag tänkte gå då.
I dag står tvättstuga o städning på schemat fy fy!! men sånt som måste göras tyvärr ska även försöka hinna me att fixa lite papper osv lite pappers jobb och lite mejlskick.

Efter dagis ville syster att vi skulle komma dit för hon längta efter lillan så det blir en fika där vid två hämtar lillan då sen blir de en lugn kväll me fredagsmys dvs chips för lillan o fruktsallad för min del.

I morgon står hägbo på schemat om de inte är för kallt, tänkte ta med bobben och grilla korv och varm choklad mysigt va :) hoppas bara att vädret är bra lite sol skulle sitta fint...

I morgon kväll är vi bjuden på middag hos mamma o pappa det va typ hundra årsen vi käka där men blir att hålla igen på dan för pappas mat är allt annat än nyrttig haha

nu ska ja dricka min andra kopp kaffe fan va de e gott alltså skullle inte klara mig utan de härliga drycken det gör verkligen min dag och att jag kommer i gång.

läste tidningen i dag att de va mellan 50-70 % på intersport på köpis i dag på allt!! typiskt när man inte har pengar jag som skulle vilja ha nya till sommaren men de får väl lov att vänta då men jag har önskat mig presentkort när jag fyller år så det är bara att hoppas på det.

Ha en bra dag alla ;)

Städhjälp??

2009-02-12 @ 18:03:23

Finns de nån som vill komma o städa hos mig i morgon?? hihi :)

Folkvett...

2009-02-12 @ 17:53:58

I dag gick de hur bra som helst att jobba de va inte så mycket att göra som jag trodde eftersom ja va sjuk i mån útan några på jobbet hade fixat de själva i måndags gulligt va  :)

på bussen så satt de en äldre man framför mig som hade jätte flottigt hår o hade kammat över flinten, skit snyggt japp o stackarn hade en vårta där under som han försökte dölja men den lixom stack fram o jag tål inte vårtor fast ja tyckte de va läskigt kunde ja inte låta bli att titta på hans vårta o undra vad som skulle hända om man klippte bort den.

Jag kan inte me människor som har vanligt folkvett i dag på jobbet när jag gick förbi ett sammanträdes rum satt de ett par män där innte några i ledningen tror ja o hej sa ja men tror du att dom heja tillbaka. Jag blev alldeles stum kom inte på nå att säga.. har de inte lärt sig att heja eller vadå sånt hör väl till vanligt hyfs eller anser de att de är för fina för det!! nästa gång kommer jag att heja igen o säger de inte hej tillbaka kommer jag att i frågasätta om de inte lärt sig att man säger hej tillbaka.

Nina o theo va här en stund vi fika småttingarna fick glass o vi kaffe duktiga flickor va inga kakor.
De blev inte så långvariga då Ingrid satte sin härliga sida till men hon är så trött på kvällarna nu sover hon igen ja hon behöver väl det antar jag.

Fotade lite på väg till jobbet i dag och min snygga jobboutfit haha men skönt är det.
Hade tänkt att städa i kväll men jag orkar inte det får lov att göra de i morgon i stället.

I morgon ska ja ta en efterlängtad promenad o känna kroppen arbeta lite o bränna lite kalorier.
Nu är det lite tv sen en jätte disk som väntar o gud vad skönt de skulle va me en diskmaskin men det finns inte plats o bänkdiskmaskiner är så fula.

Vi hörs i morgon älsklingar

Jobba hårt...

2009-02-12 @ 08:10:57

har nu lämnat lillkarlsson på dagis o hon längtade för i dag är det musiktåget. Ska dricka lite kaffe nu sen göra mig klar för att dra i väg till jobbet och måste medge att de känns tungt för jag känner mig inte helt hundra i kroppen men de ska nog gå för det är inte speciellt lång arbetsdag i dag.

Efter dagis i dag är det meningen att att Nina o theo kommer o jag längtar efter att träffa min lilla söta nina vi hinner inte ses så mycket nu. Besök även ninas blogg niinajansson.blogg.se

Ställde mig på vågen i morse o det va en riktigt rolig övveraskning jag hade gått ner typ ett kilo på mindre än en vecka fast jag inte kunnat motionera så nu går det mot rätt riktning jihahha :)

Återkommer me uppdateringar senare i dag kram alla härliga

Ny lampa

2009-02-11 @ 19:08:50

Har varit riktigt sugen på en ny lampa till köket ett tag och har inte hittat någon jag gillar men va in på ellos hemsida o hittade en perfekt lampa och till ett bra pris 499 kr men som vanligt kan ja inte bestämma mig så jag avvaktar nån vecka o letar vidare.

Den lampan jag har nu i köket tänkte ja sätta i mitt sovrum för den passar betydligt bättre där än i köket.

Vilken tycker ni att jag ska välja ?kan inte bestämma mig om vilken färg



Inte hemma

2009-02-11 @ 18:02:00

Hämtade som sagt Ingrid kl två sen gick vi förbi Linn o Fia men de va inte hemma så vi gick till affären o köpte glass till Ingrid sen gick vi över till Tindra o Lisa o fika även Lisas mamma va där alltid lika trevlig :).

Kom hem för en timme sen o slängde i oss lite käk sen ville lillan titta på barnkanalen men nu sover hon fattar inte vad hon verkar behöva sömn, är de nå mer barn som är så nu? skönt för mig då får ja lite tid att pyssla...

I morgon kommer hon väl vakna tidigt men de gör inge ska ändå jobba i morgon o de blir skönt.
Va in på smaksak tidigare i dag då vi va på köpis o gud va mycket fint de finns där hade kunnat handla allt typ men som vanligt när man hittar en massa saker har man inga pengar till sånt.

va o handlade en alla hjärtans dag present o kort till lilla älsklingen i dag inge märkvärdigt utan chokladhjärtan men hon älskar ju choklad hihi lik mamma sin o vet ni jag har hittat nå skit gott som har kommit de e naturgodis de e mjölkchoklad rullat i kanel snacka om gott men farligt farligt anna tänk beach 2009!!

Tänk om man kunde för en gångs skulle bli uppvaktad på alla hjärtans dag inge märkvärdigt bara att man vet att det liksom finns nån där som anstränger sig lite extra för just min skull.
I bland känner man att man längtar efter någon att dela livet med speciellt på kvällar o helger men samtidigt har ker man blivit fruktansvärt bekväm av att vara singel, det är ingen som strör saker överallt samt att man gör som man vill man har sina egna rutiner och jag tror att ju längre man är singel destp svårare är de att släppa in nån på livet. Och inte att glömma bort jag hatar att dejta jag önskar att allt va klappat och klart redan men jag är även oerhört kräsen och då menar jag inte utseende mässigt som de va när ja va yngre utan mer hans personlighet osv nog med det.

Här kommer bilder på spegelfönstret jag fick samt nymålade symaskinsbordet och ljuvliga tulpaner.

Puss




Försenat uppvaktande

2009-02-11 @ 12:29:57

Halloj i lingonskogen!
I går som sagt somnade Ingrid fem haha men vaknade kl tio o ville gosa lite stackarn har sån grym växtvärk så jag får masera henne varje dag.
Jag gick o lamig o självklart ville ingrid sova me mig och gud så hon snarkar den lille alltså jag hade svårt att sova. Hon vaknade sjukt tidigt i morse kl sex ajjajaj

I dag lämnades hon på dagis kl nio sen kila ja hem o fixa lite för att senare få skjuss av mamma o pappa till köpis va tvungen att köpa mer alvedon o passade på att handla på coop lite.

Hittade jätte billiga underkläder för halva reapriset i härligt vitt me spets så det fick snällt följa med hem :)
Bjöd sen mamma o pappa på lunch här hemma kräftsallad med avocado gott va.

Min snälla pappa hade med sig mitt spegelfönster som han fixat till från brunt till vitt så klart det fick ta plats på skänken i v rummet. Bild kommer i kväll orkar inte fixa det nu.

Ska hämta kl två i dag o tänkte sen gå förbi Fia o Linn o se om de är hemma då vi missade kalaset i sön då jag va sjuk så vi ska gå dit me en present till limpan.

Hörs senare kram kram

Karlsson på taket

2009-02-10 @ 20:59:00

Tänkte ¨på en sak i dag när jag satt i soffan me lillhjärtat och tittade på karlsson på taket för femtioelfte gången haha det är lite komiskt för vi kallar ju ingrid för karlsson o i bland blir det fel då hon inte vet om vi menar han på filmen eller hon,

är det nån som kan svara mig är karlsson på taket en vuxen eller ett barn eller en förståndshandikappad person?? jag har då ingen aning.

Hittade skit gullig dress i velour till ingrid på hm så denklickade jag hem även en söt blus till henne o en pyjamas och en klänning till mig o de skulle komma redan nästa vecka så bilder kommer då :)

Ingrid sitter nu i köket o skriker för hon vill ha hela tuggummilådan med typ hundra tuggummin i och jag säger nej! snacka om envis hoppas tindra kommer hem snart så hon kan komma över o leka en stund om hon får vill säga.

I kväll vankas bygglov me söta Matte o sen andra avenyn shit ja kollar på typ bara fjortis program som the hills, gossip osv måste va åldern att jag inte vill bli gamal o inse att jag snart har passerat de bästa dagarna i mitt liv haha lite självironi bjuder jag på ;)

Love u all darlings

Sjukling

2009-02-10 @ 09:53:36

Jaha trodde ja hade blivit bra och att fökylningen äntligen va över men icke igår slog den till igen :( så jag ligger nerbäddag i soffan o gör av me ett ton papper o ser ut som en clown me min röda näsa.

Lämnade Ingrid till halv tio o fy va de va kallt ute jag vill ha sommar ge mig de nu!
Ska försöka hinna me att göra lit jobb från soffan ändå så jag inte kommer efter så mycket och hoppas på att jag blir frisk snart. Abstinensen efter att träna har verkligen slagit till och vill inge hellre än att svettas lite.
Jag är så sugen på färskpressad apelsinjos det är ju sjukt gott :) skulle behöva broccoli oxå tror ja har fryst men färsk är ju hundra ggr godare.

Skulle behöva handla lite nytt till Ingrid hon har växt ur alla mysdressar och jag hittar inga nånstans men blev tipsad om att hm har bra så blir en titt in på deras hemsida och se om jag klickar hem lite kläder.

Ha en bra dag alla

Bolibompa

2009-02-09 @ 18:38:07

Japp då har måndagen nästan gått o vart tog dagen vägen men hann me väldig tmycket i dag. Gick hem efter dagis föra att vila men råkade somna vaknade av att de plingade på dörren de va min gulliga granne Lisa som ville dricka lite kaffe så vi sörplade i oss ett par koppar sen hann ja me att vika all tvätt efter igår samt lite jobb, pappersarbete och läsa lite mejl.

Jag hann även me att fixa lite brev o andra viktiga papper som ska på lådan i morgon , konstigt det där vi ska leva i ett datorierat samhälle men vissa envisas me att köra me gammal postgång och ärligt hur ofta har man porto hemma och breven blir liggande i väskan för att bli postade försent.

Hann även med en tur till köpis för att gå på apoteket och passade på att handla på coop så slapp Ingrid vara med o ni som har barn vet ju hur populärt det är att gå i affärer me barn jippi!!

Hämtade lillan tre o hann me även en tur innan till gymmet för att hämta min klocka som ja glömde vis senaste pass o nu slipper ja känna mig naken när ja går ut måste ha min feta klocka på armen för att känna mig komplett.

Vi hade middagsbesök av Lisa o Tindra och de bjöds på hemlagad pizza vilket smakade jävligt gott efter att kommit på att ja glömt äta på hela dan.

I morgon ska ja försöka hinna me en promenad för att kickstarta dagen o få i gång förbränningen igen :) sen väntar jobb, mejlläsning fortsättning av allt pappersarbete, med andra ord full rulle tills klockan tre då sessan ska hämtas.

Cioa bella love u all darlings ;)

Kränkt

2009-02-09 @ 09:43:50

Måndag morgon har precis lämnat lillan på dagis vilket hon längtade efter. Börjar bli bättre i fökylningen men måste vila ännu en dag för att det inte ska ta om.

I bland känner man så total ilska,sårbarhet kränkt och som en liten lort som folk stampar på. Den jag skriver om vet exakt vad jag pratar om. Vad  vinner man på att om och om igen snacka skit om en annan person och såra denna min slutsats är att denna person är så fruktansvärt liten och svag och har själv enorma problem som denna man inte vill ¨ta tag i i stället lägger denna person ner tid och ork att orka klaga och ljuga om andra personer fy fan säger jag. Denna man borde i stället se till sin familj vilken underbar son denna har och lägga fokus på han o deras relation i stället o sluta snacka skit om sina nära.Vad vinner du på det? du har hållt på såhär så länge jag kan minnas sen ja va 13 eller 14 år. Nån gång får det fan va slut du får nu ta och lägga av med dina osanningar och ta reda på fakta innan du ens yttrar dig!! Egentligen tycker jag synd om dig för du har inte insikt och empati att förstå att alla i din närhet sårar du gång på gång. En människa som är stark behöver inte kränka o va elak så jag antar att du är väldigt svag....

Hoppas du en dag finner insikter och ro i din själ för att kunna börja leva ett lugnt o behagligt liv utan alla dessa lögner.

Hoppas på kaffebesök om en stund av lisa o nina för att skingra tankarna på annat, kände dock att jag behövde skriva av
mig för att kunna släppa detta för tillfället.

Ha en bra dag alla o ni som är lediga ge er ut i finvädret solen lyser och inget är bättre medicin än solens varma strålar.

Nip/tuck

2009-02-08 @ 17:38:34

I kväll är det verkligen mycket bra på tv först börjar gossip girl yihaha!! sen kommer nog jordens snyggast man upp i rutan kl 21.15 nämligen chrístian troy i nip/tuck säger bara det den mannen skulle gärna få spruta in lite botox i min panna :)christian är han till höger men det fatta ni va.

jepp

2009-02-08 @ 14:16:48

Aha nu har jag hunnit gjort en massa fattar inte vad det ä'r jag kan liksom inte koppla av men kanske inte så konstigt då jag sov ca 17 timmar föregående dygn :) jaghar hunnit tvättat flera maskiner, bäddat rent i Ingrids säng diskat och dammsugit det ni! ska lägga mig i ett hett bad o fräscha till mig lite för jag tror o hoppas på besök i kväll av mr härlig :)
Ska försöka hinna måla lite oxå dvs symaskinsbordet som stått i v rummet ska fixas med lite färg kan ni gissa vilken? ja vit såklart de som känner mig  vet att jag älskar vitt!.

Söndag...

2009-02-08 @ 11:35:41

Jaha då va de söndag och dags att sätta i gång bloggandet igen :) har haft ryggläge hela helgen då jag blivit sjuk så jag har vandrat mellan sängen och soffan. Som tur är har mina underbara föräldrar har tagit lillsessan i helgen så jag har fått kurera mig och känner att jag är på väg tillbaka.
Har typ hundra saker som skulle behöva göras typ diska, dammsuga, tvätta osv men ska ta ett ryck om en timme innan skruttan kommer hem. Man längtar efter att va själv men efter en stund blir det spöklikt tyst ingen som tjattrar och springer runt. Fick veta när jag pratade med ingrid att hon skulle baka bullar i dag.. typiskt dr kommer min diet spricka för hur gott är det inte me nybakta bullar :). Har frossat hela helgen och inte kunnat röra på mig nå dels för fökylningen men även pga snön jag hatar snö ge mig sommar. Har räknat ut att jag har exakt 12 veckor att gå ner 8 kilo men de ska gå!! och varför åtta kilo på 12 veckor jo då fyller jag 30 och ska va smalare och snyggare än nånsin!! de ni:)
I morgon blir de inge jobb måste ta de lugnt då min kropp inte är hundra men hoppas på att bli frisk på tis då jag längtar efter att röra på mig.
Är fruktansvärt kaffesugen men har slut på kaffefilter jippi.. så snabbkaffe får de bli o hur gott är det. Har legat o kikat på lite bloggar och kollat in grymt snygga vårkläder jag vill shoppa järnet nu och sola så man känner sig lite piggare.
Oj får inte glömma Ingrids pappa fyller 50 på tis haha kanske ska köpa honom en rullator :) Måste komma i håg att ta me mig ingrid ut o köpa en present.

Ciao alla gullegrisar