Tvätta bilen

2011-02-28 @ 07:47:17

Gårdagen blev inte som vi tänkt oss men vi hann dock med att tvätta bilen jag hade tänkt åka in i en såndär tvätt som tvättar åt en men de ville absolut inte Ingrid så vi tog en "gör det själv" vi handlade svampar, schampo, och satte igång och Ingrid va en hejare på att tvätta.

Sen in på micro för att kolla färg till bilen men hade inte färgkoden så de får jag göra i morgon.

På kvällen färgade jag mitt hår och det blev mellan brunt och det känns bra att va mörk igen jag tror det är min färg =)

Fibro

2011-02-28 @ 07:43:02

Godmorgon =)

Har sovit som en kratta i natt och har haft världens värk i benen i natt pga fibro har varit bra ett tag men i natt gjorde värken sig till känna.

Kunde inte somna om när klockan va halv sex så jag låg och läste och väntade på att klockan skulle bli sju så vi kunde kliva upp.

Så typiskt när det är vardag så kan Ingrid sova hur länge som helst men inte på helgerna. Nu är det sportlov men jag går i skolan i dag och på tors och i morgon måste jag avsätta till pluggandet men på ons och fre får lillan vara ledig =) då ska vi åka och bowla är det tänkt så ska höra med tjejerna när de passar dem.

Nää nu måste jag göra mig klar ska lämna Ingrid på dagis halv nio. Ska försöka hinna med att svänga in på nordea efter skolan oxå så man får lite pengar. Ska även hinna ringa försäkringskassan och andra samtal i dag sen ska vi städa i kväll eftersom gårdagen inte blev som planerad.

Ha en fin dag mina vänner <3<3<3

Jaha vad händer i dag då?

2011-02-27 @ 09:30:54

Ingrid gjorde morgon kl sex inte ok för mig så jag kröp ner i sängen igen och sov två timmar eller sov och sov jag halvsov med en tjatande och sjungande Ingrid i bakgrunden. I dag har vi rätt mycket att göra ska hinna med veckostädning och lite annat jox
men först ska vi till macken och tvätta bilen tar med nintendo ds till Ingrid och en klubba så är hon nöjd =)


Ha en bra dag <3<3<3

Hjälp mig....

2011-02-26 @ 20:16:26


    






Jag är så less på min nuvarande hårfärg och funderar starkt på att gå tillbaka till mörkt igen men jag vet inte är rädd att jag kommer och ångra mig. Ska jag ha mörkblond? mörkbrunt? såg sån snygg bild på nya amelia på Sarah Jessica Parker i mörkt och shit va hon va snygg i det.

snälla hjälp mig nu för i morgon ska det inhandlas hårfärg för jag känner starkt för en ny förändring.

Tillökning

2011-02-26 @ 19:32:20

Ja ni läste rätt det har blivit tillökning i familjen men kanske inte som det låter utan jag har tagit över systers bil och kan bara beskriva med ett ord SKÖNT!!! nu slipper jag be om skjus och slipper vänta på buss och kan åka bil till skolan =)

så i dag tog jag och städade bilen inuti och i morgon blir de en rejäl rengöring på utsidan sen är den skinande ren.

I dag började morgonen tidigt 6:40 gjorde Ingrid morgon vilket jag tyckte va på tok för tidigt så jag kröp ner i sängen igen. Små plockade här hemma och gjorde oss klar för att åka och storhandla på ica maxi. Hittade lite ¨på deras rea men köpte ingen bok för det finns inte tid att läsa, endast studentlitteratur och böcker till jobbet.

hem och fikade för vi hade kalas för Alfons som fyllde två i går, tårta och presenter blev det =) sen vilade jag en stund och Inga lekte med lego. Drog och käkade mc donalds i dag.

Hämtade även ut mina converse som hade kommit så nu får våren gärna komma =)

Nu sitter vi och har mys med gotta och bompa och inväntar mello.

pga av mycket jobb och studier denna vecka har jag ej haft tid att blogga men nu blir de nog lite lugnare ett tag.

Puss och kram

Organisera

2011-02-16 @ 08:01:52



Godmorgon =)

Förkylningen sitter fortfarande i men är på bättringsvägen men nu är en liten här hemma snorig men ingen större fara än att hon kan gå till dagis i dag. Hon kommer endast vara där i tre timmar i dag eftersom vi ska till skutskär till farmor som fyller år i dag.

lämnar till kvart över nio sen blir de en promenad men inte så tuff måste ta de lugnt. sen ska jag hem och organisera mina sommarkläder och Ingrids kläder så man vet vad som finns för just nu är de kaos i garderober med sommarkläder och kläder hon ska växa i samt alla mina sommarkläder.

Ha en fin dag <3<3<3

Barn baciller

2011-02-15 @ 18:51:26

Hejsan finaste =)

har legat sjuk igen har haft nån halsinfektion som gjort ont som satan och har gjort att rösten inte velat samarbeta.

I går va jag ledig och passade på att plugga klart en uppgift som skulle in samt städa av lite här hemma.  Vi firade även alla hjärtansdag med fika och presenter här hemma och jag fick jordens finast silverlykta från cervera av Ingrid, hon kan hon gohjärtat. Självklart fick Inga lite presenter hon med.

I dag har det varit skola hela dan fick skjus in av snälla pappa då jag verkligen inte har varit pigg och självklart hade jag glömt att jag skulle ha två timmars redovinsning men den gick klockrent är man en stjärna så är man =) vår lärare va super nöjd men vårat arbete.

Fick även skjus hem eftersom jag trodde jag skulle dö annars på väg hem. Handlade lite snabbt och la mig och vila medans ingrid tjattrade och sedan blev de mat. Ingrid önskade att vi skulle baka så vi bakade kladdkake muffins ok jag har smakat en! men de är så sött så fy sjutton. Ska ta med dem till farmor i morgon.

Ha en fin kväll <3<3<3

 

 

Lördag

2011-02-12 @ 08:30:32

Godmorgon =) kan man vakna härligare än med en dotter som är på bästa humör och att solen skiner. Somnade som en stock efter två dagars hårt arbete, men jag älskar mitt jobb, ungar är de härligaste som finns och speciellt små barn upp till trean. jag va i sexårs i torsdags och de är så roligt att träffa Ingrids gamla dagiskompisar och igår i ettan.

Man inser nu hur mycket som händer mellan förskolan och sexårs de blir så stora på en gång, men de växer väl som sjutton som individer det sista året.

Igår somnade jag som en stock fick mejl igår kväll men fattade ingenting jag såg nu att jag svarat nå helt obegripligt.... de va Frida systerdotter som frågade om de va ok att låna min lägenhet i helgen och klart hon får det =) har faktiskt själv varit tonåring så jag vet hur skönt de är att komma hemifrån och va vuxen ett tag.

Jag, Ingrid och Alfons sover hos syster i natt och har mys med mat, film och gotta

Nu ska jag dricka kaffe och om en timme kolla om tvättis är ledigt har hela korgen full. Man hinner ju ingenting när man både jobbar och pluggar.

Ha en fin dag <3<3<3

Män är inte smarta

2011-02-09 @ 19:05:14

Ja jag är arg. men män måste vara mindre inteligentare än kvinnor,ok inte alla män men rätt många och konstigt nog så träffar jag dem allihop måste stå i min panna - idioter sökes.

Nu har dagen gått och jag har verkligen pluggat hårt kom riktigt långt, men satt och kollade ut och ville så gärna gå ut och gå igen men tiden fanns inte måste bli klar med detta till på måndag.

Hann upp på köpis med och fylla på kylskåpet men skit va dyrt de är att äta allt laktosfritt och sojaprodukter men vill man må bra så =)

Jo då min kost går bra de visar minus på vågen varje dag.... ja jag vet man ska inte väga sig men jag gör det för det sporrar mig men jag har minskat även en decimeter i midjan=).

Nu ska jag natta lillan och provsmaka de nya lchf brödet jag nyss bakat och tackar Marie S för det goda receptet.

I kväll blir en tidig kväll då de vankas jobb.

Ha en fin kväll och alla män är inte idioter men rätt så många

 

                                                                 

Jobb

2011-02-09 @ 18:55:09

I morgon ska jag jobba ohh vad jag saknat mina små barn ska bli så skoj att jobba i morgon och på fre =)

Man blir på så bra humör att umgås och jobba med barn de är verkligen ett super jobb.

KOMA

2011-02-09 @ 08:04:39

Godmorgon kära läsare jag befinner mig i koma eller nå liknande tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv, fattar inte jag sover äter bra, motionerar men de händer mycket nu har en hel del i skolan som ska göras klart så jag har att stå i.

Igår va de skola hela dan och vi hann me att göra klart våran lektion i går så i dag slipper vi åka in och göra den men ska viga dagen åt hemmastudier eftersom jag har en uppg som ska vara klar på måndag.

Nu sitter vi i lugn och ro och tittar på bompa och käkar frulle sen blir de dagislämning och en pw för min del innan jag slår ner ögonen i böckerna.

Efter dagis har vi inget planerat så vi ska höra med brudarna vad de har planerat.

En handling och tvätts skulle jag behöva hinna med i kväll.

Ha en fin dag och njut av solen <3<3<3



Sessan ute på promenad med saga

Ja jag lever

2011-02-06 @ 20:56:54

Hej sorry taskig update ja vet men dessa dagar har varit mer än fartfylda har knappt suttit vid datorn.

Igår hade vi en trevlig familjesammankomst hemma hos mamma och pappa med underbar middag. I dag hade jag sovmorgon sen ut en stund i solen och sedan in till stan för bio,Trassel 3D och sen en god middag på olerys och jag va duktig och tog hamburger tallrik utan pommes och bröd och en loka till.

johan kom och hämtade Ingrid efter maten och skjusade hem mig, kan va snäll den där Johan när han vill.

Kom hem tog en lång promenad så fettet bränns bort sen en fika hemma hos goaste Mikkis =)

Nu har jag just kollat solsidan och alla människor måste bara älska det programmet det gör hela helgen.

Nu är de slappar dags ska nog skiva upp lite avocado och slå på en film.

Ha en fin kväll och du vet väll att du är värdefull <3<3<3



Trevlig kväll

2011-02-05 @ 08:08:47

Igår kväll lagade jag mat och bjöd syster +kille och Ingrid och hans dotter Alice på mat det blev riktigt lyckat med de nya lchf receptet och de va tacogratäng =) efterätt bestod av grädde + blåbär och hallon med riven mörk choklad över, vinet stod jag över kände mig sliten och tung i huvudet.

Ingrid och Alice lekte på som bara den sen åkte de hem och vi tittade på tv innan Ingrid ville sova.

Tyvärr blev ingen bild men jag kan skriva ut receptet här kommer det.

*Köttfärs efter smak
*philadelfia och creme frech som blandas
*taco mix
* paprika och lök
*riven ost gäran fet och smakrik

Börja med att steka köttfärs och blanda i tacomix
blanda philadelfia och cremefrech ska va den feta varianten av båda
hacka lök och paprika
strö över ost gärna mycket

grädda i 225 grader tills osten fått färg och servera med en god sallad på mixsallad, tomat, gurka paprika, fetaost och avocado och avnjuts med ett glas rött till det.


Sommar

2011-02-04 @ 13:08:13

Jag vill ha vår och bar mark att kunna ta i när man går att känna pulsen öka och benen nästan springer, att gå i spåret och släppa Alfons, ta fram converse och känna asfalten mot skorna, se dropp från taket, ballerina, jeansjacka, underbara vår kom  nu jag är trött på det här nu.

FY F*N

2011-02-04 @ 12:23:12

Börjar med att gnälla på skitvädret vad är nu detta jag som längtat efter att ta en långpromenad och när de äntligen blev sandat nää då börjar de kräksnöa!! men de va bara att se glad ut och ge sig ut men en långis blev de så nu sover Affe skönt här hemma.

Jag ska springa i väg till tvätts och slänga i ett par maskiner och tvätta sängkläder skönt med nya till helgen, ska även dammsuga av lite... disken är precis avklarad. Handla gjorde jag i morse så de är klart.

I dag ska jag prova ett nytt lchf recept de blir tacogratäng så hoppas den blir god.

Nää dags att sätta lite fart nu,

Ha en fin dag <3<3<3

Bvc

2011-02-03 @ 08:52:24

Godmorgon =)

I dag ställde jag kl på sex men snozade alldelses för många gånger men vi kom upp. Halsen är taggtråd i dag och näsan rinner. Det är ju förkylningstider så de är rätt väntat.

Johan kom och hämtade oss strax före åtta och då åkte vi till bvc för att träffa läkaren för utredning av Ingrids kurva mötet gick bra och vi fick en remiss till barnkliniken för vidare utredning och vad hur vi ska gå till väga.

Ingrid va duktig som vanligt och fick en glass i belöning och blev lämnad på dagis av Johan vilket inte händer så ofta.

Nu ska jag göra ordning lite ägg och bacon =) gott gott

Och i dag har vågen visat på minus igen och ganska mycket jippi!!

Om en stund blir de en pw i regnet med doggen

Ha en fin dag och var rädda om varandra <3<3<3

En sak har jag lärt mig

2011-02-02 @ 20:47:20




Godkväll

Jag har lärt mig en sak att det blir aldrig aldrig som man tänkt sig.... hur kan en människa ha så otur och allt verkar vara emot mig just nu... är de inte pengar så är det nå annat, ja jag vet att jag gnäller :( men jag är trött och hungrig. Jag lyckas alltid bli hungrig på kvällen så titta på matprogram är ingen ide.

Ingrid vill inte sova har försökt med allt i kväll hon grinade nyss för en pojke på dagis hade förstört hennes bild på Erik Saade som hon hade med sig i dag...

Jag kollar på livet på bb och vill oxå ha en bebis men de är mindre lockande med värkarna, Ingrid besämde att hon skulle inte ha nå barn för hon vill inte ha ont så hon tyckte jag kunde skaffa barn i stället. Hon vill ha ett syskon säger hon, hon blir nog påverkad av att flera i närheten har syskon och ska få. Inte lätt att förklara för en femåring att man ska va två, jo den biten vet hon men att man måste ha en man att leva med. Gullungen frågade om jag va lycklig när jag fick henne och de kan ja lova jag förklarade med tårar i ögonen att de va den bästa dagen i mitt liv när hon föddes och att jag älskar henne över allt annat. Då sa hon att de va bästa dagen i hennes liv för då träffade hon mig <3

Nu ska jag släppa ut affe sen blir de en dansk serie på ettan, jag som älskar danska serier.

I morgon måste vi kliva upp tidigt som sjutton ska va hos doktorn åtta så Johan plockar upp oss strax innan.

Ingrid har precis somnat jag mutade henne med glass efter att vi varit hos doktorn i morgon.

Gokväll och godnatt sov sött <3<3<3

STÄDA

2011-02-02 @ 14:15:49

Igår ficka jag ett städryck efter att sett massa hundhår flyga omkring trots att jag dammsugare varje dag! men jag dammade, dammsög, städade badrummet och torka golv... de är så fruktansvärt tråkigt men jag älskar att ha ordning och reda och framförallt rent.

Funderar om man kan raka alfons till sommaren eller om han kommer se rolig ut.... nää skoja bara i bland blir jag tokig på allt hans hår. Han lossnar sjukt mycket.

I höst ska jag anlita en städerska en gång i veckan i stället så jag slipper städa, under sommaren känns de onödigt när man är hemma mer men på hösten är de ofta fullt upp och de är så tråkigt. Bättre att leja bort jobbet till nån som vill.

Jag älskar rengöringsmedel doften är underbar =)

Hur ofta städar ni??? dvs torkar golv och dammar tex

MY LIFE

2011-02-02 @ 12:56:43

Fördriver tiden lite


Är du kär?
Både och

Är du en sportfåne? nixÄr du rik? nix tyvärr, bara på erfarenheterÄr du fattig? kan jag inte påstå
Är du trött? alltid
Är du shoppingsugen? YES
Är du töntig? kanske
Är du ressugen? iSkulle vilja möta våren i Barcelona
Är du skolsugen? näää
Är du irriterad? jag va inte nu
Är du alkholsugen? inte just nu ,men ett glas rött i kväll skulle inte sitta fel

Är du saknad av nån? De hoppas jag
Smeknamn? annis
Bästa åldern? 24-25Bästa tidningen? topp hälsa, sola cosmo

Hur sminkar du dig? Lite täckstift, puder, rouge, mascara och  lippglossNär stal du senast något? minns inte
Hur många timmar sov du inatt? Runt ca 10 timmar
Vilken film såg du senast? bio Änglagård, tv toystory 3

Vilken internetsida besökte du senast? Facebook.
Vad sa du senast till vem? Sa nått nyss till Annica och mamma

Vem fick du senast sms från och vad stod det? JohanVad gjorde du i förrgår? I söndags..  badade

Vad har du gjort idag? Tvättat, diskat, ätit mat, promenadVad ska du göra idag? hämta barnen på dagis vara ute..
Hur många msn-kontaktetr har du? Använder inte MSN.
Vilket land besökte du senast? seriöst kommer inte ihåg.
Vad såg du senast på tv? nåt me miljon Vad är det för märke på din dvd-spelare? Gowell
Senaste köp?  mat
Vad har du dåligt samvete för? dålig att träffa vänner
Vad har du för skor? sorelVad har du på dig nu? träningskläder
Vilken musik har du lyssnat på idag? ingen alls
Är du vegitarian? Nej.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej.
Är du feminist? Nej.älskar kött

Vad drack du senast? kaffeGillar du att laga mat? Nej, men tycker om att äta
När sjöng du senast? i morse "vill du dela ett äpple med mig"
Håller du det städat? Alltid.
Vad gör dig lycklig? min lilla familj och vänner

SOL

2011-02-02 @ 12:41:24







Underbara sol som är ute nu =) känns som vår men det är ett tag kvar men man får njuta av den stund som är så i dag efter dagis ska jag få ungarna att vara ute för att få i sig maximalt med d vitamin, man känner sig mycket piggare än de grå tråkiga dagarna. Ska hämta Ingrid kl tre och tar med mig Tindra hem oxå så de kan leka tillsammans sen tänkte jag bjuda Tindra och Lisa på mat så nu ska jag plocka fram kyckling ur frysen så den hinner tina.

Om ni inte är ute i solen passa på de är så skönt

Godmorgon

2011-02-02 @ 09:45:35

Hej i dag är det onsdag och veckorna flyger i väg snart helg igen. Har precis lämnat Ingrid på dagis och tog en liten prommis me Affe ska ut på en längre snart med syster och hennes hund. träffade på Alfons bror ute och om man inte vet att de är syskon skulle man aldrig kunna gissa det för han va mycket mindre och gul eller vit mer. Men de va roligt för jag har inte sett någon ur kullen sen han va valp de skulle va roligt att se de andra hundrarn om nån är lik Alfons för de va några svarta några vita och en del schäfer färgade.

Nää plikten kallar nu ska de brännas fett utan bara f*n det står still på den förbaskade vågen jag blir galen jag vill ha en ny våg för min väger olika hela tiden!! inte lätt att ha koll då. Hoppas bara att det är en svacka och att jag fortsätter neråt snart.

Hörs senare ha en fin dag <3<3<3

FARFAR

2011-02-01 @ 17:01:14

Hej i dag så hämtade jag Ingrid till halv två sen for vi i väg till stan för att fira min farfar som fyller 91 år i dag, inte illa =) Ingrid tycker om att vara hos Tage som han heter.
Det bjöds på god smörgåstårta ( de va den dieten de ) men när nån fyller är de oartigt att inte smaka eller hur..

han bor på ett jätte mysigt ålderdomshem på söder och verkar trivas som fisken i vattnet och han hade blivit lite tjock men vad gör de när man är gammal och han ser så ung ut. Hoppas man själv ärvt dessa gener.

Nu händer inte mycket ska kolla upp vad som visas på tv i kväll och ska snart göra middag åt Ingrid men har ingen aning om vad hon är mätt säger hon på chokladbollar =)

Nää ha en fortsatt fin kväll <3<3<3







Skallebank

2011-02-01 @ 09:47:29

Hej jag tror allvarligt att mitt huvud ska sprängas det dunkar och värker blir ingen skola idag orkar inte sitta still och lyssna när skallen värker såhär.

har tagit en promenad med Alfons i hopp om att det skulle släppa men icke så nu sitter jag här och ska snart proppa i mig en till alvedon och hoppas på det bästa.

Ha en fin dag mina vänner <3<3<3