Armbanden slut

2009-02-26 @ 19:46:04

Har väntat länge nu på att armbanden från bracy.se ska komma in men de verkar dött på den fronten o just de två jag vill ha är slut :( bara att vänta o se.

Har jobbat i dag men de va riktigt segt o höll på ramla om kull ute de va snorhalt i sandviken. Blev tyvärr ingen promenad i morse men hann me en nu på em med nina theo men phuu va jobbigt att dra vagnen i modden. Vi gick till tempo o hämta ut paketet o handla lite grejor till middagen.

Sen gick vi till Biståndsgruppen o kika ja hitta en lacoste pike tröja jätte fin o ett nike träninglinne, men visar bilder när jag tvättat dem. Sen gick vi hem till mig o gjorde kycklingsallad med sweetchili sås Mmmm.
Sen kom även R förbi och tog en kopp kaffe me oss o busa me barnen.

Såg solen i morse o fick vårkänslor men plötsligt snöade de igen fan så less på all snö, men om de nu ska va snö så låt den för guds skull ligga kvar jag står inte ut med slask.

Fick mess om att kläderna från hm kommit i dag , äntligen som ja väntat, allt va bra men pyjamasen ja beställde åt mig själv va alldeles för stor vilket va synd den va rätt fin o hade vela haft den i sommar men shortsen va inge dragsko i midjan så ja skulle tappa dem och då mister de ju lixom funktionen då kan ja ju lika gärna sova naken.

Klänningen va jätte fin blir jätte bra me ett par ballerina till.
Ingrids mysdress i veulor va jätte söt samt en vit blus i organisk bomull de är jätte sköna har köpt en del kläder som är det o det är ju bra att man är rädd om naturen samt veta att de inte är en massa konstiga saker i kläderna speciellt för de små som kan va så känsliga.

Sitter i soffan nu men ska väl snart ta rätt på disken.

I morgon ser planerna ut att först ge sig ut på en powerwalk på morgonen sen hem o fixa sig o dra till stan me fia o linn.
Hoppas på att väskan från lindex finns :)
Det blir en dag me lite shopping.

Höll på glömma i morgon kommer mr härlig på besök det ser ja fram emot då de va ett tag sen nu. Så en stor puss till dig härliga.

Puss alla söta.

 Den ser lite konstig ut i halsen men de beror på att den hänger på fel galge.          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback