18:40

2011-01-31 @ 18:48:08

Gokväll är precis hemkommen från kvällens föräldrarmöte vilket va mycket trevligt och givande och vi fick mer kött på benen gällande vad som ska hända fram till skolstarten och hur övergången kommer att ske.

Fick även veta att en flicka till på Ingrids avdelning har planerat att börja på samma skola vilket känns tryggt för mig som mamma att någon sorts trygghet följer med. Det är nog bara jag som oroar mig Inga brukar finna sig snabbt och har lätt för att ta kontakt.

Men min lilla fia ska bli skolbarn de känns så obegripligt på något vis... men nån gång ska de ju ske.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med henne nu så vi får kramas och gosa innan läggdags.

I morgon är det plugget som gäller hela dan sen direkt till min farfar som fyller 91 år. Så i morgon kommer de bli lugnare på bloggen.

Va rädd om varandra <3<3<3

 

B

2011-01-31 @ 15:27:53

Yes!!! riktigt skönt nu är hemtentan och portfolion klar och slutgiltiga betyget är ett B men har ännu inte fått reda på de olika delarna.

Nu blir de förbereda lite mat och hoppa in i duschen sen iväg på föräldrarmöte.

Mer roligt än så blir de inte i dag.

Busunge

2011-01-31 @ 13:44:36



Jag va nyss ut med hunden och när jag kommer in hör jag någon som ropar - hjälp mamma jag kommer inte ut, Ingrid har hittat nyckeln till sitt rum som har varit borta säkert ett år och låst in sig. Tur att den andra dörren till rummet inte va låst då vet jag inte vad jag hade gjort ;) hon är nog uttråkad men ska få åka och handla med mamma och pappa när jag är på föräldrar möte i kväll.

I dag är det en ledsen Anna

2011-01-31 @ 11:13:25

Hej och godmorgon eller det är nästan lunch

I dag är jag helt förstörd jag känner för att ge upp jag är så fruktansvärt arg och ledsen :(  csn hade dragit 4500 kr från mitt konto skit kul !! och Ingrid vägrar gå till dagis hon är ledsen och vill inte dit vad gör man som mamma när ens dotter låser in sig och vägrar gå dit?? jag har varken ork eller lust att ta den dusten i dag jag orkar inte!!! Ingrid undrar varför mamma gråter men vad ska man svara på det jo mamma har typ inga pengar jag är tjock ingrid det jag planerat i helgen ställs in fan fan va jag är less.

Har ingen matlust heller och ingen lust att göra någonting vi skrotar fortf i nattkläder. I dag känner jag mig som en usel mamma... Ingrid leker på sitt rum och jag sitter och deppar i soffan.

Men något som är skönt är att alla räkningar är betalda så de behöver jag inte oroa mig för men sen att de ekar i plånboken är en annan femma.

Hoppas ni får en betydligt bättre dag än vad jag har <3<3<3

Killar

2011-01-30 @ 20:02:35

Jag kan bara inte låta bli att titta på folk när jag är i badhuset och se hur olika vi är vilka olika kroppar som finns. Det fanns en kille som va riktigt fräsch så jag satt i bubbelpoolen och spanade in han men sen ser jag hans fötter och han hade världens äckligaste tånaglar långa och gula :( då va han inge fin längre... killar ska bry sig om hela kroppen inte bara de som är synligt. Ja jag vet jag låter kräsen men hygien är viktigt för mig. Ok jag är långt i från perfekt och har ingen som helst rättighet att klanka på andra men fötter ska vara välvårdade inte långa naglar och trasiga hälar som rispar mot benen när man kelar.

En annan sak jag stör mig på är alla gorillor dvs mattor på ryggen, visst man kan inte rå för om man råkar ha de generna men jag skulle ta bort det om jag va man i allafall om jag såg ut som en apa. Jag menar vi kvinnor vaxar, rakar osv för både oss själva men även för andra vi skulle inte gå till badhuset med värsta busken som en bäver och se skit glad ut - titta jag vaxar mig inte mitt könshår kan jag fläta.

Män med hår på bröstet är bara sexigt det är manligt och annat hår med men inte en kille i små tanga med alldeles för mycket hår som sticker ut, tanga enligt mig är det värsta en man kan ha så man ser hela paketet, hallå lämna lite åt fantasin.

Men de är härligt att se alla kvinnor i alla dess former och utseende och man inser snart att man ser ganska normal ut och att det finns de som är betydligt tjockare som har en  bikini som är fem stl för liten som skär in både här och där.

Nja nog om det men visst är det kul att iakkta folk speciellt utan kläder.





Eller vad tycker ni är inte lagom bäst? självklart är det upp till var och en

Parkbadet

2011-01-30 @ 17:03:27










Hej i dag har vi varit på parkbadet och badat och Ingrid bara älskar att bada vi hade även morfar med oss =) jag åkte orangarutchkanan i dag för jag hade lovat Ingrid men shit jag ångrade mig i samma sekund som jag kom upp de va säkert 15 år sedan sist och jag som hade tänkt åka den gula som är lika hemsk men den va stängd. Det va bara att åka och se glad ut jag trodde jag skulle döööö.

Det enda som va synd är att min allergi för klor fortfarande existerar så jag va alldeles flammig och kliade som fan.

Höll inte på få me Ingrid hem hon gick och la sig i bastun och vägrade komma ut hon tyckte de va så skönt.

På vägen hem stannade vi på donken för att köpa med mat hem jag tog en sallad duktigt va =)

Nu ska jag återgå till att lära Ingrid lilla alfabetet.

Puss och kram <3<3<3

Bada

2011-01-30 @ 09:02:12

Godmorgon sköna söndag =)

Min dotter är så otroligt morgonpigg men jag tvingade ner henne i sängen i gen med hot om att sov vi inte en timme till blev de inge bada i dag så hon låg och låtsas sov så jag fick en timme till i min varma sköna säng.

Nu har Ingrid pulat i sig en frukost som en vuxen karl skulle stå sig på de va plättar med äppelmos och en massa bacon och oboy.

Jag sitter vid datorn och lillan spelar nintendo men måste börja packa väskan nu och leta armpuffar för om en timme ska vi till badhuset. Hoppas Ingrid vågar åka rutchkana för jag älskar det och hur kul är det att åka själv medans ens barn står och tittar på.

Orkar inte packa me matsäck utan den intar vi där i stället.

Ha en fin dag önskar både jag och Ingrid <3<3<3

Mina goa

2011-01-29 @ 20:42:57

Gokväll kära vänner =)

I bland blir de lite färre uppdateringar som när man har fullt hus.

De va så skönt att vara ute i solen i dag trots kylan men vi åkte sjärtlapp ohh va de är skoj och nu går de riktigt fort när de är is i backen =)

sen drog vi upp och käkade sen hem och barnen lekte medans vi tog en kaffe. Lisa och Tindra blev kvar till åtta vi åt godis och titta på tv och ungarna fick plättar vi va mätt sen lunchen ok av godiset oxå :( att jag inte lär mig men de är en ny dag i morgon men nu har jag jätte ont i magen.

Älskar såna här dagar när man får vara med sitt barn och bästa vänner och bara umgås och ännu mysigare när de är sommar och man kan grilla och vara ute hela dagarna.

Nää ses senare

puss <3<3<3







Ut i kylan

2011-01-29 @ 11:02:15





Det är isande kallt ute känns som man befinner sig på nordpolen jag vill ha vår nu !!

nu ska jag få upp Ingrid ur badet sen ska vi ut och åka pulka en stund me tjejerna och barnen sen väntar en lunch på lokala pizzerian men sallad för mig då :)

Ses senare

Helg

2011-01-29 @ 08:06:34

Godmorgon lördag=)

Här blev de ingen sovmorgon inte utan en pigg Inga vaknade och skulle ha frukost....

Om en timme ska vi gå till syster och Ingrid ska va me David och jag och syster ska ta en långpromenad med hundarna.

Sen har vi inte mycket planerat förutom tvättstugan då och d är ju inte speciellt skoj.

Skulle vilja åka till köpis och ta en fika eller nå ska höra med tjejerna vad de ska hitta på.

Ha en fin dag så hörs vi sen
<3<3<3

Herre min skapare

2011-01-28 @ 21:01:09




Jag kommer aldrig kunna bli lesbisk, en bild säger mer än tusen ord....

Fredags mys

2011-01-28 @ 19:39:16

Äntligen fredag kväll denna dag har barat sprungit i från mig men har hunnit med en hel del.

Åkte till stan vid två och plockade ordning på spat sen drog vi och storhandla och syster höll på att bli galen på mig för de tar tid när jag handlar måste kolla på allt och kolla innehåll och att det inte är en massa skit i det man köper. Självklart så glömde jag en del men de får handlas på coop nån dag.

Nu myser jag med min lilla tjej som jag bara älskar så gud vad skulle man göra utan henne =) hon hade köpt tulpaner till mig i dag hon min lilla sessa hon vet att jag älskar blommor.

I morgon finns inte mycket planerat mer än tvättstugan för nu är de fullt i tvättsäcken så de ska bli avklarat och svabba av golven.

Se om mina kära vänner vill hitta på något i morgon efter lunch...

Ha en fortsatt fin kväll <3<3<3



gulliga tjejer <3


God mat =)




Lite dimmigt i bubbelpoolen

så jävla less

2011-01-28 @ 13:00:30

Hej skrev ett inlägg tidigare men som vanligt krånglar blogg.se fan fan men i dag har jag sovit ut och tagit en skön promenad med Lisa i härliga solen, Nu har jag städat lite och ska ta en dusch sen in till stan och göra lite ärenden och handla lite inför helgen,lillan kommer hem i kväll, saknar henne nu =) I helgen har vi planerat att åka och bada så vill nån hänga me så säg bara till =) Nää snart kommer Marie och Annica och hämtar mig,förresten festen igår va jätte lyckad god mat och dryck med bubbel och bastu =) men kvällen blev tidig och skippase utgången orkade inte så jag tog bilen


hem och sov i stället. Ha en fin dag finaste <3<3<3

återkommer senare med lite bilder från gårdagen

Somnade visst

2011-01-27 @ 13:31:32

Ja så intressant är denna lektion råkade somna en kvart men han babblar fortf om samma sak so shit the same ;) i dag blir de inte mycket bloggande men ska få in nå inlägg i kväll för då vankas fest whihooo ;) Kram o puss

Åk inte dit

2011-01-26 @ 14:22:08

hej om ni har funderingar på att åka på outleten i sandviken i leklust gamla lokaler kan hålla er hemma , vilket skit!! fanns inget vettigt och inget snyggt överhuvudtaget men en tynnre jacka hitta jag att ha när jag är ute och går men den va varken speciellt snygg och billig.

Stannade på icamaxi och handlade lite och sen en lunch hos mamma och pappa. Snart ska jag hämta hem Inga får se vad vi hittar på.

Hörs senare <3<3<3

Onsdag

2011-01-26 @ 09:54:20

gomorgon eller förmiddag,

I natt har jag sovit med Ingrid i hennes pyttesäng så jag känner mig ungefär som en ostkrok som är mer böjd än vanligt. lämnade på dagis kl nio och sen blev de en skön promenad =) nu sitter jag här och tar igen mig innan jag ska hoppa in i duschen och möta upp mamma i centrum.

Jag skulle bli bjuden på lunch hemma hos henne och pappa de hade gjort nån god lchf gratäng, ja både mamma och syster har hakat på dieten nu så nu är jag mer peppad än någonsin. Man har lite motstånd och när man är med dom behöver man inte vara orolig att massa gottigheter slinker ner.

Jo hur de går med min diet jo då de går bra men just nu står de lite still men kan bero på att jag har kvinnoveckan och då brukar jag svälla upp nåt kilo men jag kämpar på med kost och motion.

Nää nu ska jag sätta lite fart

Ha en fin dag mina kära <3<3<3

Mamma,mamma!!!

2011-01-25 @ 19:59:40

Ungar kan va för roliga i bland, innan läggning ropar Ingrid mamma mamma jag har fått mens haha va säger man, jag försökte förklara att de va lite för tidigt att det ännu dröjer flera år innan dess. Sen kom ju frågan varför har man mens?? ja svarade för att kunna få barn...

Vilka funderingar ungar kan ha och inte nöjer de sig med ett svar utan de följs ofta av en följdfråga.

 

Slö dag

2011-01-25 @ 18:45:55

Hejsan uppdate i dag men största delen har tillbringats i soffan under täcket.

Ingrid är inte alls speciellt sjuk utan hon lurade mig för att vara hemma , skitungen ;) men hon har varit tröttare än vanligt så hon kanske behövde en vilodag.

Vi va ut på en promenad till affären och handlade lite glass och dricka åt henne. Jag köpte mig en sallad på Natti som räcker två gånger om men gott va de =)

På em kom Lisa, Tindra, Karro och Xander hit och gjorde oss sällskap ungarna lekte på medans vi skvallrade och bara va.

Nu är de bompa sen läggning av sessan.

I morgon ska hon på dagis och jag ska ta en rejäl promenad, de rycker i ben och armar efter att röra på sig, plus att de ska brännas kalorier.

Vid lunch ska ev mamma och jag åka till sandviken på nån outlet och kolla lite träningskläder.

Ha en fin kväll mina vänner <3<3<3

Liten är sjuk

2011-01-25 @ 08:54:59

hej och godmorgon =)

Blev inge skola i dag då lilla fröken är sjuk ja inge feber och så men hon har ont i huvudet och fryser och allmänt trött så hon får vara hemma i dag.

I natt har M spökat i mina drömmar igen med denna gång va drömmen sjukare än vanligt de va så att han hade skaffat ny flickvän som va ung och snygg och jag gjorde allt i min väg för att skrämma i väg henne, så ond är inte jag !! men otäckt när drömmar känns så otroligt verkliga och drömmen följer en resten av dagen.

Nog om det jag blir bara irriterad för jag försöker glömma men jag kan inte!!!

I dag blir det en hemma dag med film och mys ska försöka få syster att handla åt mig lite.

Mer spännande än så blir det inte

Familjen....

2011-01-24 @ 20:03:02

Nu börjar ett av mina bästa program familjen annorlunda =) älskar detta program och blir lika inponerad varje gång hur de orkar.... de borde få medalj.

Jag har alltid drömt om en stor familj och skulle helst vilja ha sammanlagt fyra barn men det verkar vara försent nu :( men man vet aldrig....

Dyr räkning

2011-01-24 @ 19:00:08

Hej i dag har de verkligen varit fullt upp och orken efter vetrinären tog verkligen slut vi var där i två timmar.

Och 3670 kr fattigare :( men huvudsaken min lilla prins fick bli ordentligt undersökt med prover hit och dit och en massa annat.

Får provsvaren på tors morgon bara att hoppas det inte är epelepsi , håller tummarna. Mot hans kramper fick jag flytande stesolid som ska tas i rektum (intresse klubben antecknar) men bara vid krampanfall.

Hittade även ett nr till en tjej som sysslar med lydnadskurser så ska ringa och höra efter skulle passa bra att börja nu ivår när värsta valpigheten har lagt sig. Fast han är redan ganska duktig men kan behöva finslipas lite.

Nu har vi precis ätit middag med Lisa & Tindra och de har gått hem jag och ingrid myser i soffan och ska snart få henne i säng, jag längtar till att natta henne så vi får läsa klart Lasse och Maja

Kärringen från helvetet

2011-01-24 @ 08:37:39

Godmorgon eller inte;) jag har världens mensvärk så de känns som min mage ska gå av på mitten och den sitter även i ländryggen, Min barnmorska sa att de skulle bli bättre efter jag fött barn, jo tjena de har nästan blivit värre. Nån spiral är inte att tänka på jag tänker varken stoppa in nån sån eller massa hormoner då jag inte har ett förhållande det känns bara onödigt.

Mitt humör är värre en satan själv dagarna innan och ett par dagar under, ingen ide att bråka me mig dessa dagar, jag känner inte igen mig själv.

I dag är det måndag och Inga ska till dagis om ett tag och jag ska hem och värma vetesäcken och krypa ner i soffan och vänta på att det vänder. En promenad står på schemat efter lunch och ska leta lite böcker till nya kursen.

I em vill jag träffa mina tjejer så ska se vad d har planerat.

Nää nu ska jag ringa vetrinären.

Ha en fin dag <3<3<3

...

2011-01-23 @ 20:17:35




Oxfilé eller kycklingfilé
Hummer eller Ostron
Vitt eller rött vin
Champagne eller en kall bärs
Hamburgare eller kebab
Eminem eller Jay-z
Så mycket bättre
eller så ska det låta
Morgon eller kvällsmänniska
Förfest eller efterfest
Förhållande eller singel

Nya tag

2011-01-23 @ 12:12:30

Den här helgen har varit en helg med massa "mumma" dvs onyttigheter men man måste även unna sig annars kommer man att hetsäta eller döö av tritess.

Söndagar tycker jag personligen är bra starta om dagar för då är man på g igen.

Har inte hunnit med nån längre promenad men de ska bli en snart för vädret är underbart.

Sen väntar middag hos syster.

Den här veckan som kommer kommer det att hända en del roliga saker att se fram emot, dels börjar en ny kurs i skolan så i dag ska jag leta fram mitt schema så jag vet tider och dagar. En storhandling är verkligen behövligt det ekar nästintill tomt i kyl och frys.

jag ska även hinna med att bädda rent i sängarna och dra en sväng me snabeldraken.

nerdragna persiener

2011-01-23 @ 09:44:32

Godmorgon söndag

Vaknade av mig själv kl sju men valde att somna om en och en halv timme, vaknade av en uns oro i kroppen och små ångest.

Har haft en och samma dröm en längre tid nu och den handlar om en viss man som jag valt att göra ett avslut med pga vissa omständigheter, mer tänker jag inte gå in på det. Jag saknar han så fruktansvärt vissa dagar och speciellt efter att drömt om han om nätterna. Vissa dagar finns han inte alls i mina tankar eller så betyder han noll för mig, han har svikit mig och det gör ont.

Men i dag är han åter i mina tankara och det bekymrar mig att inte kunna släppa taget. Men inget rår ju på sina drömmar jag antar att det har med ens undermedvetna att göra, att vi inte hade ett bra avslut. Nog om det.

Nu ska jag knäppa igång serien som jag började med i går men somnade efter en stund. Persienerna är nerdragna och filten är på.

Efter lunch kommer sessan hem få se vad vi hittar på då.

Ha en underbar dag <3<3<3

 

Alfons

2011-01-22 @ 16:27:46

Vill börja med att tacka för era kommentarer ang Alfons och nu har han varit bra sen krampanfallet i morse men jag vågar inte lämna han för en stund. På måndag ska vi till vetrinären för att kunna fastställa vad orsaken kan bero på.

Min lilla kämpe jag lider med han när det blir sådär och så blir man ju livrädd :(

Har varit hemma hos syster hela dan lånade hennes lilla hund Saga och Ingrid och jag tog en varsin hund för en liten promenad.

Nu har Inga precis åkt till Johan och jag ska nog lägga mig i ett bad och sen ska jag ha mitt filmmaraton me en massa mys, synd att man inte har någon att mysa med bara förutom Affe då så klart.

Mer spännande än så är inte min dag i dag men man måste få ha rätt att bara slappa och vara i bland.

Sköt om er <3<3<3

Min stackars ögonsten

2011-01-22 @ 11:02:46



Jag är så ledsen det är något som inte står rätt till med min hund han har vid flera tillfällen börjat skaka som en dåre utan anledning och i dag hände det igen så nu försöker jag få tag ien vetrinär för rådgivning så vi kan få en tid på mån för att hitta eventuellt fel eller kunna utesluta vissa sjukdomar.Det värker i hjärtat när ens bebis inte mår bra och det ser ut som han får ett epelepsi anfall men jag vet inte jag är ingen expert på sjukdomar men som sagt man blir minst sagt rädd och Ingrid stackarn börja gråta för hon tror "sin lillebror" ska dö. Nu ska jag krypa ner i hundsängen och gosa med min fina fina bebis <3 Om nån vet vad det kan vara så snälla lämna en kommentar jag har googlat lite och ska fortsätta med det

Godmorgon

2011-01-22 @ 09:55:08

Hua de känns som jag är så bakis som man bara kan vara men de är jag naturligtvis inte. Är trött som en gnu har sovit som en kratta denna natt. Ingrid har strulat med sömnen i natt det är mardrömmar som spökar stackarn :(

I dag ska jag försöka få med mig Ingrid på en prommis me Affe sen blir de äta lunch hos syster de blev mycket kvar igår.

Sen på em kommer Johan och hämtar Ingrid som ska sova där till i morgon och jag ska ha filmmaraton har hyrt en massa filmer som jag ska hinna se en serie är på 15 timmar så jag vet vad jag ska pyssla med.¨

Min hals och näsa har börjat protestera oxå så en lugn hemma kväll sitter fint.

Nää om man skulle få nåt gjort vi sitter i pyjamas båda två fortf och kollar på Robin Hood.

Ha en fin dag <3<3<3

Fredag kväll

2011-01-21 @ 18:55:49

Hej vackra du =)

Nu är det soffmys på högsta nivå, trött i både kropp och själ och mår faktiskt lite illa :( men har bara mig själv att skylla men jag anser att nu när jag nått ena delmålet har jag rätt att ha en riktig mys och ätardag men efter att svullat pizza ångrar jag mig. Vi drog vidare jag mamma och syster till köpis, Ingrid protesterade och skulle va hos morfar under tiden.

Hittade en jätte fin skinnjacka till Ingrid men tyvärr fel stl den va på rea men de blev inge me de. Va även in på MQ för att kolla efter en skinnjacka jag sett som jag vill ha till våren men den hade inte kommit in än.

Drog vidare till sandviken och hyrde film på hemmakväll och köpte pizza på gästriklandas bästa pizzeria Verona, om ni inte varit där måste ni prova deras pizzor =)

Nu blir de mera mys innan Ingrid ska sova och jag sätta igång en film.

Ha en fortsatt mysig fredag<3<3<3

GODIS

2011-01-21 @ 11:22:46

Jag är så fruktansvärt sugen på godis i dag så jag vet inte vad.... trodde suget släppt efter ett par veckor varför vill min kropp ha skiten som skadar mig. Jag fantiserar om vilka godisar jag skulle köpa och hur mycket så jag kunde fylla ett badkar och bada i godis, nää inge vin eller pengar i mitt badkar där ska de va godis och åter godis...

Helt sjukt hur hjärnan fungerar att de fortf vill ha socker men jag tänker inte ge efter för begäret, NOO way

Allvarligt

2011-01-21 @ 10:44:42

Allvarligt vad är det som händer på bloggarna som jag brukar följa dagligen det kan nästan liknas ett bloggkrig. Visst alla har rätt till sin egen åsikt men det ger inte rätt att kasta skit på andra utan se om sitt eget hus först.

Jag kan oxå tycka att de gnälls mycket på vissa blogga, och de gör jag med men man är inte mer än människa och de kan va skönt att ventilera sin oro, trötthet eller enbart gnäll och inte gör det en människa sämre.

Låt alla leva sitt liv och alla mammor gör nog de bästa efter sin förmåga och de bästa för sina barn, sen kan det finnas orsaker till varför saker händer.

Jag tänker inte döma någon trots att jag inte håller med om vissa saker, och jag är ingen perfekt mamma men jag gör så gott jag kan och kärleken till mitt barn kan ingen ta ifrån mig.

Tragiskt att behöva lägga ner energi på att smutskasta varann i stället för att inse att vi människor är olika.

Nää snart blir de en dusch efter dagens prommis som nästan tog livet av en pga halka och en nackw som är ur balans, tur jag hade Lisa me mig som tog Affe.

Ska till syster kl tolv och äta lunch få se om mamma och pappa gör oss sällskap, vad det blir vet jag inte än men nå gott och nyttigt


See u <3<3<3

Godmorgon Sverige

2011-01-21 @ 07:36:21

Hipp hipp i dag är de fredag men egentligen gör de ingen skillnad då jag haft hemma studier i veckan eller vad man kan kalla det. I natt har jag sovit bra men vaknar alltid runt tre men varför har jag inte den blekaste  om.

I dag ska jag njuta av en längre runda på min prommis känner för att ta ut mig riktigt.

Nu har jag precis serverat frukost åt Ingrid det blev plättar med grädde och sylt och och bacon till det. Jag har kommit på att Ingrid helst äter riktig mat till frukost vilket inte gör mig nå för då vet jag att hon äter. Hennes syster va likadan när hon va liten.

Nää dags att fylla på kaffekoppen och gosa lite me hjärtat.

Ha en fin dag <3<3<3

Allt går sönder

2011-01-20 @ 21:01:19

Allt som kommer í min närhet har en tedens att paja speciellt teknika saker som tv,dvd, tvättmaskin och vågar kaffebryggare.

Nu har de blivit nå stopp i tvättmaskin slår vad om att nån liten docka eller kula ligger och täpper till, och vågen har nu gett upp kan bero på översvämmningen som blev i badrummet i dag.

Ohhh jag skulle behöva en man som bodde me mig och fixade allt sånt jag hatar att laga saker och de värsta är att fixa stopp i toa då kan jag lägga mig ner och gråta så äckligt och bara allmänt onödigt.

Nää nu är de tv som väntar.

Sov sött <3<3<3

Taskig uppdatering

2011-01-20 @ 18:58:16

hej den här dagen har verkligen varit fullspikad, började med en pw sen hem och städa och efter det upp på köpis för en lunch och lite shopping.

Blev en god cesarsallad på madame och inget bröd till bra va =) har faktiskt hållt mig på den hela dan det är helt otroligt hur mätt man blir på denna diet när man skippar kolhydraterna. Jag har nog aldrig mått så här bra inge illa mående eller uppblåst känsla efter maten.

På köpis va de grym rea så lite småsaker som underkläder och en tunika fick följa med men även en massa braatthasaker =) hittade tyvärr ingenting till Ingrid allt i hennes stl va slut men hittade en vårjacka och skor som jag ska köpa lite senare.

Middag i kväll blev plättar till lillan och turkisk yogurth till mig med färska bär i. Är så mätt i dag så jag storknar snart.
Letade efter en tynnre jacka att ha när jag tränar men icke ingenting hittade jag så jag får fortsätta den jakten nån annan dag.


I morgon är de fredag ska bli så skönt.

Ha en fin kväll mina vackra <3<3<3

Skit

2011-01-20 @ 07:59:38

Så jävla less på blogg.se nu jag återkommer senare

LCHF bröd

2011-01-19 @ 21:25:46

Hej här kommer ett super enkelt och gott recept på ett  nyttigt bröd fullproppat med nyttigheter.

3 ägg
2 dl riven ost, smak efter tycke
2 dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
linfrö att strö ovanpå (valfritt) bra mot trög mage

In i ugnen 225 grader i 8 min.

ett tips är att dubbla satsen om du vill ha mer bröd, men kan va bra att prova med ett litet första gången. ds kan upplevas lite gummi aktigt men det är som sagt ett nyttobröd



Dag 21 ett annat ögonblick

2011-01-19 @ 21:05:17

Ett annat ögon blick oj va svårt. men jag väljer ett som jag minns som om de va igår. Det va den dan jag fick mitt körkort.
Jag va inte alls intresserad från början utan de va min mamma som puschade mig att börja så sagt och gjort jag började köra och anmälde mig till en bilskola.

Genast tyckte jag de va kul att köra bil och de gör jag ännu i dag fort ska de gå med högsta volym på och helst ska det regna, då skulle jag kunna köra hur långt som helst man tänker så bra när man kör bil och man får tid för sina tankar och en stund för sig själv, ja om man inte har nån annan i bilen då.

Jag tog mitt körkort i mars för 12 år sedan och jag minns min uppkörning som va i vintrigaste vintern men jag behövde bara köra valfri väg till Gävlebro och göra en parkering sen tillbaka och vips hade jag mitt kort i handen.

Jag tror vi kvinnor är skapta för att köra bil och dessutom mycket bättre än va män är =)

Farmor

2011-01-19 @ 14:10:55

Hej är nyss hemkommen från min söta farmor men bra speciell är hon allt =) stannade till ¨på vägen hem på ica och där hade de fiberhusk så i kväll ska det bakas bröd.

Fixade även lite fler vuxenpoäng när jag i dag skaffade ett ica kort och det va inte en dag försent. Blev lite blommor att fylla på med nu när alla julblommor är borta. Jag bara älskar tulpaner finns inga vackrare blommor men det är svårt att få tag på vita som jag vill ha. Ja jag föredrar vita blommor men nu blev de flerfärgade.

Blev även en ny kalender så rosa och fin måste ha en med en sida för varje datum. Så innehållsrikt som mitt liv är hehe. Köpte oxå solo för då fick man en mascara med, jag är expert på att köpa tidningar då man får något med eller en premunera och få en gåva.

Nu ska jag röja upp lite här hemma har jordens disk kvar att ta i tu me.

Hörs senare <3<3<3


08:11

2011-01-19 @ 08:18:44

Godmorgon vackrast <3

I dag är en bra dag jag har sovit som en bebis, har nästan ingen värk i kroppen. Sitter med dagens andra kopp kaffe och ska snart rota fram kläder åt Inga sen bär de i väg till förskolan.

efter det blir det en promenad med Affe och sen hem en snabbis innan vi ska till metropolen Skutskär och hälsa på farmor.

Skulle även behöva stanna på ica maxi och handla eftersom fucking coop aldrig har fullkomligt sortiment, gud vad jag saknar ett ica i valbo.

sitter nu och funderar hur det blir med lunch eftersom jag inte kommer befinna mig hemma så jag måste komma på nå att ta med till lunch det lutar åt en proteindrink så jag inte faller i koma.

Ha en underbar dag hörs senare <3<3<3



btw jag är inte gravid ser bara så ut.

Dag 20 den här månaden

2011-01-18 @ 20:20:49

Jaha den här månaden har inneburit en nystart i min nya hälsosammare livstil, visst jag syndar jag med jag kan ta nån ciggarett snusar i bland och tycker om att ta ett glas även choklad är en av mina laster.

Jag ska försöka leva efter att må bra och ta hand om mig bättre genom att säga nej mer och stressa mindre. Något jag inte föredrar är äckel vädret ute jag vill ha power i mina pw inte lunka fram som en snigel.

Ja min månad kommer väl inte se så annourlunda ut än övrigt men lite nöjen hoppas jag allt på och lite äventyr skulle sätta guldkant på tillvaron. Nästa vecka har jag en rolig sak inbokad men det tar vi då.

Jo jag ska ha nått mitt upsatta mål med att gått ner totalt denna månad 6 kg och det ska banne mig lyckas då ska jag unna mig en prinsessbakelse eller varför inte en hel tårta, skoja bara men lite nya kläder är ju aldrig fel.

Årets första cykeltur

2011-01-18 @ 20:03:11

I dag har jag cyklat för första gången i år och måste erkänna att de va kanske inte bästa dan att ta ut Bettan på men inga vurpor inte. Orkade inte gå till köpis jag hade för ont för att gå.

På em i dag så hade jag massage tid inbokad hos syster och kan bara säga hon är magisk med sina händer och hennes massage rum är så mysigt, hon kan sina saker hon =) bara att kontakta mig om ni är intresserad av massage, fotvård, ansiktsvård.

Nu förstår jag varför jag har så ont hela min rygg är sne så i morgon ska jag söka efter en kiropraktiker som knäcker ryggen rätt. Om ni vet nån bra lämna ett medelande i kommentarsfältet.

Trots att hon inte kunde fixa ryggen är jag betydligt mjukare i nacke och axlar =)

Nu har jag lagt mina lilla sessa som envisas med att sova i min säng men jag lyfter över henne sen när jag ska sova.

Själv ska jag bläddra i lite magazin och njuta mig bort.

Ska sova tidigt i kväll ska till min gamla farmor i morgon och sen leta febrilt efter sukrin och fibershusk.

Ha en underbar kväll mina fina <3<3<3

 

Alla har vi våra speciella vanor, och ingrid tycker tydligen att det är perfekt att gå på toa och borsta tänderna samtidigt

Ut på vift

2011-01-18 @ 13:27:22

Det blev en promenad men attans vad min kropp värker, minsta lilla affe drog i kopplet kändes det som om kroppen skulle rasa i hop. Jag tog ett bad när jag kom in för att släppa spänningar och inte frysa så mycket,

Snart kommer syster och hämtar mig ska ut en sväng men måste va tillbaka kl tre och hämta lillan.

Står still

2011-01-18 @ 09:07:39

Tisdag morgon är det och det är snorhalt ute de känns  mindre lockande med dagens promenad men men får väl ta de försiktigt.

Har känt hopplöshet ett par dagar jag har ätit som jag ska (nästan, lite fusk) men inte mer än att det brukar visa sig på vågen.

Vågen har nämligen stått still ett par dagar, och då vill jag ge upp men lovade mig själv att kämpa på för så kan de ju vara, fettet minskar ju ändå och huvudsaken är att inte vågen går upp.

Men jag har i alla fall minskat - 1,1 kg på en vecka ska inte klaga jag vet.

I em är det massage som gäller ska bli riktigt skönt.

Funderar även att gå och hälsa på mina söta barn på skeppet en stund =)






Ha en fin dag och se upp för halkan <3<3<3

Dag 19 något jag ångrar

2011-01-18 @ 09:00:34

Godmorgon mina fina vänner =)

I dag kör vi på dag 19 och det är något jag ångrar.

Det finns säkert tusen saker jag ångrar men försöker leva efter ett motto att man kan inte ångra det man gjort då förgör det en, visst man kan må dåligt över vissa saker men antagligen kan man bli starkare av vissa saker man varit med om.

Något jag ångrar är att jag inte flyttade utomlands innan jag fick barn men å andra sidan är det inte försent än.

När jag är klar utexaminerad lärare kanske jag tar med mig Ingrid och åker till ett annat land och undervisar under en period kanski i Bangladesh eller något annat fattigt land. Det skulle vara en dröm att kunna förmedla kunskap till barn som inte skulle få det annars.


Dag 18 min bästa födelsedag

2011-01-17 @ 19:44:12

Hua va svårt jag är inte så mycket för att bli firad men älskar att gå på kalas och älskar att ge presenter.

Men min favvo födelsedag måste ha varit när jag va liten, allt skulle va rosa och jag mins hur goda tårtor min mamma gjorde, en med godissvampar och en till favvo me frostade violer, ohhh nu vattnas de i munnen, skulle göra allt för nå sött nu!! fattar inte har varit så sötsugen flera dagar.

Jag tror man uppskattade födelsedagar mer när man va liten.

Jag fick alltid ha världens bästa kalas för mina föräldrar <3

Total njutning

2011-01-17 @ 11:56:39

hejsann förlåt för taskig update men senast dygnet har bara ängnats åt tentan men nu är den inlämnas så skönt kan inte beskriva med ord, trodde aldrig det skulle finnas ett slut.

Nu ligger ja på soffan halvt invalid har så ont och värken släpper inte men i morgon är jag inbokad på massage ska bli underbart =)

Nu ska jag försöka ta igen förlorad sömn innan dagishämtning och sedan blir de vårat favvo hak bibblan måste låna lite tidningar.är perfekt att kunna låna där.

Vi hörs senare puss och kram<3<3<3

sunday morning

2011-01-16 @ 08:51:02

Godmorgon=)

shit måsta ha somnat på soffan i natt vaknade att nån ropade på mig - mamma vart är du? haha jag låg och sussade som en liten gris på soffan.

Gav upp med filmtittandet i går jag hade tre filmer och två va så kass så de är inte ens värd att nämna. När jag äntligen hittat en jag gillade så messade syster att de va Persbranth på tv så de fick bli den i stället =)

ja jag är torsk på han ;)

Har jordens skallebank i dag och de beror inte på för mycket vin för de vart en lugn kväll me en massa mys i stället,

Har proppat i mig en värktablett nu och väntar på att kaffet ska bli klart sen ska jag plugga klart en fråga och duscha innan jag åker till stan och träffar mina goa vänner från stan , vi ska plugga i hop i dag så jag hoppas jag är effektiv som sjutton.

Ha en fin dag mina vänner<3<3<3

Vill ha vill ha.....

2011-01-15 @ 20:33:42

                                                                
Jag skulle vilja ha ett löpband för vissa dagar känner man att man inte har gjort av med den energi som finns och det underlättar de dagar man inte hinne med allt för långa promenader.

Nr 2 på min önskelista

Julgransplundring

2011-01-15 @ 18:52:03


Ingrid & Xander





Julgransplundringen va verkligen jätte skoj jag älskar att dansa har nog alltid gjort de och sjunger med gör jag oxå för fulla muggar. Ingrid tröttna efter första omgången så efter fikat blev de inger mer dans och ingen annan unge kunde ja dansa me heller. Det här är nog näst sista året hon vill gå så jag måste antingen snabba mig o skaffa en ny unge eller låna nån annans barn för de är ju så kul, men de är inte alla som tycker de he

Njuta

2011-01-15 @ 12:29:59

Våran förra lärare pratade om njutning av att skriva en tenta eller ett arbete och att känna njutningen när en är klar och inskickad, men va f*n är den nu!!! jag vill ha njutning men antar att den inte infinner sig förän mån kl 10:00.

Denna tenta har varit den absolut tråkigaste jag nånsin gjort och tyvärr tror jag de kommer visa sig i betygsättningen jag försöker att resonera och diskutera men inte så j*la lätt när man inte är motiverad och inte fattar vad man läser, bara flumm i böckern och ordbajsande från min sida.

Nu har vi ätit lunch och ska snart göra oss klara inför julgransplundringen, Ingrid vill inte ha finklänning hon vill ha jeansklänning men hon får göra som hon vill =)

Ha en bra dag

Dag 17 mitt favoritminne

2011-01-15 @ 09:27:52

Hua va svårt man har ju så otroligt många fina minnen som man ofta tänker tillbaka på men jag ska försöka tänka ut ett speciellt som jag verkligen gillar.

Återigen måste de ju vara den dag då min sessa föddes. Hon va redan en envis liten tjej i magen som sparkade och boxades konstant och ville tala om att    -hey mamma här är jag och snart är jag redo för världen.

Vattnet gick ett par dar innan kom jag i håg på natten jag sov hos syster kommmer jag i håg och jag vaknade och skrek -annica jag kissar på mig!!! haha annica kom in och sa men snälla de är vattnet som gick, jag ringde förlossningen och de bad mig komma in dan efter för att kolla upp om de va vattnet.

Åkte in dan efter och de va vattnet men ingen förlossning på gång och ingen öppning där nere hade skett.

Tiden gick men inget hände och värkar hade jag så jag trodde jag skulle strypa personalen och jag hade fortf inte öppnat mig trots igångsättande två ggr och de va nog de värsta jag varit med om , den kvinnan hade de största händer jag sett ungefär som ett dasslock!!! sista gången vägrade jag så då fick en barnmorska försöka sätta igång mig.

I nästan två dygn låg jag med värkar utav bara helvete jag lovade mig själv i den stunden att aldrig aldrig mer föda barn.... men sen morgonen därpå efter att öppnat mig ynka 2 cm tog de beslut att göra akut kejsarsnitt eftersom läget ansågs allvarligt så kl åtta tog de beslutet och kl tjugo över åtta var min lilla prinsessa hos mig, snacka om att det gick undan.

Det är helt klart det finaste ögonblicket man kan önska sig att få se sin lilla prinsessa för första gången=) Kärlek de va ordet och jag lovade mig själv att allt arbete och smärta va verkligen värd och att jag lätt skulle göra om det.

Min nästa förlossning kommer att ske med planerat kejsarsnitt och det känns tryggt.



Först sommaren 06



Någon som vill äta själv =)

sover som en slaktad gris

2011-01-15 @ 08:32:03

Allvarligt måste va nå fel på min sömn jag kan sova 24 timmar om dygnet och ändå vara trött!!! hjälper inte att jag sover 8-9 timmar jag är trött har provat att sova mindre och mer men lika trött för det.... man ska inte klaga att man får sova men när man är trött dan efter och känns som man sovit en kvart så är de inge skoj.

Önskar jag kunde skänka ett par timmar till Karro så hon och lilla tjejen fick sova lite stackrarna jag lider me henne att inte få sova och nu när hon snart ska bli mamma behöver man all vila man kan få för att orka med :)

Nu är det frukost och bompa här hemma sen ska jag ta en prommis med affe och Ingrid får leka på sitt rum en liten stund medans jag är ute. Sen ska jag plugga ett par timmar va de tänkt och sedan ska vi svida om och gå och festa loss på mikaelsgården, whooho vilket party nja så långt fest jag kommer denna helg, bullar och saft går inte av för hackor de heller.

Ingrid har ju godislöfte men vaknade i natt och ville bryta de för hon vill ha godis i dag haha gullungen:) klart hon ska få de hon är ju trots allt bara fem år men nu har hon provat ett par veckor.

Hon mendade jag har ju hela rummet med leksaker så jag behöver inge fler så då kan jag lika gärna äta godis =)

Hoppas ni får en fin dag allesammans <3<3<3

Dag 16 min första kyss

2011-01-14 @ 18:54:01

Helt seriöst så är jag så tråkig så jag minns inte min först kyss så antagligen va den rätt usel annara hade jag kommit i håg med vem....

Något som jag däremot vet vem som absolut gav den bästa kyssen och de roliga är att vi alla tjejer i gänget på den tiden va tvungen att kyssa honom för att se om de verkligen stämde och jag kan lova den killen han visste hur man kysstes=)

Kan än i dag tänka tillbaka på hans kyssar och i bland har jag sett han i skolan och då småflinar jag lite eftersom jag tänker tillbaka på den tiden.

Tänk va kyssar kan vara olika och så härliga. I dag betyder kyssar för mig äkta kärlek , en kyss kan betyda mer än tusen ord <3<3<3

Dag 15 mina drömmar

2011-01-14 @ 18:44:12

Hmmm hur ska man tolka den punkten är de drömmar man har om livet hur allt ska bli eller är de drömmar man har på natten eller kanske rent av dagdrömmar...

In för framtiden har jag inte mer drömmar än att jag hoppas att jag och min familj håller oss friska och att jag blir klar med min utbildning och senare får ett bra jobb =) en dröm jag har är att flytta till Åre och jobba där jag rentutav älskar Åre<3 jag finner ett lugn och inre frid där det är ett ställe som ligger mig varmt om hjärtat,

I höst tror ja att jag ska dra dit och vandra för inget slår hösten i Åre så vackert med kuperade landskaper och alla vackra färger på hösten. Sen vinter tid är de inte så fel heller med alla vinteraktiviteter och uteställen samt hotellen med spa och träning.

Det är min dröm och jag hoppas jag en vacker dag kommer bo i ett mysigt hus nånstans i åre.

Tenta jäkel

2011-01-14 @ 15:04:36

Hejsan=)

Jag sitter i skrivande stund med den där hemska,äckliga, sliskiga skit tentan!! jag kommer verkligen ingen vart.. men har gjort två frågor av fem i alla fall men det hela är så otroligt ointressant!!! kanske har att göra med "spöket" våran trista lärare att göra. Jag brukar gilla att plugga men inte nu.

Snart kommer min älskling som jag längtat efter henne<3 ska även till tvätts snart och hämta tvätten de blev en stortvätt för att döda alla baciller av kräksjukan så nu kan man sova gott igen.

Ska även dansa med min kära vän snabeldraken en sväng innan vi gör helg.

Puss<3<3<3

Bra kokböcker

2011-01-14 @ 11:16:16

Hej nu har jag kommit in efter en skitkall promenad och lite lek i hundgården.

Vill bara tipsa om jätte bra kokböcker som jag lånat, eftersom jag äter efter lchf så är dessa böcker super =) jag har tidigare nämt att jag mår bra av dieten och det gör jag oxå min gravida uppblåsta mage är borta, visst den är fortf tjock men jag har minskat 4 cm i midjan på mindre än två veckor.

Jag får inte kramp efter jag ätit eller känner mig äckligt mätt utan mår bra av denna kost. Jag ska gå ner 11 kilo totalt och har snart gått ner 4 kilo på 2 veckor vilket jag tycker är bra.

Jag kommer att fortsätta med denna kost även efter min viktminskning men kommer succesivt lägga till lite kolhydrater i form av kanske bulgur qinoa osv men i stora hela hålla mig till denna diet. Jag måste göra det som är bra för min kropp och att den ska må bra jag ska ju trots bära på denna kropp i många år till.

Längtar riktigt efter våren så man kan börja röra sig mer ute, är ju så halt att man inte kan ta i fullt ut och nää jag tänker inte skaffa broddar.



Back on track

2011-01-14 @ 08:37:53

Godmorgon mina fina vänner=)

I dag är jag inge dålig har inte spytt sen igår morse så i dag ska jag ge mig ut på en prommis me bästa Alfons.

Har i princip sovit ett dygn nu och i dag ska dagen ägnas åt att plugga i kapp och även i helgen så nå vindrickande eller andra trevligheter får vänta jag måste bli klar me tentan till mån kl 10:00 nån som har tråkigt får gärna ta över.¨

I dag kommer min sessa hem jag ville inte smitta ner henne så hon har varit hos mamma och pappa men de innebär inte att hon kommit undan men de borde visa sig de närmaste dygnet men den ungen är gjord av stål=)

Just nu sitter ja och dricker kaffe och lyssnar på musik för att vakna till

Det är Rihanna på tv hon är min förebild både gör bra musik är en stark kvinna och fruktansvärt snygg.

Ha en fin dag så hörs vi senare <3<3<3



Jag är döende

2011-01-13 @ 12:36:11

God luch eller vad man säger, fyyy fan jag är sjuk tror jag är döende kroppen skakar, alldeles yr och spyr jag har fått vinterkräksjukan...

Kommer inte orka uppdatera nå mer i dag,

ha en bra dag alla jag har husarrest i 48 timmar så på lördag får jag visa min nuna ute igen.

Kram och puss <3<3<3

Dag 14 Det här hade jag på mig i dag

2011-01-12 @ 19:55:17

Haha ingen bild kommer i dag har de varit en dag med bara promenader och vila min nacke har strejkat då jag sov som en ostkrok i natt.

Inge rolig klädbild att bjuda på utan klädeln i dag bestod av

* gråa nike mysbyxor

* vit och svart randig topp

* svart bh + trosa

* rosa peakmössa

* svart fred perry jacka

* kängor Sorel

* svart tubhalsduk

Jag kan återkomma med en roligare klädbild när jag inte skrotar omkring i myskläder jag gör de en annan dag i stället.

Nu ska jag snart tappa upp ett hett bad med lite olja och massa skum släcka lampan tända lite ljus ta me iphonen in och hörlurar och njuta en stund för mig själv, måste bara försäkra mig att lillan har somnat först.

Ha en underbar kväll mina vänner<3<3<3

Dag 14 Det här hade jag på mig i dag

2011-01-12 @ 19:55:14

Haha ingen bild kommer i dag har de varit en dag med bara promenader och vila min nacke har strejkat då jag sov som en ostkrok i natt.

Inge rolig klädbild att bjuda på utan klädeln i dag bestod av

* gråa nike mysbyxor

* vit och svart randig topp

* svart bh + trosa

* rosa peakmössa

* svart fred perry jacka

* kängor Sorel

* svart tubhalsduk

Jag kan återkomma med en roligare klädbild när jag inte skrotar omkring i myskläder jag gör de en annan dag i stället.

Nu ska jag snart tappa upp ett hett bad med lite olja och massa skum släcka lampan tända lite ljus ta me iphonen in och hörlurar och njuta en stund för mig själv, måste bara försäkra mig att lillan har somnat först.

Ha en underbar kväll mina vänner<3<3<3

Vagina

2011-01-12 @ 17:12:23

Måste berätta om ett program jag såg igår kväll som berörde mig nå fruktansvärt de handlade om vagina, muff,pulla, fitta, snippa,rosenknopp,musen ja va du vill kärt barn har många namn.

Det va i england om jag inte minns fel och handlade om kvinnor som på ett eller annat sätt va missnöjd med sitt underliv antingen genom att en partner hånat dem eller efter barnafödsel.
Visst de vet väl alla kvinnor och män att varken kroppen eller muffen ser likadan ut efter att man fött barn men att man ska gå så långt som att operera sig för att  behaga sin partner då känner ja att man är helt ute och cyklar.

Helt ok om man har besvär eller har ont så ska allternativ finnas men de fanns en grupp med en kvinna som samlades och alla fick visa muffen för varann inget för mig då jag anser att mitt underliv rör bara mig och min partner men sen har jag heller inget komplex över något, men tydligen va de många som ändrade sig ang operation efter att varit med i gruppen och fick insikt att de varken va annorlunda eller stack ut på något sätt. Alla kvinnor är olika men vackra på sitt sätt jag tror inte den perfekta muffen finns.

Men något som tydligen ökat lavinartat är skönhetsoperationer i underlivet och jag undrar om verkligen dessa operationer är nödvändiga eller om pengarn skulle kunan läggas på terapi och något roligare.....

Jag hoppas denna trend vänder att vi inte ska vara så besatt av våran kropp och inse att alla är kvinna oavsett stor, liten, röd ,blå hängande, tight snippa så är vi olika precis som vi har olika ansiktsutseenden.


                                                          

Onsdag 08:40

2011-01-12 @ 08:46:19

Godmorgon=)

Vad de ska va svårt att komma upp på morgonen, fick sällskap i sängen i natt och har sovit som en kratta och i morse beordrade Ingrid mig att lägga mig ner och va tyst - tyst mamma sov i stället ;) Men nu är vi uppe och äter frukost och Inga ska snart till dagis och jag ska ta en långpromenad till mamma och försöka få rätsida på tentan. Funderar på att muta henne att göra den hehe

I dag blir en bra dag de har jag bestämt mig så är de bara. Fokus på skolan och min resa i nyttigheternas värld.

Känns bra de här me nya kosten i dag måste jag inhandla lite mat eller mat utan ingridienser som ska finnas hemma för att kunna laga lite av nya kosten. Vissa saker vet jag inte ens vad de är men de ska bli intressant.

Ha en bra dag så ses vi senare <3<3<3

Jag är en idiot....

2011-01-11 @ 21:21:15

Idiot kanske va att ta till men jag är naiv och kärleksfull som tycker om att vara och umgås med människor och vill ge alla en chans men när man gett en människa fler chanser än den förtjänar får de va nog ok har man varit oense eller blivit missförstånd så kan man få en ny chans men där går gränsen from nu jag tillåter mig inte att bli stampad på kastad skit på eller ignoreras utan vill man inte vara min vän eller behålla min vänskap kan man väl säga de rakt ut.

Folk som inte svarar när man ringer eller messar som annars gör de då blir man ju för fan orolig att nåt hänt och där kommer min moderliga sida in att jag vill ta hant om alla och alla ska må bra kring mig , de handlar inte om besathet eller sjukt pådrivenhet utan att jag BRYR MIG!!

Varför inte säga upp kontakten om man anser att man inte har nå att säga varann eller vill vara ens vän är väl inte för mycket begärt ?? jag kan göra de för jag väljer vilka jag vill ha i mitt liv och ta tid från den dyrbara tid man har.

Jag tänker bli en sur jävla bitch from nu så kan andra kan jag!! ingen ska utnyttja min vänskap så bitchar både män och kvinnor se upp nu har den största av bitcharna skapats

Dag 13 den här veckan

2011-01-11 @ 15:32:32

Den här veckan är rätt fullmatad jag har nämligen en tenta till på mån som jag måste göra och inte har de blivit mycket gjort inte, I dag har jag inte mått bra mitt blodtryck är skitlågt känner mig svimmfärdig och ont i huvudet men kan va en reaktion på nya kosten, konstigt att kolhydrater kan ha en sån inverkan på en.

Ingrid ska gå på dagis hela veckan och i helgen ska hon till sin pappa så då är jag fri som en fågel men antar att barnlediga stunden ska vigas åt studier men nå skoj borde jag hitta på =)

I dag fick vi en läkartid till Ingrid så den 2 feb ska vi dit och se vad de kan göra åt vikt och längd.

Ingrid är en liten människa men väldigt klok och lillgammal så söt när hon pratar och så förståndig i bland kan man tro att det är en vuxen man resonerar med.

Så mycket mer skoj kommer antagligen inte att inträffa denna vecka och plånboken börjar eka efter december mån så nå dyra nöjen är inte att vänta. Ja de är skit kul att va stundent och fattig näää inte alls men de löser sig alltid.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och ropa på Ingrid som spelar nintendo att vi ska läsa lite ur boken. Hon har fått pippi på LasseMajas dektetiv böcker.

 

Ha en helt underbar dag och sköt om er så kommer jag nog tillbaka i morgon med nya tag och en piggare kropp.

I dag är ingen bra dag

2011-01-11 @ 11:18:43

hej i dag är de ingen bra dag jag känner mig deppad och nere av flera orsaker och har varken lust me att plugga eller nå annat så nu ligger jag på soffan under täcket och väntar på att tiden ska gå.

Jag har dunder huvudvärk ingen matlust och bara allmänt trött. Ja jag vet jag klagar som fn nu men i bland måste man få ha sånna dagar annars uppskattar man inte de bra stunderna i livet.

Vi hörs nog senare

kram och all kärlek till er alla <3<3<3


Dag 12 Min handväska

2011-01-10 @ 20:41:45






I min handväska kan man hitta precis vad som helst....
för tillfället va den rätt tom kan bero på att jag inte varit i skolan på ett par veckor.









*knallrött läppstift mitt favvo för tillfället

*Iphone

* handkrä, har jag alltid med mig eftersom jag är en torris

*brillor jo åldern har gjort sitt jag har drabbats av åldershandikapp

*markeringspenna & markeringslappar

*Plånbok kan va bra att ha

* körkort

* concealer gör dunder mirakel mot ringar under ögonen efter för lite sömn

*lite mynt brukar skramla omkring på botten i bland kan man hitta en rejäl slant

* ME kräm klart världens bästa kräm mot finnar, sår och andra skavanker

*plastbestick som Milo skulle ha fått för längesen

* lippgloss

Jo de va nog allt inte allt för skojigt innehåll kanske men de va de viktigaste som jag brukar ha me mig

Syndare med stort S

2011-01-10 @ 20:07:26

jag bekänner jag är en syndare!!! pappa kom hit för att hämta lite grejor och han vet ju hur mycket jag älskar semlor och hade köpt med en till mig haha va säger man han ville bara vara snäll

Lisa höll på dog för jag hade just suttit och skrytit om hur duktig ja va och inte skulle äta en enda semla i år och den som känner mig vet att jag inte har den karaktären att låta bli.

Så fort Ingrid va i säng så sprang jag till kylskåpet tog fram semlan och njöt av fulla drag med att medans tuggandet intala att de här är inte så gott och de är första och sista semlan för i år.

Brevid låg högen med all kokböcker som jag lånat i dag med min nya diet och flinade åt mig, so what de är en ny dag i morgon.

Men en syndare är jag nog i högsta hugg eller ja en sockerknarkare på semlor =)

Ni andra njut av semlorna för mig kommer ni inte finna med en semla i munnen eller en kartong på varubandet i affären

Semlor helvete!!

2011-01-10 @ 12:55:18

Jag har gått och oroat mig en längre tid för att de ska bli dags för semlor jag har nästan blundat när jag gått förbi kyldisken för att inte se de där goda bullarna med alldeles för mycket grädde och underbar mandelmassa =)  JAAA jag älskar semlor jag skulle kunna leva på semlor men tror inte min bech 2011 tillåter denna diet... I dag skulle jag inhandla lite nyttigheter skulle till kyldisken och plocka på mig lite kalkonbröst men gissa va fan som låg brevid om inte de där jäkla semlorna och de skrek EAT ME EAT ME!!! kännde hur de börja rinna i munnen likt en hund efter korv jag stog och verkligen flåsade efter semlorn men gick till kassan med mitt paket kalkon och semlorna får avnjutas av nån annan tjockis i stället.

Ända sen i morse har tanken på semlor förföljt mig och jag har lovat mig likt en knarkare att inte köpa eller låtas bli bjuden på en enda för då är jag fast, sockerknarkare som jag är!!!

                                                      

-2

2011-01-10 @ 12:39:18

Hoppsan lunch redan =) i dag tog vi en sovmorgon till nio och sen gjorde vi oss klar för at- t gå till dagis och jag tog en promenad i solen så skööönt !! känns som vår...

Jag har nu ätit min nya kost i en vecka nämligen LCHF och för de som inte vet vad de är så är de baserat på att inte äta kolhydrater och äta mer fett och bara grönsaker som växer över marken i stora drag, alltså mycket proteiner och fett.

Jag ställde mig på vågen i morse för att se om de givit något resultat och vågen visade -2 kg whooo det trodde jag inte va faktiskt skeptisk men ville prova så nu vet jag att de funkar och man håller sig riktigt mätt. En vanlig dag börjar med äggröra med sojamjölk och bacon till frukost sen luch då blir de kött,fisk. ägg. kyckling och kalkon.

Sitter nu och pluggar till hemtentan som ska in nästa vecka och jag kan undra vart sjutton är motivationen!! men den kommer

Ha en fin dag <3<3<3

goaste vänner

2011-01-09 @ 19:05:42

Hej i dag har dagen ängnats åt att umgås me de goaste vännerna, först kom Karro och xander och vi myste lite grann och ungarna lekte på.

Jag passade på att gå till affären och en promenad med Affe och på vägen hem hade kassen gått sönder utan att jag märkt av det så hälften hade typ ramlat ur och de upptäckte jag utanför huset så de va bara att knalla tillbaka samma väg och plocka varor.

Hemma gjorde jag mat de blev fläskfile och pommes till de andra och bönsallad till mig eftersom jag inte äter kolhydrater.

Så nu är vi mätta och belåtna och sen efter maten kom Lisa och Tindra, barnen lekte på och vi hade vuxenprat så skönt att prata om vuxna saker och med vuxna när man är med barn hela dagarna.

Nu är vi ensamma hemma och kollar bompa men snart är de sängen för Ingrid som ska till dagis i morgon och jag tror Ingrid längtar mycket nu efter det och jag med så jag kan ägna dagen åt studier.

Ha en fortsatt bra kväll <3<3<3

Dag 11

2011-01-09 @ 11:51:38

Ok jag vet jag har hoppat i listan men ska nu komma ihåg att skriva varje dag.
Dag 11 handlar om mina syskon.

Jag har två syskon en bror och en syster och jag är minst i syskonskaran precis som de ska va bortskämd och uppassad. nää då är inte alltid så kul utan blir ofta tagen för minstingen trots att jag är vuxen jag går in på mitt 32 levnadsår ohh fy!! va gammalt de lät.

Min Syster som är äldst heter Annica och är 43 år och har två barn David 13 år och Frida 16 år.
Hon bor i valbo precis som jag. Hon är den jag går bäst i hop med vi är väldigt lika till sättet trots att hon är 12 år äldre än mig men ofta känner jag mig som storasyster.

När jag va liten så hade vi inte så bra kontakt hon va ju tonåring när jag föddes och hade sitt liv men på äldre dar fann vi varann men vi är ganska hetsiga båda två och de kan likna catfight när vi är ovänner men blir ganska fort vänner igen, men båda är envis och vill inte erkänna att den kanske hade fel.
Men hon betyder otroligt mycket för mig och vi står varann nära.

Min bror heter Anders och är 38 år och han är inte ett dugg lik mig till sättet jag misstänker att han är en bortbyting haha skoja bara men vi är så olik varann och kanske därför vi inte heller drar helt jämt men självklart betyder han mycket för mig men vi har absolut inte samma kontakt och band som jag och min syster.

Han bor och arbetar i stockholm han bor där med sin fru Alli och son Lucas som är 11 år.  Kan känna att jag saknar Lucas och våran kontakt för jag hade han mycket när han va liten och han va en del av mig. Men nu har han blivit stor och bor inte kvar i denna håla.

Jag vill dock avsluta med att jag älskar mina syskon, blod är tjockare än vatten trots allt <3<33<



Söndag Morgon

2011-01-09 @ 11:03:39

Gomorgon eller godförmiddag =

Utvilad i dag, nää men jag borde vara de. Blev väckt av telefon halv elva och de känns som jag sovit max nån timme.

sitter och väntar på att Ingrid ska komma hem från sina kompisar, saknar lillplutt nu.

De va meningen att hon skulle till Johan i dag men jag tycker hon sovit borta för mycket denna vecka så i kväll vill jag ha henne hemma och i morgon börjar dagis.

Hon får va hos Johan nästa helg i stället =)

I dag har vi inget planerat och de töar ute så uteaktiviteter känns mindre lockande så vi får se vad vi hittar på.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och kanske öppna skolböckerna efter ett par veckor,

 

Ha en bra dag mina vänner <3<3<3

Phuuu

2011-01-08 @ 19:04:34

Oj vilken dag men nu är de skinande rent och de luktar ajax ända ut i trapphuset plus att all tvätt är upptvättad och julsakerna nerpackade.

Slängde mina halv risiga julbommor utom min fina amaryllis som precis slagit ut i full blomm den är så vit och fin.

Jag va iväg me Ingrid till syster vid halv fem för de skulle in till en kompis till Ingrid och sova där, invecklat men systers kille har en dotter som heter Alice och är åtta år och hon och Ingrid leker jätte bra.

Det va meningen att jag skulle åka till H i dag men när man har barn kan allt hända och i ärlighetens namn är jag slut efter dagen så jag skulle nog somna efter ett glas vin. Men de blir fler tillfällen och det snart hoppas jag.

Nu har jag precis duschat och ska knalla över till Lisa och mysa lite innan de blir en tidig kväll, ska passa på att plugga i morgon när jag är barnledig.

Ha en underbar kväll mina vänner




Ingrid som krypit in i Sagas bur, en sån i modell storre skulla man ha hehe skoja bara

Operation storstädning

2011-01-08 @ 10:56:27

Hejsan förlåt för dålig uppdate men jag va lite trött igår.

I dag ska julen ut och våren in =) det ska städas utav bara f.n dammas, dammsuga och skuras.

Ingrid är jätte duktig och hjälper till, lillgumman =)

Natten har innebärit dålig sömn eftersom vi va på femårskontroll så fick Ingrid spruta och fick feber i natt, hon va som en kamin men nu är allt som vanligt.

Hennes utveckling va över kvalificerad de känns ju bra men hon är duktig hon skríver, ljudar och läser kortare ord och älskar att räkna. Men hon låg under kurvan på längd och vikt så vi ska tillbaka för vidare utredning och även träffa en dietist. Jag har sedan Ingrid haft problem med att få henne och äta vilket är ett stort bekymmer och otroligt påfrestande.
men  nu ska vi få hjälp med det.

Nu går tvättmaskinen i fullgång och jag ska fortsätta med fejandet här hemma.

Få se vad kvällen har att erbjuda ska nämligen iväg på trevligheter i kväll är det meningen och ingrid ska ev sova hos en kompis i kväll.

Ha en fin dag mina vänner <3<33<

Fredag

2011-01-07 @ 09:42:12

Hejsan

I dag är de fredag och jag har inget spikat förutom bvc kl två för vi ska med Ingrid på femårskontroll.

Det ska bli en riktig mys dag och nu ska jag göra mig lite kaffe och frukost sen kommer min sessa hem och då ska vi nog gå ut och få lite luft, affe sover fortf

I natt va de dags igen att gå ut me Affe han höll på krafsa på dörren, tjöt som en gris och hoppade upp i fönstrerna så jag misstänkte att han va nödig men icke han skulle efter löptikar och så smet han så jag jagade han runt hela området i natt...

Gårdagen va hur trevlig som helst med god mat, hockey och inte minst trevligt sällskap, dock känns huvudet lite tungt efter vinet men de kan de vara värt.

Ha en fin dag <3<3<3

Hockey

2011-01-06 @ 14:26:30

 
                                                            



Hejsan har haft fullt hus här med både Ingrids kompis Tindra och hennes goa mamma Lisa samt min systerson plus våra hundar =)

Nu blev de plötsligt väldigt tyst Ingrid åkte till mamma och de andra gick hem.

 

I kväll ska jag som sagt träffa en kilkompis och vi ska gå på Olerys och käka och kolla på hockey.

Känns som det här året började bra =)

Ha en fortsatt fin dag <3<3<3

Torsdag

2011-01-06 @ 09:33:10

Morning

I dag är de inte så roligt väder de SNÖAR!!! jag som bad om mindre snö men de ska tydligen komma mer
I dag ska vi inte göra mycket ska vänta på att Lisa hör av sig om barnen ska leka själv skulle jag behöva gå ut me Affe men det lockar inte allt för mycket.

känner mig som en ny människa efter en måbrakväll igår de va så skönt ett långt bad och inpackningar, insmörjningar,fotvård mm har gett mig själv tid att göra de minst en gång i veckan att rå om mig själv.

I dag är det dag nr 5 utan godis och önödigt socker och det känns bara bättre och bättre men det är inte helt borta. I dag ska jag ge mig på pannkakor med sojamjölk och dinkelmjöl... hoppas de smakar.

På em ska jag träffa en gamal vän ska bli mysigt längesen jag träffade han.....

Ha en bra dag återkommer i kväll med dagens punkt på listan

 
Vill bara tipsa om en super bra anskiktsmask som är billig och kommer från H&M den finns i flera sorter jag brukar köra på vanilj eller choklad och de doftar ljuvligt och rengör på djupet och ger huden en fin lyster

Dag 8

2011-01-06 @ 08:48:46

Gomorgon mina fina vänner

I dag är en bra dag, känner mig utvilad och vaknade före Ingrid för en gångs skull.

I bland är de så skönt när man har morgonen själv innan tv och frukost ska göras att bara njuta av lugnet och tystnaden.

Jag va så trött igår så jag orkade inte uppdatera mer men i dag kör vi på punkt 8 som va igår men nu kör vi.

Dag 8 min tro

Jag vet inte om jag har någon särskilt tro jag är varken kristen eller troende i någon annan religon men klart att jag tror att de finns nått där ute som är starkare än männskiligheten något som vi inte kan styra över. Om de är gud eller något helt annat det vet jag inte...

Jag tror däremot på karma att de man ger ut får man tillbaka och det är ett motto jag försöker leva efter att behandla andra som jag själv önskar bli bemött.

Även om en person är elak eller behandlar mig illa önskar jag inte den personen ett helvete men det brukar slå tillbaka på den personen förr eller senare

snö helvete

2011-01-05 @ 17:06:09

Fy fan va jag är trött på snön nu de räcker me snöande orkar inte pulsa i snön min tjocka kropp klarar inte av de jag tror jag ska dö varje gång i antingen svettattack eller i hjärtinfarkt...

I dag tog jag och Affe en promenad till mamma och pappa dels för att jag skulle hämta hem Ingrid men även för att röra på michelinhyddan.

Va skönt när vi kom fram då bjöds de på kaffe följt av middag senare och jag va duktig inge ris till maten nää sånt skräp ska bort nu.

I dag är de min fjärde dag utan godis och nu känner jag knappt av suget längre och d är skönt. Va upp på coop i vanlig ordning och handlade, min nya kost finns tydligen inte på tempo men de kanske är bra då får jag mer motion.

nu har vi tvätts och de är inte så skoj men skönt att tvätta lakan och så där och slippa tvätta de hemma för i tumlaren blir de så skrynkligt.... intressant att veta va bäst att ni noterar.

Väntar in syster för en kvällsprommis och David som får sitta barnvakt under tiden.

Ha en fin kväll mina vänner.


 

Sovmorgon

2011-01-05 @ 10:47:24

Guud så skööönt de är att sova tänk om man kunde få jobba med det att provsova sängar eller nå då skulle jag vara perfekt för jobbet =)

I går em va jag på bio och såg Änglagård den va så bra som alla andra änglagård. jag vet att många har dissat den men antagligen kanske för att de är för unga och inte sett de tidigare men skit samma jag satt och njöt och upptäckte fan va Jacob Eklund är hot !!! han är en man i min smak...

Jo jag har en crush på äldre män= mogna män, inga pensionärer där går gränsen

Efter bion blev de käk på olles ohh va gott och där sprack min diet, hade bestämt mig för en cesarsallad och vatten men slutade i nå helt annat men skit samma tänkte jag när jag ändå fuskar kunde jag ju ändå fuska mig till en efterätt;)

Kom hem vid nio då jag och syster tog en långpromenad för att sjunka maten.

I dag ska inte mycket göras ska snart gå ut me alfons till mamma och pappa och hämta Lillan och förhoppningsvis bli bjuden på lunch.

Men nu ska jag smälla i mig äggröra och bacon

Ha en fin dag mina vänner <3<3<3

Dag 8 ett ögonblick

2011-01-04 @ 14:16:12

Oj va svårt att minnas ett speciellt ögonblick men med lite eftertanke så är de naturligtvis den dan jag fick veta att jag va gravid med Ingrid.

Jag minns det som om det va igår jag brukar alltid ha regelbunden mens och denna gång va jag lite mindre än en sen och förstod med en gång att jag va gravid, alla tecken fanns där men för säkerhets skull laddade jag upp med ett gravtest.

Under den perioden bodde jag hemma hos mamma och pappa i väntan på en lägenhet eftersom mitt andrahands kontrakt just löpt ut. Eftersom jag valde att göra testet så var jag noga med att ingen skulle få veta. Jag gjorde testet på em orkade inte vänta på dan efter för att ta morgon urin utan jag gjorde testet mer för att få de bekräftat fast jag visste ju hur de låg till redan innan, jag tror man känner sånt =)

De va nog de längsta minutrarna i mitt liv men när jag äntligen tog mig tid att kolla på stickan så lös plus tecknet klaraste blått och jag började skratta och gråta av lycka jag var nog chokad att jag skulle bli mamma vilken underbar känsla.

Jag gömde testet i min byrålåda för jag ville inte delge nyheten än innan jag pratat me Ingrids pappa och innan jag hunnit smälta nyheten, om och om igen gick jag och tittade på testet för att se att jag inte drömt.

Det va nog de näst bästa ögonblicket i mitt liv förutom den dan min sessa föddes då va lyckan total och kärlek uppstod omedelbart att föda världens finaste lilla flicka som i dag inte är så liten längre men fortfarande söt som socker.

Kommentarer

2011-01-04 @ 09:26:49

Godmorgon mina vänner=)

Det är jätte skoj att så många följer min blogg men de skulle va roligt att veta vilka ni är och kommentarerna utblir, varför inte lämna ett avtryck =)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med bästa bästa tjejen i världen som är på världens mysigast humör.

toy story rullar på tv igen verkar ha blivit Ingas favvo film.

I dag lutar de åt en lekdejt me bästa Lisa och Tindra innan jag ska till stan på em och gå på bio och gå ut och käka.

See u all my darlings<3 < 3<3

Dag 7 min bästa vän

2011-01-03 @ 15:05:13

 



Hmm de är svårt att säga vem som är ens bästa vän de är ju inte samma sak som när man var liten och hade sin bästis.

 

När man blickar tillbaka kan man se att det fanns betydligt mer "kamrater" men fanns de där när man verkligen behövde dem, och anförtrodde man dem allt, nej utan jag ser mer att jag har några få vänner som jag kan dela allt med.

Dock saknar jag flera av mina manliga vänner som antingen har gått in i förhållande där de inte är accepterat att ha kvinnliga vänner för deras respektive, kanske känner deras partner sig hotad, ja jag vet faktiskt inte. Många av mina vänner (manliga) har försvunnit men jag tror inte att de är med flit utan man har växt i från varann skapat sig ett nytt liv med familj och andra intressen.

Jag har faktiskt en manlig bästis och de har jag tidigare skrivit om utifall ni följt bloggen och han har funnits vid min sida sen sena tonåren och han har även och kommer även att vara mer än en vän, vi kan dela allt och kan va skönt att ha en mans perspektiv på saker och ting o se ur deras synvinkel.

Vill avsluta med att jag älskar alla mina vänner oavsett kön så är det ni som gör min dag även om vi inte ses alltid så vet jag att ni finns där.

       

Mina fina flickor <3
                                     

                           

Frukost

2011-01-03 @ 08:41:19



Vaknade av att magen skrek efter mat och jag kan säga att efter helgernad frosseri är de knappt en känsla jag känner igen, men som sagt de är nytt år med nya matvanor så ännu en gång är sockret bannlyst.

Gick upp och bredde mackor till lillan och själv gjorde jag i ordning äggröra men attans baconet hade låg visst kvar i affären så de fick bli utan men i morgon blir de ett par skivor stekt bacon till.

I dag har vi inga planer alls förutom en promenad me Affe då. Ska höra med Lisa och Tindra vad de ska hitta på.

Nu ska jag fylla på dagens andra kopp kaffe men funderar på att börja dricka grönt tea och jag som inte ens dricker tea men man får väl lov att lära sig.
Funderar på om valbobadet har öppet om man skulle gå dit i em och ha en måbrakväll där me bad, bastu inpackningar o bara en massa mys.

Ha en bra dag punkt nr 7 tror ja de är dags för senare eftersom jag inte skrev specefikt igår om punkt 6 men i de stora hela skrev ja ju vad vi åt så de får duga

Chokladmannen

2011-01-02 @ 18:47:59

Haha barn kan ju bara vara för härliga :) inga och jag satt och tittade på tv när ett barn från Afrika dyker upp i rutan, gissa va inga säger - nämen Chokladmannen , gohjärta

Slapp söndag

2011-01-02 @ 16:43:39





Hej hoppas eran dag har varit lika slapp och skön som min =)

Har inte gjort mycket vettigt men en långpromenad med hundarna blev de och sen har jag i stort sett inte gjort mycket, va till affären för att köpa bilagorna som jag alltid gör ¨på söndagarna.

I dag fick man en dvd me yoga som jag ska ge mig på men enda nackdelen va att den va 60 min och med småbarn hemma hade de passat bäst me en på 30 min men jag får väl komponera i hop mitt eget program.

Känns bra de här me nya kosten så i dag har de bara ätits nyttigheter de blev kyckling och grönsaker till mig o chickenbits o pommes till Inga och David. David kom hit och åt och spelade lite spel me oss =)

Nu sitter lillan i badet och jag passar på att skriva ett par rader till er.

Ha en fortsatt bra dag och ta hand om varann <3<3<3

Värsta natten på länge...

2011-01-02 @ 08:51:14

Phuu va jag är trött denna natt har inte gett mycket sömn, Affe höll mig vaken flera timmar han gör så i bland vet inte vad som flyger i han. Började me att han stelnade till och sedan började pipa och vägrade gå in i vardagsrummet där han har sin sovplats.

Jag gick ut me han men de hjälpte inte och han släppte mig inte en sekund så när jag gick och la mig fick jag sällskap i sängen och inte brevid utan han la sig på mig och skakade nå så fruktansvärt, stackarn va livrädd och flämtade. Jag försökte lugna han men själv fick jag mer eller mindre panik eftersom jag trodde han va sjuk eller nå.

sädär höll de på flera timmar till han tillslut somnade och jag med och nu i morse är han som vanligt så de blir ingen tur till vetrinären som jag trodde vi skulle behöva i natt.

Nu sitter jag och Inga i soffan och myser me frulle och jag har så skit ont i magen i bland avskyr jag att vara kvinna speciellt en speciell tidpunkt varje månad, jag blir tjock, illamående , värk och humöret ska vi inte ens prata om så i dag ska jag bara försöka ta de lugnt. En promenad blir de så kanske värken försvinner lite.

Ha en fin dag så ses vi senare med nästa punkt Dag 6

Punkt 4

2011-01-01 @ 13:54:46

Punkt 4 va i går men vem har tid att blogga på självaste nyårsaftons kväll...

Jag har som sagt i stort sett redan skrivit om gårdagens mat men ok frukosten va kanske inte den bästa men en skål med kvarglömda chips från dagen innan.

Lunch intogs hos mor och far där de bjöds på amerikanska pannkakor dagen till ära.

Mellanmål en barcardibrezer och förätt hummer med god vinfyllning med ett glas vitt till det.
Middag oxfile och potatisgratäng och ett gott röd vin till det

efterätt vaniljpanacotta med passionsfrukt och kaffe
sedan avslutades kvällen med en till drink.


Ja som ni ser innehöll dagens aktiviteter mestadels ätande.




                                               Vi kör punkt 5 på en gång som är vad är kärlek



Ordet kärlek för mig är så brett att de är svårt att beskriva kärlek kan vara kärlek till mina föräldrar och kärleken till ett barn som för mig anses som de finaste en människa kan få uppleva att få bli förälder.

Kärlek kan även vara kärlek till sina vänner sina syskon kärlek till en plats eller ja listan kan vara lång

Men det finns en känsla som är svårt att beskriva med ord utan måste upplevas och de är kärleken till en men  man eller kvinna. Den känslan går utanför alla gränser och som sagt i krig och kärlek är allt tillåtet.
Kärlek kan man egentligen inte beskriva med ord utan den måste upplevas för de går inte att sätta ord på kärlek.

1 januari 2011

2011-01-01 @ 11:13:20

Gomorgon alla sjusovare hoppas ni hade en bra nyårsafton och att ni inte drack för mycket.
Vi hade jätte mysigt me familjen igår och åt och drack gott. Vi började me hummer och oxfile och potatisgratäng till huvudrätt och goda viner till det. Efterätten hade jag gjort och lyckats riktigt bra med de va en vaniljpanacotta.

Blev så otroligt mätt och kräktes tyvärr senare antar att jag åt för mycket , de va inte alkoholen för de va inga mängder.

somnade på soffan nån timme sen va de dags att väck lillan lagomt till tolvslaget men vi stannade inne och kikade genom fönstret och Ingríd va riktigt inponerad och vi skålade i rosa barn bubbel eftersom jag inte va speciellt pigg.

Kvällen blev tidig med en skön sovmorgon

kameran blev ju som vanligt bortglömd men nån bild på oss blev det ialla fall.

Hoppas ni njuter av årets första dag