Känner mig som en överkörd katt...

2009-03-31 @ 20:04:35

Ska inte klaga livet är på topp men min värk är i bland outlidlig måste verkligen ta mig i kragen o beställa tid hos läkaren för att undersöka om jag lider av fibromyalgi som ligger i släkten jag har typ alla symptom så de återstår att se..


Har varit hos mamma o fikat gott gott o jag lär mig aldrig att ja inte ska äta så mycket men tur att ja körde hårt på gymmet i dag men hade inte full ork när ja kom eftersom ingrid hade ett trotsutbrott på dagis när ja skulle lämna henne jag blir helt färdig ;) men det hör ju åldern till.

Va till köpis innan vi tog en promenad till mamma handlade lite bakelser me o en snygg sjal på kapphal o kom på att ja hade 25% där så de blev lite rabatt :) brukar inte handla där annars tycker de har konstiga kläder i stora stl de är oftast för stora för mig men de har fina underkläder/nattkläder o smycken osv.

I morgon är de ny öppning för myrorna i gävle så jag vill försöka ta mig in dit innan jobbet i morgon men får se om jag hinner me det ska ju träna på morgonen oxå :) måste verkligen ligga i nu då de e 5 veckor kvar till ja ska ha nått mitt mål men kan säga att de går riktigt bra.

Nina kom förbi i dag me mina kläder o jag fick en chock shit va smal hon blivit hon har verkligen rasta :) hon såg ut att må så bra min lilla stumpa, vi måste verkligen ses någon dag :)
Hoppas de inte är nå fel på dig bara gumman men om de e nåt så fixar du det de vet ja

Nu gott folk är de rätta för Rosing , ja ja vet men de e ju kul att se hur puckade alla är sen är de andra avenyn även de en skit serie men har följt den från början så de e svårt att låta bli sen blir de sängen för jag känner att John Blund kommer o hälsar på tidigt i kväll.

Love u all o Ingrid min sessa mamma älskar dig överallt annat

Träning & födelsedagsfirande

2009-03-31 @ 07:52:19

Morning darlings!

Är ganska skönt me sommartid eftersom lillan sover en timme längre det innebär att jag får kliva upp sju i stället för sex o de känns skönt eftersom jag är lite morgontrött.

Ska lämna lillan till nio sen gymmet me lisa o hem o städa lite ska även slänga i mer färg i håret :) måste hinna me köpis efter dagis o handla lite men ska försöka hämta Ingrid två i stället för tre så vi kommer till mamma lite tidigare.

Ska ringa mamma o höra om hon bjuder på nå gott käk om hon har kycklingfiler hemma är sugen på de o wok.

Ska leta fram Inrids nya regnställ snart då de hon har är på tok för litet.

Denna vecka är ganska fullspäckad me mycket jobb o träning ska även få besök av Ida i morgon fm efter gymmet.
I morgon ska ja jobba kväll så lillan blir hämtad på dagis av mormor o morfar sen sova där vilket är lite skönt då hinner ja träna på morgonen innan jobbet :)

Har ni tittat ut helt underbart väder o bara att hålla tummarna att snön smälter ännu mer.

Kolla på ett sjukt roligt program i går ballar av stål jag garva så ja fick kramp i magen haha.

Måste upp o checka nya brills i dag vill ha nå svarta snygga har ju köpt ett par bruna pilotisar men vill även ha ett par svarta att varva me får se om de hinns me kanske rent av hinner kolla lite nya träningskläder till våren.

Ha en underbar dag alla de ska vi ha




Haha vilken bild de blev :) men min gulliga mamma som vi ska fira i dag , grattis i efterskott

Snygging på besök

2009-03-30 @ 19:19:13

Tjohoo!

I dag när jag kom hem från jobbet hann ja nästan bara innanför dörren innan de plinga på den o Ingrid sprang o öppna och till min förtjusning stog en snygg karl utanför jihaa :) hann undra om han fick komma in o självklart fick han det ;)
Han skulle sälja böcker o jag visste på en gång att ja skulle inte ha nå men vadå inte varje dag man får besök av sånna härliga män så medans ja lagade mat satte han sig i köket o vi pratade om motion o hälsa o mat.

Tyckte lite synd om honom eftersom han va grymt taggad att sälja o jag bara lekte me han men så kan de va...

Efter en stund så sa ja att han fick ursäkta men att ja skulle inte ha nå o han stackarn såg så snopen ut o trodde ju allt va klart men ja vet hur de funkar han jobbar för Conny o ja vet vad de blivit utbildad till att smöra.

Han ser vi nog inte igen :(

Hann me en promenad när pappa o ingrid drog till stan o hämta mamma så skönt att få röra på sig o de va riktigt skönt ute.

Nu ska ja lägga lillan snart sen blir de lite tv o ta rätt på en jätte disk fyfy hatar att diska.

I morgon är de gymmet som gäller sen hem o fixa lite o på em ska vi fira mamma som fyllde i lör... kan inte komma på nå att köpa så vi köper lite godsaker me, människan har ju allt! oj mamma nu vet du va du får men de gör inget va??

Tjing pling tingeling

Trevlans

2009-03-29 @ 09:25:04

Tjohoo

Morning darlings!

Söndag är de då man ska vila?? haha inte här inte dagen är full av aktiviteter , sitter o väntar på Johan som ska komma o va me Ingrid medans ja drar till gymmet, gud så skönt de ska bli :) jag hann inte me nå träning igår o känner av abstinensen.

I går va vi som sagt på polhem me Ida o kolla runt men fanns inte mycket i Ingrids stl men kom hem me en jätte söt klänning i ljusa pasteller, klart att lillan ska va moderiktig hon me.

I går kväll hade vi middagsbjudning de va morfar och anders o alli som kom väldigt trevligt o stillsamt :)

Ingrid fick blommor av morfar vilket uppskattades av både henne o mig
Ingrid är en riktig liten lady som vet hur man ska uppvaktas o har full koll va de va för blommor, självklart mammas favvo tulpaner.

Kvällen blev inte speciellt långvarig men lillan va uppe sent o kolla på nya filmen som Anders o Allie hade me sig nämligen mamma mu & kråkan.

Kom även i håg att ställa fram klockan men de märks dock ingen skillnad på trötthen haha.

Dans står på dagens schema samt storhandling antingen på coop eller willys sen blir de bara vila skulle ja tro.

Sen blir de nog att ta de lugnt ska nog hinna me att fixa lite grejor här hemma höres


Vart tog våren vägen?

2009-03-28 @ 07:42:55

Tjing pling!!


Fick en chock i går när jag tittade ut o såg att de va snöstorm o önnu mer snö vad är detta ge mig vår o det nu!!
Men allt har sin gilla gång, eller hur?? de e inte bara jag som längtar efter våren kan ja tänka mig...

I går hämtade ja pluttan vid ett o drog upp till köpis va tvungen att handla lite mat men mycket blev de inte då jag inte hade någon bil grrr men hann även me en fika på waynes o lite shopping :)

Till mig fick de bli ett snyggt vitt linne me brottarrygg en stl större så de sitter lite slappt hur snyggt som helst till slitna jeans eller jeansshorts i sommar. Blev även ett svart nitarmband o ett vitt flätatläder och ett par snygga cerisa trosor i spets från gina. Gillar dem de liknar hanky panky trosorna. Hittade även ett par snygga pilotbrillor men de lär ju knappast behövas i dag haha

Lill karlsson fick nya målarfärger och penslar så hon blev nöjd.

På väg hem fick Ingrid ett utbrott igen o skulle inte sätta på sig overallen så hon fick snällt gå hela köpisparkeringen i strumpor och utan kläder men när de kom snö ville hon klä på sig haha snacka om trots :) hon somnade på vägen hem av utmattning.

På kvällen kom Lisa & Tindra hit och åt middag väldigt trevligt :)

I dag ska vi åka till stan me fam Nordin sen blir de hem o greja me datorn Ida ska hjälpa mig lite så ungarna får roa sig me varann en stund. Måste även handla till kvällens middag o det lutar åt Kyckling me färsk pasta o marinerade vitlöksklyftor gott gott:)

Nu ska ja stoppa ner lillan i badet o göra oss klara för kvart i tio kommer Ida o plockar upp oss.

Ha en bra dag

Pruttar :)

2009-03-27 @ 07:24:28



Tänk att pruttar o bajs är så roligt hihi Ingrid ligger på soffan o pruttar som bara den låter som en vuxen karl haha både hon o jag skrattar ihjäl oss, snacka om att vi båda har bajshumor men vadå de e skoj ju.

Puss min lilla pruttunge mamma älskar dig

Love fridays

2009-03-27 @ 06:23:30

Jihaa nu e de helg:)

Fan måste börja me att beklaga mig lite då jag vakade 05:20 av att gullhjärta låg i sängen o ropa - mamma men jag låtsades inte höra men tjii fick ja för hon ropade o ropade så jag fick snällt lämna min varma säng.
Det är morgon menar hon för de lyser in genom fönstret så de innebär att jag måste köpa en rullgardin o de snart för jag gillar inte att kliva upp såhär tidigt, speciellt när man inte behöver det :(

I kväll kör vi me ett lakan för fönstret o hoppas att de hjälper tills pappa satt upp rullgardinen.

I går jobbade jag och va tvungen att jobba över en timme de va sjukt mycket att göra så lillan fick va på dagis länge igår men i dag blir de en kortdag för henne sen ska vi ev träffa familjen Nordin :) skulle även behöva upp på köpis o handla lite både mat o lite accesoarer en ny scarf är ja på jakt efter i blått samt nya solbrillor och några nya armband.

Funderar på va man ska göra för mat i kväll, Ingrid får chickenbits o pommes en favvo o jag funderar på en parma o mozarella sallad me  lite nötter på.

Hann även me en skön powerwalk i går kväll, min pappa kom över o passa lillan så de va skönt.
Va in o skulle köpa tulpaner men självklart va ljusrosa slut. Jag har för vana att pryda mitt vardagsrums bord me en ny tulpanbukett varje vecka de e ju så vackert.

Helgens planer är inte så planerade utan ta dagen som den kommer men på lör kommmer bror o allie hit o käkar middag :) undra va vi ska hitta på för gott?? funderar på att bjuda hit pappa me eftersom han är gräsänkling nu när mamma är borta.

Oj får inte glömma att ringa henne i morgon då hon fyller år :) så de blir ingen tårta för oss, men lika bra de me tanke på min diet. Och min viktnedgång går lysande så de känns kanon så det rullar på bra nu.

Är de nån som har en bil att låna ut i morgon måste åka o storhandla helst på willys då man får mer för pengarna men gillar inte de stället åker hellre till ica eller nå.

Åhh gud va ja önskade att ica maxi fanns i valbo då skulle ja handla allt där.

Blev ett ganska långt inlägg nu men lovar att återkomma me bilder under dagen eller kvällen när ja hoppats problemen löts sig me att lägga upp bilder

Ut i solen gott folk

Jobb

2009-03-26 @ 06:51:57

Morning:)

Här va de morgon redan kl 05;40 haha men men de får man ta o förresten va ja redan vaken eftersom jag redan somnade kl halv nio i går kväll haha.

Sitter o äter frulle nu sen ska lill pluttan lämnas kl åtta o jag ska dra till jobbet o jobba lite längre i dag.

Hoppas på att pappa kommer o passar lillan i kväll så jag kan gå o träna på gymmet i kväll.

I går blev de inga våfflor för efter dagis skulle vi ta en promenad me Lisa o Tindra men min dotter hade som vanligt sin trotsiga sida o gissa om hon skrek över en timme hysteriskt men jag gav mig inte o gick inte hem utan hon fick skrika men hon blev rejält trött o somna sista biten hem så de blev inga våfflor hemma så lisa fick ta hem våfflorna till sig.

Både jag och ingrid fick världens huvudvärk av allt skrikande så det blev en lugn kväll i soffan.

Hittade en snygg jeansskjorta igår men visar bilder när allt funkar som de ska hihi ;)

I morgon måste ja verkligen åka o handla mat o shoppa lite saker som behövs.

Denna mån känns lite trist då jag inte har råd att shoppa så mycket eftersom jag ska punga ut me pengar till gymkortet men men desto mer att shoppa nästa mån i stället.

Är på jakt efter en snygg jeansjacka i allafall så de ska de bli o Ingrid hon har kläder så de räcker o behöver ska bara komma i håg att köpa nya penslar till henne. Min lilla estet här hemma som inte gör annat än att måla.

puss o ha en härlig dag i solen

Våffeldagen

2009-03-25 @ 13:43:58

Tjing pling :)

I dag ska de banne mig göras våfflor o de är inget jag brukar göra så får väl se hur dom kommer se ut hihi lisa o tindra ska äta här så håll tummarn att de blir ätbara.

Ljuvligt väder ute solen skiner men de kunde dock va lite varmare så den förbaskade snön smälter bort.

Har tränat på gymmet i dag så skönt men längtar efter de blir bart i spåret så man kan börja springa jag längtar efter det nu. Men jag vet inte om man vågar ut o kuta där ensam helst skulle man ju ha en hund me sig.. nån som har en över att låna ut??

Har städat av lite här hemma o nu jobbas det , ja ja samtidigt som ja bloggar men snart ska ja in i duschen o fixa till mig lite ska hämta lillan tre sen så hoppas ja att tindra är sugen på en promenad för ja skulle vilja gå till biståndsgruppen o kika lite är ute efter några saker o hoppas ja hittar det där.

Fick mess av Mr härlig nu att han tänker på mig och det är ömsesidigt :) får se hur de blir me de där.

Nu kallar duschen

Svartskalle

2009-03-24 @ 07:55:39

Haha nu trodde ni nå annat va??

Morsning korsning alla härliga.

I går va ja jätte trött som vanligt så de blev inge bloggande på kvällen men Allie hämtade Ingrid på dagis i går o de tyckte hon va mysigt.

De va fullt upp på jobbet igår de e mycket som ska göras innan alla kineser kommer nästa vecka.
Hann äntligen me att färga häret igår kväll så de e därför rubriken är som den är men efter ett tag blir de brunt men måste nog slänga i en till omgång färg men de får bli om nån dag så de inte sliter på håret så mycket ska hinna slänga in en inpackning innan bara.

I dag blir de en promenad som jag verkligen behöver för jag har mycket att g igenom i skallen o då tänker man så bra. sen blir de lite jobb osv

Måste in till stan o lämna ett papper oxå fan hade glömt de jaja så kan de va.
Tänkte hämta lillan två o sen hem till mamma o pappa för mamma ville träffa Ingrid innan hon åker bort en vecka.

Men måste bli hämtade Ingrids vagn har fått punka :( så tråkigt men de händer ganska ofta o känns onödigt att köpa ny vagn när ja både har sulkyn o trehjulingen som får tas fram när de blivit bart en perfekt vår o sommarvagn som rullar på bra i rätt underlag.

Har även en sak att bekänna jag har sökt till ett tv program kan ni gissa vilket?? få se om produktionsbolaget hör av sig... håller tummarna men jag är lite nervös de måste ja erkänna haha.

Ha en bra dag alla gulliga

Lite små deppad...

2009-03-23 @ 07:40:47

Fan fan fan jag är deppad över att de snöat och att jag hade svullafton igår så kvällen slutade me att jag mådde illa men ny vecka o nya chanser så det är bara att köra på.

Ska dra till jobbet snart o känns inte ett dugg skoj har ingen som lust alls att jobba i dag tänk om man ändå va sjuk eller är de den sk måndags sjukan som slagit till ;)

Längtar efter lillan gör jag me det känns tomt att inte ha henne brevid mig men i em får jag lov att mysa me henne o då komme hon va så nöjd me att varit hos pappa.

Ha en bra dag de ska ja försöka ha

Fika sugen någon??

2009-03-22 @ 17:41:21

Haha de blev ingen träning men dock godis men inte så mycket jag har upptäckt att de ggr jag äter godis är de betydligt mindre än innan då jag vägde mycket mer.
Jag tror på att man ska äta de tillfällen man är sugen, om de inte är för ofta vill säga men i bland måste man unna sig av livets goda o vadå de tränar ja bort i morgon :)

Ska ta en dusch snart sen ställa mig o baka scones är  de nån som är sugen??

Träna eller äta godis eller....

2009-03-22 @ 16:20:57


Hmm den stora frågan är om man ska träna eller dra upp till affären o köpa godis eller kanske både och va tycker ni??

Är så sjukt sugen på nå gott så ja vet inte vad och är sugen på att baka scones de e så gott.

Haft en bra dag i dag me promenad, hockey o dans o kl tre kom johan o hämtade lillan så nu ligger ja här på soffan o känner för att svulla i mig en massa gott.

Konstigt tyst de blir hemma när man är själv de känns nästan spöklikt tyst men jag klagar inte utan njuter av ensamheten och lugnet.

Ligger o funderar på om jag ska cykla till jobbet i morgon, de e inte så långt o skulle va rätt skönt att få röra på sig lite o då har ja fått en rejäl dos me motion.

Väntar på att Lisa ska höra av sig om de blir nå gym eller inte så vi får väl se va som händer en sak är säker de blir gossip o nip/tuck i kväll :) kan inte bli skönare avrundning på veckan plus att ja kommit fram till ja skippar godiset o gör scones till men måste ha lite cremecheese så en tripp till affärn blir de i allafall.

Puss

Easy like sunday morning...

2009-03-22 @ 06:52:06

Morsning korsning

Här är vi som vanligt nästan uppe innan tuppen :)

Sovit som en sten helt slut va ja igår kväll haha vaknade upp vi tolv att ja sov på soffan men så blir de ju i bland.

Ingrid är de full fart på hon leker me sin låtsats kompis Anna nu haha
Är de nån mer som har barn som har de eller är de ovanligt??

Dricker dagens första kopp... Kaffe ja visst Mmm

Solen lyser men de e kallt men vi ska klä på oss om nån timme o ta en promenad till mamma o pappa o fika lite sen åka me dom till hallen o titta på lilla Lucas som spelar match.

Danskurs är de i dag me sen efter de är jag barnledig :) ska passa på att gå o träna me Lisa då, det kan behövas efter helgen man känner sig alltid lite svälld då ;) undra va de kan bero på ?? HIHI

Men hallå tittar ut o nu är solen borta jag vill ju ha värmande sol så all snö smäter bort men ja har koll tittar ut på altanen o all snö är snart borta där så nåt händer i alla fall.
Drömde massa konstiga drömmar i natt bla om Ingrids pappa men de beror nog på att jag ska träffa han i dag o de va ett tag sen.

Hoppas Ingrid får skoj hos pappa i dag för som hon har längtat efter han.

Ha en bra dag vänner de ska ja försöka ha

Ok de ska komma bilder men det fuckar fortf upp sig ska kolla om mamma har laddare till kameran för min är gone.

Myslördag

2009-03-21 @ 18:33:17

Halloj

Haft en kanon dag i dag började i vanlig ordning me en powerwalk me lillskruttan sen hem o fixa oss för att ta bussen in till stan, tänk va barn tycker de e roligt att åka buss medans ja förderar att åka bil.

Ingrid va inte tyst en sekund på bussen så resten av resenärerna fick nog ont i öronen, hon sjöng o babblade på om allt hon såg.

Ingrid fick välja vart vi skulle fika o hon tyckte mingel & bar såg mysigt ut så vi gick dit. Vad Ingrid skulle ha va ingen överaskning samma som alltid, chokladboll o festis jag tog en vegetarisk varm smörgås me mozarella o soltorkadetomater kände att de va bättre me en smörgås än nå sött vi den tiden.

Om vi går tillbaka dit vet ja inte om vi vågar för Ingrid ville promt sitta i soffan vid de små theborden och vips så va ingrid över bordet o ner på golvet bordet gick sönder även ett par tallrikar o hon slog huvet så snacka om kaos och de va proppat me folk o alla titta jätte skoj ;)

Sen drog vi in på indiska o kolla lite inredningsprylar vill ev ha nå nya gardiner i köket när ja har rustat klart ska sätta upp helpanel i köket (vit såklart) o skulle vilja byta ut hissgardinen mot nå annat men de får lov att bli när de e färdigt för ja vill se resultatet först.

Mötte upp Lisa o Tindra o drog till bion och Ingrid tyckte den va jätte bra själv slumra ja till en stund haha men så är det trött småbarns morsa ni vet :)

Sen skulle de lekas på torget i vanlig ordning men blev sjukt irriterad på en del föräldrar som inte kan säga till sina barn att ha vett i likparken o vänta på sin tur eller att gå upp i tunneln medans andra barn åker.
Självklart åkte en stor pojke på Ingrid så hon blev ledsen men hallå ska ja behöva säga till andras barn eller vadå?

Nu är vi hemma o myser o äter lördagsgodis hihi gott gott ;)

I morgon ska vi kolla på kusin Lucas som spelar match på hallen. ja självklart ska vi på dansen oxå sen åker Ingrid till pappa.

Ciao alla snyggingar

Ps Mia de me skorna tänkte ja inte på fan ;) måste kolla upp vem de e då :)

Less på saker som inte funkar

2009-03-20 @ 18:59:16

Friday today, Mmm i love it

Halloj hann inte me nå bloggande i går kväll de va full rulle här hemma städa, tvätta osv så när jag slog mig ner i soffan kl nio va ja mer död än levande men trodde de skulle ´bli en lugn natt och möjligtvis någon sådär sovmorgon men haha där fick jag.

Ingrid vaknade o spydde igen de e nå krångel me hennes mage o de är inte magsjuka utan nå annat skumt men hon åt som en tok igår så de blev nog för mycket.

Så fick ha tvättstugan i  morse igen haha skit kul när man äntligen inte hade nå tvätt kvar trodde man.

Sen bar de av mot gymmet för en timmes träning me lisa sen kom nina förbi o drack en kaffe o skulle hämta filmerna men de glömde hon så ja o lisa gick dit me de innan de va dags att sticka upp till köpis o handla lite.

Min tvättmaskin har fått spjunk de skakar o mullrar men de e nog gubben som va här o fixa fönstret som kommit åt nå för de började efter han va där o jag orkar inte lyfte den för jag har ju torktumlaren ovanpå o när maskinen centrufigerar så slår den mot badkaret o låter helvete stackars grannar säger ja men ska be pappa titta på den.
De va bara första saken som inte fungerar för min kamera har sladden kommit bort till hittar den inte men har inte ansträngt mig så mycket heller :) men ska leta o mobilen vägrar föra över bilder till datorn, jävla fuck grejor!!

Har massor me bilder som ja ska lägga upp men när saker funkar som de ska.

Va som sagt på köpis me lisa hittade två fina flätade armband i skinn jätte fina ett brunt o ett turkost.
Ingrid fick en röd och vit rutig klänning me blåa kanter o hängslen jätte söt samt en jumpsuit i brunt o orange.
Jo en tröja till mig me en randig igen men me kort ärm me blåa o vita ränder billig oxå nästan gratis.

Skulle köpa tulpaner på köpis men hitta inga fina så jag köper det på torget i stan i morgon o där kostar de hälften av priset o är mycket finare.

Har ätit nyss o hunnit me o tryckt i mig lite choklad o naturgodis haha onyttiga jag :) men vadå de e fre...
Får se om saker o ting funkar sen om de kommer upp lite bilder.

I morgon e de fullrulle igen då är de pettson o findus samt lite shopping o lunch/fika på stan. Lisa o tindra ska me på bio o de ska bli skoj.

Ska kolla på lets dance sen läsa min nya bok en shoppoholic i NY

Puss o hoppas ni får en trevlig kväll själv ska ja ta tag i en rejäl disk nu ;)

to day is a sunny day

2009-03-19 @ 07:28:32

Jihha sole skiner o livet leker behöver ja säga nå mer :)

Somnade aptidigt igår va trött efter gympasset i går kväll så de blev bara hem o duscha kolla på rent hus sen sängen, känner mig väldigt utvilad i dag o det kan behövas för jag ska jobba i dag.

Såg ni rent hus i går?? alltså hur kan man ha det så smutsigt jag skulle aldig kunna ha de så men de människorna inser väl inte hur smutsigt det är,
Tycker även att tanten som är blond ser otroligt lustig ut hon ser nästan ut som en seriefigur haha.

I går va vi på öp och de va mycket trevligt mycket söta bebisar där och fick sällskap dit av bello.
Ingrid röjde runt och trivdes som fisken i vattnet. Vi fikade där och det smakade väldigt gott efter att struntat i frukosten.

Va inte kvar till ett utan gick vi halv tolv ca tog en skön promenad i solen till mamma o pappa sen va vi ute ett par timmar me lillan.

Ska dricka dagens första kaffe nu sen snöra på joggingskorna o ge mig ut på en liten runda innan de e dags att ge sig i väg till jobbet.

Längtare efter att de ska bli helt bart o all sand ska försvinna så man kan cykla til jobbet. Väntar på mina spinningbyxor så ja slipper få skavsår i rumpan hihi.

Ha en underbar dag vänner.


Ärlighet?

2009-03-18 @ 07:57:26


Varför får jag en känsla av att folk i min omgivning inte törs vara helt ärliga mot mig?? jag kan ta sanningen men att inte säga nå gör inte saken bättre utan sårara bara mer än att vara öppen...

Känns ensamt och att leva i ett utanförskap i bland som om jag inte är en människa me känslor som alla andra och jag är inte falsk men däremot vuxen som lagt gammalt groll bakom mig men tänk om alla människor kunde ha den insikten att inte va så långsint men antagligen handlar de mycket om osäkerhet.
.
Jaha nu va ja på g igen men som sagt det kommer från mitt hjärta och jag måste få släppa ut lite smärta i bland annars går det sönder.

Det här handlar inte om johan .... han är luft.

Blev ingen promenad utan vi tar en på dan efter öp till mamma i stället då har de hunnit blivit lite varmare ute

Ut i solen gott folk.

Kan inte bli bättre...

2009-03-18 @ 06:50:42

Halloj gullegrisar :)

Kan inte finnas nå bättre än att vakna av att de är sol ute :) livet blir aå mycket roligare o lättare känns som man flyger på mol när det är härligt väder ute.

Sitter o myser i soffan sen blir de en promenad i solen innan de bär av mot öp, hoppas de e nå barn i Ingrids ålder där bara så de e inte bara är bebisar.


Ha en bra dag ska jag ha

hemma hos familjen Nordin

2009-03-17 @ 19:23:47

Tjing !

Har inte hunnit me att blogga nå i dag har varit full fart fram till nu :) Lämnade sessan kl nio sen så drog jag o lisa till gymmet en timme o gud så skönt snart ska ja köpa mitt kort och då kommer jag bo där hihi.

Hann även me en fika hemma hos nina o theo han va hemma för han är sjuk igen stackarn.

Hämtade Ingrid tre och mötte Ida me familj o vi stack upp till expert o kolla lite, Ida skulle fixa ny tele och jag kikade runt o blev kär i en ny liten laptop som jag vill ha o naturligvis rosa. även Ingrid blev sugen på den men min ekonomi tillåter inte utsvävningar på 4000 just nu så de e bara att drömma vidare.

Hann även me en sväng in på nya mio och gissa om de hade fina saker men hann bara me nedervåningen, får lov att åka dit utan barn o gå i lugn o ro.

Stannade till på köpis o Ida sprang in o köpte oss en varsin semla haha så de fick lov att bli min middag i dag ;) har fyllt min kvot.
Men gud va fint de har fått i sin nya lägenhet hur snyggt som helst jag vill oxå flytta, skoja bara trivs utmärkt men att slänga ut allt o köpa nytt och inte tala om pojkarnas rum wow vilket härligt pojkrum.
Nu vill ja ha en liten pojke oxå haha.

Fick skjus hem o nu sover Ingrid i min säng ska lyfta över henne sen i sin säng för jag tycker de blir för trångt att sova tillsammans varje natt , men i bland är de mysigt som i natt o ligga o gosa o bara titta på världens finaste tjej.

Fick mess av Lisa att dagis är stängt i morgon de hade ja glömt vilken tur att hon hörde av sig annars hade vi gått dit o gissa om snopet om de hade vatit stängt lixom, lurad !!

Så i morgon blir de inge gym men ska hinna me en promenad på morgonen sen hem o ta en dusch o dra till öppna förskolan tror ja så lillan får leka av sig o ja träffa lite andra mammor o pappor.
Lät som Ida skulle me oxå men självklart sakarias o emilio oxå.
Är de nån mer som vill me så hojta till drar väl dit runt kvart över nio halv tio tiden eller nå. är osäker på öppettider måste kolla upp dem.

I morgon ska lillan sova hos mormor o morfar för de ska till farmor på tors o jag jobbar så de blir perfekt då hinner ja träna på kvällen, lysande anna ;)

Ha de bäst

Datorn krånglar me att lägga upp bilder igen så de kommer väl upp senare.

What a night, what a night

2009-03-16 @ 18:49:24

Alltså totalt jävla slut orkar inte ens röra mig ur fläcken.

Ingrid har haft ett utbrott på en timme ca o då snackar vi inte ett litet ett utan ett hysteriskt anfall och då är det bara att blåhålla henne. Men vilken styrka de små kan ha.

Orsaken till utbrottet va att hon ville ha saft i stället för mjölk till maten och jag sa blankt nej o då va bollen i rullning sen så va hon så trött så ja skulle sätta på nattblöjan som aldrig brukar va ett problem men icke nu skulle hon sova utan och visst de skulle hon få om hon va torr på natten men de e hon inte.

Försökte kompromissa att hon skulle kissa på pottan innan så kunde ja ju sätta på blöjan när hon somna tänkte smarta jag men det gick inte heller...

Stackars grannar säger bara det och stackars min arm som fått sig ett snyggt bitmärke så våran kväll sluta me att båda satt i soffan o grina Ingrid på g av blöjan o jag för min onda arm :(

Hon är envis men hennes mamma är mer envis o jag fick som jag ville men då skrek hon sig till söms oxå i min famn men har men en gång gett me sig så är de kört så lika bra att visa vem som bestämmer dvs jag.

Är det de här som kallas trots hihi

Ska fika lite snart sen blir de inte mycket mer än att glo på tv o läsa lite är sjukt trött efter jobbet i dag skulle velat träna o sola men de får lov att bli en annan dag, träna ska ja göra i morgon va tanken måste få upp flåset lite.

Kram kram ps lisa nu vet du vad som hände vägg i vägg alltså ingen som blev i hjälslagen bara en härlig o envis treåring, du vet hur de e va ?? ;)

Back to work

2009-03-16 @ 07:27:03

Morsning!

Monday morning behöver jag säga nå mer...
Sitter o njuter av dagens första kopp kaffe o ska snart göra oss klara för att lämna lillan på dagis o ja ska åka till sandviken o jobba.

Under natten har jag förvandlats till detta monster jag alltid gör denna månad nämligen pms monstret anna.

Har sjukt ont i magen o mår illa och känner mig allmänt irriterad, kan påpeka att Ingrid vaknade kl fem o skulle ha frukost och jag fick mig ett mindre utbrott o ropade Ingrid för sjutton de e natt sov!! men icke icke de va bara att kliva upp o se glad ut, nja nu överdrev ja väl ändå.

kommer va väldigt trött i kväll känner mig som sagt inte i toppform så jag kommer antaglgen inte va på så bra humör i dag.

Vill tillägga att Ingrids pappa ringde igår kväll men då va kl runt halv tio o vem som helst borde fatta att en tre åring sover denna tid eller hur? så ja tala om att ja va upptagen, vilket ja va kollade ju faktiskt på nip/tuck. Men tro inte att han kommer att ringa upp i dag nej nej han kommer vänta på att jag ska ringa men för guds skull inte ska jag behöva ringa för att be han träffa sin dotter eller hur?

Vet att de är mycket tjat och gnäll om detta men det är så oerhört smärtsamt och tragiskt och jag mår väldigt dåligt av det och måste skriva av mig, klarar inte av att stänga allt inom mig och det är ju faktiskt sanningen i vitögat så här ser det tyvärr ut och jag har haft det såhär med hennes pappa sen ja väntade henne. Jo förutom då vi gjorde ett nytt försök men då va de nog mest spel för gallerierna, det va mig han egentligen ville träffa men skyllde på att de va Ingrid. Tragisk man :( Min fråga är ska jag behöva sälja mig för att Ingrids pappa ska träffa henne??? no way faller mig aldrig in men i dag känns det väldigt betungande att inse att så  länge vi hade ett förhållande va de väldigt intressant att träffa oss men nu när kärleksporten är stängd så är inte de lika intressant längre så man behöver inte va ett geni att förstå va han va ute efter och gissa om detta värker och gör ont i mig.

Nää gott folk nu måste ja in o leta i garderoben för att hitta nå att ha på mig.

Puss o ps ska sluta tjata om Johan han ska inte få stjäla mer energi av mig och ingen annan människa heller för den delen som inte förtjänar det.

see u later

Ingrid du är mammas flicka o kommer alltid att vara

Fuck off

2009-03-15 @ 18:01:06

Sitter i soffan me en besviken och en tjej som har mycket funderingar..
I morse ringde vi hennes pappa och även messade att han skulle höra av sig att de va viktigt,men tror ni han ringt eller hört av sig nix!!

Ingrid frågar hela tiden kan vi inte ringa till pappa och vad ska man svara på de jag förklarade att ja ringt men han svarar inte. hatar att se hennes besvikelse i ögonen och då tar hon sin låtsas telefon och låtsas ringa till honom.

Hade vart kul om han hörde av sig för Ingrid vill så gärna att han ska se henne dansa och undrar varför inte hennes pappa är me nån gång.

Jag förstår inte hur man kan göra såhär mot sitt barn och framförallt att göra skillnad på sina barn att träffa Ingrids storasyster och va me henne jämt går bra men inte sitt yngsta barn som möjigtvis behöver det minst lika  mycket om inte mer...

Dessa män borde verkligen inte få kalla sig pappa!!!

Nu har Ingrid gett upp om att pappa ska ringa för nu är det dags att sova snart.

Säger bara till alla pappor som gör såhär mot ett oskyldigt barn fuck off!!! hoppas ni sitter där helt ensam en dag och ingen vill veta av er.



                                                        

Oohh happy day :)

2009-03-15 @ 15:20:52



Finns det en bättre känsla än att våren är på väg :) är inne nu men har varit ute nästan hela dan ska försöka få ut Ingrid igen snart.

Vårkänslorna spirar i kroppen o humöret är på topp, tänk va ens sinnesstämmning kan påverkas av vädret hihi


                                                

Stackars liten...

2009-03-15 @ 08:15:09


Hej va som sagt jätteledsen o låg i går så jag  missade mello men lika bra de efter att läst om vem som vann och hur gick detta till?? alltså de fanns så många me jag tycker då att måns emd hade bästa bidragen men men... Är glad att ugglas inte vann jag mår illa när jag hör den låten den är ju mer än pinsam.

Appropå illa så vaknade min lilla sessa av att hon spydde i natt, stackarn det är nå me hennes mage de e inte magsjuka för det här händer titt som tätt så jag måste ringa bvc på mån och få en tid att de kollar upp va som är fel för hon äter jätte dåligt o varje gång hon äter får hon ont i magen o måste gå på pottan och jag har verkligen försökt me allt.

Man vill ju göra allt för sitt barn och inte att de ska ha ont så lika bra att doktorn får titta på henne för ev prover.
Hon är så blek och ser inte pigg ut på sista tiden :( jag är rädd att hon inte får i sig all näring hon behöver men man har ju väntat på att de ska gå över men nu har de gått så långt att om hon inte ens får behålla de lilla hon äter så känns de som ett fall för bvc.

Så nu går tvättmaskinen i fulla muggar och har hunnit me att torka golvet i hennes rum samt duschat lillan då de kändes som en dum ide i natt. Hon fick sova me mig i natt o vi sov till sju :).

Har även slitit ut mina sängkläder då jag är allergisk mot spylukten de e nog de värsta som finns, bajs i all ära men spyor nja de e snäppet värre.

I dag skiner solen så vi ska klä på oss och ge oss ut på en promenad och sen hoppas vi bli bjuden på lite fika hos nina o r.

Dans står på dagens schema sen blir de mys hemma o ta de lugnt måste försöka få tag i Ingrids pappa då han inte bemödar att ringa upp. Helst vill jag inte prata me han men lillan saknar han o jag vill inte se henne så här sårad för är hon ledsen så är jag ledsen jag vill ju att min sessa ska må som en sessa.

Det känns som att jag måste agera både mamma o pappa och hur jag än försöker kan jag aldrig ta hans plats men vad gör man när man gör allt för att han ska hör aav sig och träffa henne men om han inte visar intresse själv så kan jag inget göra.

Men det värker i mitt hjärta för han lovade mig att han skulle va delaktig det va ett val han gjorde. jag sa till han antingen så är du delaktig i hennes liv eller inte och de han inte förstår är att Ingrid är en väldigt liten o klok flicka som saknar sin pappa.

Nu är de dags att göra sig klar o ge sig ut om en stund om inte annat för att rensa skallen o fylla på energi ser ut som en rödgråten gris.

Skulle behöva träna i dag se hur det blir me de beror på om hennes pappa behagar att komma.

Puss på er o ha en bra dag.


                           

Ledsen...

2009-03-14 @ 17:18:56


I dag blir de ett väldigt kort inlägg känner mig ledsen o besviken, jag orkar inte gå in på varför men så är det kanske känns bättre i morgon.




                                                          

Massage??

2009-03-13 @ 19:19:31



Tjing!!

Har precis kommit hem efter ett svettigt pass på gymmet och känner mig sådär härligt upprymd o fylld av energi och måbra vibbar :)

Har slagit på radion o lyssnar på beyonce eller hur hon stavas...

Ingrid blev kvar hos mamma o pappa vilket känns skönt för både henne o mig då vi är rätt trött på varann men de blir lätt så när man drar lasset själv... Ta inte detta fel nu jag älskar min dotter över allt annat men i bland behöver man va i från varann för att ladda om batteriena o få ängta efter varann.

Ska hämta hem henne i morgon fm ska träna först på morgonen sen blir de en promenad dit o hämta henne.

Sitter o funderar på vad vi ska göra i morgon, jag frågade Ingrid tidigare i dag hon ville bada i havet men sen skratta hon o sa mamma ja skoja bara det e ju för kallt, va säger man ungen har ju humor.

Va en snabbis in till stan me mor o Ingrid för att knäppa kort till körkortet och de va nog de värsta kort jag sett på mig själv förutom passet då hihi ser ju ut som en fånge ;) men förhoppningsvis behöver ingen se det och jag tänker inte visa det här så skoj ska ni inte få.

Va in på en väskaffär o kolla o ja hitta en fin resväska i cerise som jag vill ha när ja ska ut på mina trippar. Det är ju viktigt att man reser snyggt eller hur??

Vem vet kanske får låna lillans bratz väska i stället o den är ju faktiskt rosa haha.

Dricker en kaffe nu o ska snart lägga mig i ett bad och koppla av så man känner sig lite fräsch sen så är det lets dance, heja heja Laila
Ingen som är sugen på att ge mig massage är sjukt stel i nacke o rygg känner att jag skulle behöva en rejäl omgång o knådas hårt.
Ska även fortsätta läsa min bok en shopoholics bekännelser men måste erkänna att ja trodde den skulle va bättre men funderar på att gå o se filmen som går upp på bio nästa helg men som sagt har först lovat Ingrid att se Pettson o findus på lör. En mamma o dotter mysdag me shopping, bio o fika.

Ingrid fick en pettson o findus tröja i dag o blev så glad

Nää gott folk see u tomorrow darlings

Rastlös & bullfrossa

2009-03-12 @ 19:20:15

Gokväll vänner !

Jaha känner åter igen denna kväll en form av rastlöshet och vet inte vad det beror på möjligen att jag ätit alldeles för många bullar kanske hihi

Pappa kom förbi me bullar som Ingrid hade bakat i måndags så vi festade loss på dessa Mmm men sen kom sockerchoken fick sjukt ont i magen ajaj min kropp vill egentligen inte ha socker men men så jag orkade inte me nån middag sen bra va.

Ingrid har varit ledsen hela dan och låg de berättade på dagis att hon varit nedstämd men jag tror ja vet va de beror på, hon saknar sin pappa men vill inte erkänna det hon säger att sin pappa är borta att han är död :( va svarar man på det självklart så förklarade ja att pappa är inte död men han är bortrest och kan därför inte komma o hälsa på.

Hon är för liten för att höra sanningen att hennes pappa inte är vidare intresserad... eller va de nu beror på men det han inte förstår är att han betyder oerhört mycket för henne och att hon ser upp till han även om han inte är speciellt engagerad.

Meningen va att vi skulle gå o träffa nina o theo efter dagis o leka av oss o vi mammor skulle möjligtvis få en stund för oss själva men Ingrid va så låg och ville hem så det fick bli så.

På kvällskvisten har vi i alla fall spelat fotboll och lekt gömma benet.
Det va tur att hon blev på bättre humör hemma hon fick vila o mysa me mig i soffan, en riktig mamma o ingrid dag och i morgon fortsätter det så.

Lillan är som sagt ledig i morgon så vi ska ta en promenad på morgonen hem till mamma men en omväg så det blir lite längre. sen tar ja bilen hem o duschar o fixar mig ska ju fixa nytt kort i morgon till körkortet och vill se så bra ut som möjligt hihi

Ingrid började redan i kväll planera va hon skulle köpa för fredagmys i morgon hon satt o funderade länge o väl men beslutade sig för att chips o festis va ett bra val.

Jag vill helst inte ge henne godis på fre för jag tycker det räcker me en dag i veckan men i bland blir de ju undantag...även för mig då som ni vet.

Själv har jag blivit mer eller mindre besatt av naturgodis och jag tror inte på att det är speciellt mycket bättre inte i kalorisynpunkt men möjligtvis innehållet att det inte är lika mycket skit som i annat godis.

Nu finns de även ekologiskt gosdis kanske ska köpa de till Ingrid ska kolla innehållet först.
Japan mix de e grejer det o gott så det blir nog ett hekto sånt för mig , skulle kunna leva på de.

Fan va ja e tråkig skriver ju bara om mat och att äta eller vad jag ska äta man kan ju tro att jag inte gör nå annat haha men så är de ju naturligtvis inte.

Puss o ha en mysig kväll, love u all



                        

Nästan helg

2009-03-12 @ 07:59:22



Japp tors o enligt mig är de den bästa dan på veckan eftersom det nästan är helg :)

Har inte mycket att skriva nu utan det kommer mer under dagen tänkte dock bjuda på en ganska rolig bild.

Nåt som är härligt är att det inte snöar i dag jihaa :) äntligen.

Längtar efter vår så man kan putsa fönstrerna o sätta upp nya gardiner, illa fall i vardagrummet för i köket och i <ingrids rum får sitta kvar för de är så fina.

Inte för att jag tycker de e roligt att putsa fönster men om man ska sätta upp nya gardiner så är det väl bäst att putsa fönstrerna innna samt när solen ligger på så syns de verkligen hur skitiga de e efter vinten när all snö och regn runnit på rutorna.

Egentligen skulle gavlegårdarna behöva byta fönster för de är alldeles för gamla o slitna och blir aldrig bra hur mycket man än putsar o fejar på dem.



                                     

                                Min sko o nån annans på gymmet tyckte de va lite kul me stl skillnaden haha

haaooooaaahhhaaa

2009-03-11 @ 21:32:32






 
                             


Ruskigt yr

2009-03-11 @ 21:17:34

Haha tog helt fel på dag de e ju inge desperate i dag det va ju igår snacka om att vara yr så nu återstår om ja ska kolla på greys eller lägga mig o läsa.

Har precis målat om naglarna, perfekt göra framför tvn :) ska nog införskaffa mig en massa nya nagelack till sommaren de e ju kul att kunna ändra färg till vilken sorts outfit man bär.

I dag när ja va o handla så köpte jag nytt shakepulver (bantningspulver) men de låter så illa tycker jag för jag bantar inte utan försöker hålla igen bara.

Fick prova detta av nina o de smakade jätte gott :) det är ju faktiskt roligt att byta sort o smak så man inte tröttnar, om nån undrar så byter jag ut ett eller två mål om dan till dettta.
Perfekt om man inte hinner sno i hop nån lunch eller som jag dricker det till frulle.


               
          
               

Energi :)

2009-03-11 @ 20:21:32

Halloj

haft grym energi på kvällskvisten efter att va jätte trött på em.
Hämtade Ingrid tre och gick me lisa o tindra till bibloteket och läste lite tidningar o ungarna röjde runt gick sen hem till mig så ungarna lekte lite men Ingrid va lite trött så de blev inte mycket lek.

Efter maten lekte Ingrid och jag vi spelade fotboll och lekte hitta benet haha Ingrid har även en förmåga att vilja leka kurragömma men hon gömmer sig på samma ställe varje gång och så ska man låtsas bli lika förvånad varje gång hihi.

Glömde nästan bort hann även me att träna en timme på gymmet me lisa i dag, hur skönt som helst, älskar att träna får sån kick av det :)

Hann även me en tripp till  coop o handla lite mat.

Har fixat o donat i kväll bla dammsugat, diskat, damma och torka dörrar, skåpluckor, lister osv riktigt nice känns som att allt är rent o fint här hemma. Så skönt att göra innan helgen och på fre är Ingrid ledig så då är det ju inge skoj att städa plus att ja måste in till stan o uträtta lite ärenden.
Måste bla förnya mitt körkort som går ut snart..

Bjöd mamma på lunch i dag och det blev kräft o fetaost sallad as usual haha men vi båda gillar det så varför inte.

Nu kollar ja på arga snickarn o de e så skoj o se hur folk har det hemma och det bästa är att man inser att man har det rätt fint o ording hemma även om det är lite som ska finputsas här.

Min planeringslista ser ut så här som ska fixas innan sommaren kommer

# måla om i vardagsrummer i ny vit nyans lite varmare ton
# måla om köksstolar , bättra på me färg samt slipa o lacka om köksbordet
# måla altan taket
# måla om staket och sätta upp kryss på det
# fixa en markis

sen tillkommer det säkert mycket mer men vad vet ja inte men plantera nya rosor o blommor ska väl oxå göras

haha längar verkligen efter våren att få fixa o dona ute.

Snart börjar desperate housewifes jihaa its my night tonight

Ciao belle

snökaos

2009-03-11 @ 06:50:23

Nej nej nej!! det räcker nu vad är det jag ser när jag tittar ut det känns som vi ska snöa in när som helst. Jag som trodde våren va på väg ha där fick jag för min optimism :)

Hur mycket snö finns det egentligen alltså nu ar de snöat som bara den  nu räcker det.

aaaaaaaxxxcccvbbbbbbb

lilla Ingrid som även hon är bloggsugen , hon frågar mig varje gång jag siter o skriver, -mamma va skriver du?? och varje gång jag laddar upp en bid på henne blir hon så stolt o säger där är jag mamma :) gullunge.

Sitter o dricker kaffe nu är sjukt trött Ingrid har ju en tedens att somna tidigt och då får man räkna me tidiga mornar me.
Inte mig emot anser att jag får rätt mycket gjort på dygnets första timmar när man är vaken brukar börja me soffmys me pluttan sen kaffe det brukar bli tid över till att plocka lite, diska o fixa en maskin tvätt o hänga den så man är rätt effektiv på morgonen.

Eftersom jag är uppe i tid brukar även träningen avklaras på morgonen vilket jag tycker känns bäst eftersom man kickstartar dagen me motion och fettförbränning och alla vet ju att träna på nästintill tom mage ger bästa fettförbränningen.

Dock ska jag rekomendera att inte träna på helt tom mage om du tar ut dig till max vilket kan leda till svimm attacker och att du inte orkar ta ut dig så ät gärna nå litet innan och direkt efter träning fylla på me mat.

Jag brukar starta me en shaker som jag får energi men inte proppmätt så man får håll när man tränar.
Nu går viktminskningen åt rätt håll igen jihaa :)

I dag blir de gymmet nio me gulliga lisa, så skönt att träna tillsammans då blir de inte att man skiter i det och så blir man peppad.
Sen står tråkiga coop på schemat, måste handla i dag kan inte skjuta upp det mer nu.

Är de nån som har bra recept på nyttig o lättlagad mat me lite kalorier i gärna utan kolhydrater då min kropp är mycket känslig av för mycket sånt.

Ha en bra dag syns senare puss

Bloggtorka

2009-03-10 @ 18:16:37

Tjiing!!

Är lite ur gängorna för tillfället orkar inte blogga så mycket har ingen lust och tiden finns inte riktigt där ust nu men ja kommer nog tillbaka :)

Började även i dag me en timme på gymmet för att röra på mig o gissa om svetten rann i dag det va längesen ja va så svettig ni vet när det rinne o fy det kom i munnen o smakade salt men fan så skönt efter :)

Hunnit me att fixa o dona lite samt jobbat lite hemifrån tog även ett hett bad då jag kände mig frysen.

Efter dagis så va tindra o lisa här o lekte o fika sen va de dags att äta och nu har lillan nattats efter att badat.

I morgon ser väl planerna ungefär likadana ut ska träna på morgonen sen måste ja verkligen o handla för nu är det tomt, hann inte i dag men vi klarar oss.

I kväll blir  de en lugn tv kväll o sängen tidigt , fattar inte är så fruktansvärt trött hela tiden är de nån mer som är de nu?
tycker ja tränar o lever som hälsan själv men den ständiga tröttheten sitter ändå i.

Vikten går åt helvete men fattar inte varför men de går ju upp o ner vissa veckor rasar ja andra står ja nästan still och det gör jag nu fast ja rör mig mer än vanligt om inte jobbigare pass samt ätit bra ett par dar så vad är det som händer??

Snacka om att de är nu motivationen kan ta stryk men jag har lärt mig att inte ge upp utan fortsätta kämpa på.

Förr när de hände kunde ja ge upp o tänka va fan de händer ju ändå ingenting men i dag vet ja bättre om inte mer envis än innnan.

Ja det blev mycket snack om vikt nu men just nu är det en stor del av min vardag att nå mitt mål och det ska ja tror  mig :) är inte den som ger upp så fort.

Puss ha en härlig kväll

Oj oj sen uppdatering

2009-03-09 @ 19:11:15

Hallojsan :)

Har varit full rulle sen igår så de har inte funnits tid att blogga men här är ja back om track

Har precs lagt lillan men hör hur hon ligger i tjattrar för sig själv hihi men hon är duktig kommer inte upp utan ligger snällt kvar.

Har hunnit me att röra på mig riktigt ordentligt i dag ett riktigt svettigt pass vilket va mer än välbehövligt då jag svullat på som aldrig förr denna helg, måste skaffa mig lite självdisiplin det här går ju inte...

I går kväll va mamma o jag på teater i sandviken Anna, Hanna och johanna  som är baserad på en bok av Marianne Fredriksson och måste medge att jag va lite skeptisk till att gå på teater då jag missade allt bra på tv bla gossip. Är det nån som kan informera mig om vad som hände? sen missa ja ju min härliga man Cristian Troy men men så kan de va. Teatern va i alla fall hur bra som helst den handlade om tre kvinnors öde och om deras generationers uppväxt.

Kan bara säga att ni som missade den gick verkligen miste om nå.
Det fick en att tänka efter mycket om kvinnorna i min släkt om vilket arv man bär med sig och hur vissa kvinnor i min släkt är verkligen lik varann fast de skiljer flera generationer och då menar ja på både gott och ont.

Efter teatern va vi lite hungrig va sugen på monroes men de stängde tio så det blev donken men bara lilla menyn men dock de supergoda chilicheese Mmmm i love them.

Somnade som en stock när ja va hemma, på soffan me alla lampor tända så ja vakna mitt i natten då va det bara att gå till sängen o fortsätta sova haha.

Ska glo lite på tv i kväll men känns som de blir en tidig kväll då jag känner mig slut efter dagens träningspass :)

Puss puss

Ingrid min lilla sessa vad skulle man göra utan dig :)



Pojkvän

2009-03-08 @ 11:01:47



i bland blir man full i skratt av barn, min dotter påpekade för mig nyss att hon tyckte att jag skulle skaffa en kille, det löd typ såhär - mamma varför har du ingen kille?

Jag svarade - ja vet inte tycker du mamma ska skaffa en kille? o som ska bo med oss sen?

- ja sa hon de vill jag.

Så nu återstår att hitta en bra o härlig pojkvän haha

Så lätt är de naturligtvis inte det är så mycket som ska kännas rätt både för mig och för lillan

Självklart vill ja ge henne en familj som består av mamma , pappa och barn men jag tänker inte ta första bästa för att sen inse att det va fel. Det kan man göra när man är ensam och inte har barn, jag har ju inte bara mig själv att tänka på nu.


                                            Den här killen kanske undra om han är ledig??


                                                              

Powerwalk

2009-03-08 @ 07:43:26

Morsning korsning !

Sön i dag o känns som ja festat hela natten vaknade tung i huvet o lite små ångest, men lugn så är de naturligtvis inte eftersom jag inte dricker alkohol hihi men ja somnade innan nio tror ja och sov till sju så de blev mycket sömn i natt.

Drömde mardrömmar att jag va jätte full och allt möjligt vaknade alldeles svettig och gick upp o tog en cigg för att lugna nerverna o tittade på klockan men den va bara 00:20 haha så de va bara att fortsätta nanna kudden.

Lär rappa på lite nu ska lämna av Ingrid hos bror o Allie för att ta en välbehövlig poweerwalk, vilket behövs efter gårdagens svullo dag, fan fan  att man inte lär sig jag mådde illa när ja la mig. Det konstiga är att jag inte köper godis men Ingrid hade fått en massa i fiskdamm som hon inte tyckte om och tyckte att jag skulle äta upp de o de va ja inte sen på att göra hihi.

Ny dag nya möjligheter så efter dansen blir de en promenad hem till mamma o pappa, Ingrid ska sova där när mamma o jag går på teater i kväll. Ska passa på att ta en tur på cykeln då så ja beänner den goda gott o blandat påsen som smakade utmärkt i går men känns lite onödig i dag.

Hörs senare i kväll me uppdateringar från dans o teater.

Nagelacksmålning på g

2009-03-07 @ 19:41:46


Svåra beslut man har att fatta va haha men jag målar inte naglarna så ofta och det är så fult när det börjar flagna de ser ju inte riktigt klokt ut ;)



















Lillan på mikalsgården sminkad som en liten katt






Varför kan inte människor inse sina brister

2009-03-07 @ 19:12:15



Dags att öppna klagomuren hihi men har fått veta att många tycker jag är lite väl personlig och att jag lämnar ut folk men jag öppnar mitt hjärta och det jag skriver är inte för att vara elak på något vis eller så utan jag skriver i terapi syfte ungefär som att skriva dagbok , man skriver av sig lättar sitt hjärta man kan beskriva de som att bikta sig.

Blev utsatt för ett tråkigt påhopp i dag och fick senare höra att de va ja som hade hoppat på denna person men så va inte sanningen utan jag ansåg att de fanns inge mer att prata om thats it...

Tråkigt när människor inte vill titta på sina fel o brister utan bara fokuserar på andra hela tiden o me de säger ja inte att ja är felfri långt därifrån men att dra upp gammla saker som ligger i mitt förflutna som ja lämnat bakom mig är fegt och tecken på svaghet. Jag är i dag en annan människa och påminns varje dag om vilken förändring jag gjort me mitt liv och inte minst när jag ser på min dotter så ser ja vilket bra jobb jag gör me henne fast ja uppfostrar henne själv och det är inte alltid lätt ska gudarna veta :)

Nää lillan vän sluta fokusera på alla andra och tänk efter hur du beteer dig mot andra, inte första gången jag blir sårad, men ja vet vad som ligger till grunden och i grund o botten är det mitt eget fel för att jag aldrig lärt mig säga NEJ!! och ställer inte upp som ex städerska, personlig assistent , slaskhink osv som man kan stryka medhårs ena stunden för att i nästa bli sparkad på fotknölarna.

Jag säger igen jag blir 30 nu i år och jag lever mitt liv efter mina värderingar och vad jag anser är bäst för min familj och alla andra sköter sitt. Har lovat mig själv att aldrog säga ja till nå jag inte vill bara för att göra andra människor glada för vad får man för det ?? just de ingenting utan bara skit kastat på en så hur man än gör så är det fel...

Ja livet är en gåta men jag har i alla fall kommit fram till hur jag vill leva mitt liv.

Bodils minicirkus

2009-03-07 @ 18:59:01

Halloj

I dag har dagen gått i flygande fart vi va tidigare på mikaelsgården där det va en massa skoj för alla barn i dag. Ingrid gillade nog Bodils minicirkus bäst men jag däremot tycker inte om fåglar och vi satt längst fram så när gåsen började närma oss fick ja mer eller mindre panik!! men va tvungen att hålla mig lugn för Ingrids skull för att inte föra över min rädslor på henne.

Tror dock att det är ganska vanligt att föräldrar gör att om de e rädda för nå så blir automatiskt barnen oxå rädda för det så om de går ska man nog hålla de för sig själv.

Va en sån där söt hund där som ja vill ha en bullterrier de e så ful/söta men verkar jätte mysiga ju :)

Lucas va oxå me o fick tid att umgås me han lite hann även me att prata me tanterna som ja brukar träffa där i bland.
De hade sjukt mycket fina barnkläder där men inte så mycket i lillans stl men fick me mig lite sommar kläder som kan va bra att ha om inte annat som ombyte på dagis.

Skulle själv behöva göra mig av me lite kläder och har man tur kanske man kan tjäna sig en hacka de e ju klädförsäljning den 28 mars på polhem tror ja de va. Man kanske kan sälja o de pengar man får in kan man kanske hitta nå nytt för, men är grymt kräsen måste va i fint skick o absolut inte fula.

Lillan sover redan hon va trött efter en intensiv dag så jag funderar på att måla naglarna men vet inte i vilken färg funderar på rött och vanligt blankt på tånaglarna.

Såg i morse att de är dags att färga utväxten igen så de gråa inte syns , ja ni läste rätt blev gråhårig när ja väntade pluttan :(

Kram kram


Fattar inte va som händer när ja ska föra över bilderna men de kommer väl upp senare eller i morgon

Shit va ja e nöjd

2009-03-07 @ 10:46:13

God förmiddag alla härliga :)

Jag är på ett strålande humör i dag även om ja vakna av att ha ont i ryggen o brösten känns som när man va gravid det gör skit ont i dem.

Har hunnit me en lång promenad me lillan men phuu va jobbigt att dra vagnen i detta underlag och lillan blir ju inte lättare o lättare men känns skönt att få kämpa lite.

Nu sitter vi i soffan o pustar ut ska brygga lite kaffe o ta ett äpple sen måste ja in i duschen för att bege oss till furugården på loppis innan de bär av mot mikaelsgården o gissa va Ingrid har tjatat hon vill dit nu , gullunge :)

Mamma skulle möta upp oss där eftersom nina o Theo ställde in vilket va tråkigt :(  känns som de flesta ändrar sig nu och lillan blir besviken men vart glad när mormor följer me i stället men hon undrar va theo är så jag fick säga att han är sjuk.

Nää kära vänner nu suger de i kaffe tarmen.

Förresten är de nån som kan banda in gossip och Nip/ tuck i morgon ska på teater o vara lite kulturell då så jag missar min myssöndag.

Har gått ner nästan 2 kilo på en vecka nu jihaa.

Puss puss

Gullunge

2009-03-06 @ 19:49:04





I dag när jag hämtade lillan så sa hon    - mamma har du ny tröja på dig vilken fin
Snacka om att ha koll lixom, här har vi en unge som har stenkoll på allt :)

Fick just veta att Nina o Theo inte ska me i morgon vilket gjorde mig lite ledsen för så kul är de inte att gå dit själv men men så kan de va :(

Är sjukt trött nu men får lov att hålla mig vaken till halv tio i alla fall, det är ju nästan pensionärs varning på mig hihi.

bjuder på en bild på min lilla älskling



                             

                                        "baka baka bullar "                           

Nötter

2009-03-06 @ 17:25:43

hejsan svejsan :)

Fredag i dag va underbart.

Har hunnit hur mycket som helst i dag känns väldigt bra o nyttigt.
Har hunnit me promenad, tvättat och städat de e skönt att ha de gjort innan helgen så man bara kan njuta av att vara ledig.

Hämtade Ingrid tre sen gick vi till tempo o handlade lite fredagsmys det fick bli lite godis till henne o jag unnar mig lite nötter o en liten bit mörkchoklad Mmmm

Vi har redan ätit för sessan va så trött så hon ville ha mat så nu sitter vi i soffan me pyjamasar på :)
Haft en liten fuskis dag men de måste man faktiskt få ha annars blir livet väldigt trist.

Vi hann även me en snabbkaffe hemma hos R me nina o Theo men sessan va så trött så vi blev inte långvariga.

Är trött i dag men kanske beroe på ca 10 timmars sömn i natt haha men skönt att få vakna av sig själv.

I morgon ser planerna typ ut som de brukar göra på helgerna först promenad sen ska vi på loppis på furugården tror ja sen är det nå på mikaelsgården kl ett bla sånglek,fiskdamm lotter och bodilsminicirkus så det blir att gå dit me Nina o Theo o ha skoj.

I kväll vankas lets dance, heja heja Laila alltså den kvinnan är så snygg hon har snygg kropp kan dansa och lyckats fånga en söt kille dessutom. Men hörde nån intervju att Nicklas tyckte de va så mycket tjat om deras förhållande , men hallå de är kända och är offentliga personer det är väl nåt de får ta, vad hade de räknat me....

Nu ska ja mysa lite me lillan som sitter o matar mig me godis hihi.

Puss o hoppas ni får en trevlig kväll :)

Ugly at home

2009-03-05 @ 20:05:06

Har tänkt på en sak
Fan hur man ser ut hemma alltså när jag gör kväller drar ja på mig nån sunkig jogging bralla o tröja o gärna en kofta till och kan lova att det kan bli alla möjliga kombinationer haha om de skulle ringa på dörren törs ja inte öppna ja så ful är jag.

Mina favvo är två par som är minst två stl för stora som hänger i arslet och rätt som de e tappar ja dem hihi. Men så sköööna dem är.

Man kanske skulle införskaffa sig lite glamour myskläder men det blir aldrig så.

Nää Anna dags att skärpa sig o inte sunka ner sig så när man är ensam ;)

Arg och besviken

2009-03-05 @ 19:43:03

Hej ska bara börja me att avreagera mig lite så kan ja släppa det för stunden hann inte i morse eftersom det blev lite kaos pga av min syster.

Som ni vet hade ja planerat att gå  o simma i dag rå om mig själv, göra hårinpackning ansiktsmask och fila fötterna ja sånt som inte alltid finns tid o ork till som småbarns förälder.

Sen va planerna att gå hem o mysa brygga lite kaffe läsa klart boken sen gå o lägga sig i tid och få vakna av sig själv.

Men som alltis så ställer inte min syster upp utan hon vill bara ha men inte ge, jag har försökt förklara att det är ett givande och tagande men då tjatar hon om kravlös kärlek, jovisse men ska ena människan ständigt bli utnyttjad dvs jag. Trodde faktiskt att hon skärpt till sig denna gång.

Glöm inte va inte jag som fråga om Ingrid skulle sova där utan hon men sen drar hon sig ur pga av värk o ork men det finns fler som är trötta o behöver få vila o va själv.

Själv va hon på bio i går kväll så David va här det gör inget men de e alltid jag som ska ge först sen så drar hon sig ur av en anledning.

Både jag och Ingrid blev både ledsen och arg man såg Ingrid hur ledsen hon blev när jag berättade och då sa hon        -men i morgon då mamma
Jag fick ju svara att annica har åkt bort för hur ska man förklara detta för en tre åring.  Det är ju jätte bra om man kan hjälpas åt när man är ensam som både hon och jag är men hon bränner sina broar att hon inte förstår det???

Att ha ont är inge skoj men Ingrid är inte jobbig och hon somnar tidigt , sover hela natten och är inget spädbarn man behöver bära på , så vad är så jobbigt....

Så nu har hon satt sig själv i klistret att inte få mer barnvakt av mig i alla fall .Tycker inte om när människor tar en förgiven , stampar på en utnyttjar en nää har ju lovat mig själv detta år att det är nog med sånt

Men min snälla mamma o pappa ställde upp när dom fick höra va som hänt eftersom dom visste hur mycket ja behövde egentid o sett fram emot denna kväll.
Har simmat ,riktigt skönt sen så basta ja o fixade med lite inpackningar osv, att man inte gör de oftare :)

nu ska ja njuta av att vara själv och vakna utvilad

Puss

Denna inpackning köpte jag i dag den luktar jätte gott och va riktigt bra för att vara en budget variant runt 50 lappen


Denna mask va helt värdelös enligt mig det kladdade o blev inget extra skinn som man skulle dra av utan bara kändes konstig så den blir de inte fler ggr

Grått...

2009-03-05 @ 07:03:14

Morning!!

Nu får de räcka me de här vädret det är ju grått hela dagarna , riktigt ryssväder ge mig sol så man blir pigg nån gång man blir ju astrött av vädret som är nu.

I dag står jobb på schema sen måste ja stanna till på ikea på hemvägen o kolla om de fått in de förbaskade galgarna nån gång.

Måste även handla lite fylla på frukt o grönt förrådet här hemma.

Dagen igår va riktigt bra åt lunch me Nina o lisa på nya Wanyes, det är så mysigt där så om ni inte varit där så gå dit hur mysigt o gott som helst , blev min favvo sallad kräftstjärtar me cinoa. Sen stack vi till erikshjälpen men i min mening va det rent skit fanns ingenting jag blev riktigt besviken trodde ja skulle göra värsta fynden :( ok de blev två nya flaskor till min flaskhållare samt två nya vita kökshandukar lite äldre, tycker de är så fina men mer fanns inte men mtýcket skit kan ja lova.

Hann även men en sväng till dollar store där jag inhandlade en ny tvålflaska och sprayfärg inget skoj me andra ord.

David kom hit på kvällen en stund men hann tyckte de va tråkigt men ingen hade tvingat han att va här o vadå jag är trött på kvällarna vill ju bara ta de lugnt.

Nu ska vi göra oss klara för att gå till dagis till åtta.

I kväll blir de mys på sportis känner att ja vill ta ut mig ordentligt, svettas som en gris.

Ingrid blir hämtad av moster på dagis så jag är barnledig till i morgon em och jag kan intyga att det behövs för de har varit väldigt mycket mamma på sista tiden känns som ettt plåster men inte så konstigt när hennes pappa lyser me sin frånvaro.

Ciao bella love u

Må bra kväll

2009-03-04 @ 14:39:43

Hej har hunnit med en hel del i dag ska hämta Ingrid snart på dagis sen måste vi tyvärr upp på tempo o handla lite. Mer planer än så finns inte i dag förutom att jag ska hem o rulla köttbullar vilket suger hatar att laga mat de e så trist.

Barnen vill ju ha köttbullar så vad gör man :)

I morgon är jag barnledig på kvällen för Ingrid ska sova hos moster. Ska bli sjukt skönt att få rå om sig själv en stund funderar på att gå o simma eller träna på gymmet sen basta o göra hår o ansiktsinpackning osv bara njuta ha nån god frukt med o ramlösa mango ;) sen sätta på sig mysdressen o traska hem o krypa ner i soffan me en bok o bara njuta av ensamheten.

Men är de någon som vill följa me till sportis i morgon tänkte gå dit till halv sex ca.

Och bästa av allt är att få sovmorgon på fre o vakna i lugn o ro utan att klockan eller Ingrid väcker mig.

En till sak som går som på räls är vikt nedgången de flyter på riktigt bra nu har inte allt för mycket kvar och det går nog fortare än jag tänkt men samtidigt har jag ändrat målvikt för den förra har jag redan klarat av så nu är det exakt sju kilo kvar allt som allt kommer ja att gått ner 15 kilo vilket känns underbart!!!


Nä nu ska ja slänga in en maskin tvätt o snabba mig till min lilla plutt

                               

Busiga bebben

2009-03-04 @ 07:36:50

Morning :)

Jaha i dag är de lill lördag hihi va ja låter gamal nu då men de känns skönt att det är mitten av vecka

Ingrid vaknade sex :( de e tidigt de men hade ställt klockan på halv sju för gubbarna me fönstrerna ska komma jag hör nu hur dom bankar hos grannen.

Höll inte på få ner hissgardinen i köket för jag hade skruvat ner den så hårt men nere är den men sen är frågan om jag får dit den igen.

Det hände en skum sak alldeles nyss jag satt i köket o funderade hur vi skulle få tiden att gå och tänkte att jag skulle nog läsa en bok till Ingrid busiga bebben o då ropar hon -mamma kan du inte läsa bebben boken !
Snacka om tankeöverföring eller vadå??

Skumt i alla fall så vi har nu läst och hoppas att gubbarna kommer strax så dom är klar när jag kommer hem så ja kan ta en dusch innan vi far till stan.

Ska till stan me lisa o nina i dag o fixa lite måste ju även hinna me en lunch :) sallad tro ;)

Vill ha en oversize kavaj får se om ja hittar nån är ju sjukt snyggt me ett par jeans till o en topp eller ett snyggt linne till.

Men först blir de en promenad så fläsket får jobba lite...
Oj va tiden går måste slänga in träningskläderna i torktumlaren så dom hinner torka innan vi drar strax före nio.

I dag ska Ingrid klippa sig, lisa har lovat att hon ska göra ett försök och kan intyga att det verkligen behövs.
Ingrid har suttit o tjatat om bullar på morgonen men ja sa att hon får lov o vänta efter dagis så måste komma i håg att köpa hem bullar.
Visst skulle kunna baka de men då äter ja så mycket så det är bättre att handla hem tills man bara ska ha just då.


Nu funderar ja på att brygga lite mer kaffe för kroppen vill inte vakna riktigt.

Syns i kväll me uppdateringar o kanske dagens shoppingfynd

I kväll kommer Ingrids kusin David hit en stund medans syster är på bio.



                               

                                                                                     David

Träningsvärk

2009-03-03 @ 18:36:19

Aj aj har jordens träningsvärk i magen, kan ju bero på att de va ett tag sen dessa muskler fått arbeta så hårt som de gjort de senaste dagarna.

Va på gymmet i dag me lisa men sen va de bara typ pensionärer men lika bra de så slipper man sminka sig o göra sig snygg innan.

Cyklade o gick om vart annat phuu men skönt att få svettas ordentligt. Sen kom nina o lisa in på en kopp kaffe innan de va dags att lägga sig i badet , de e så skönt när man e ensam hemma för då kan man ju verkligen koppla av o njuta utan att man är rädd att Ingrid vaknar.

Somnade en timme efter det o sen va de dags att bege sig till köpis o handla present till pappa, de blev en snygg t shirt i rosa o grått, Ingrid hade gjort en fin teckning på dagis me.

Fick mat hemma hos mamma gott kyckling o ris me curry sen fika efter de , ja ja ja vet men de va ju kalas ;)
Har ändå gått ner mer än räknat denna vecka så de e lugnt.

Nu sover sessan brevid mig o ska snart lyfta över henne i sin säng.

I kväll är de premiär för desperate housewifes jihaaa :) ska nog strö kolla på rosing först men förstår mig inte på den kvinnan, vad är hon känd för egentligen?? en dokusåpa men hallå varför gör hon iinget bra i stället i mina ögon gör hon sig dummare än hon är.


I morgon kommer de nå gubbar hit o ska fixa me fönster kan komma redan sju så de är att ställa klockan o klä på sig så man inte ligger o sussar när dom kommer.

Puss på er o ha en trevlig kväll


 

Grattis pappa

2009-03-03 @ 07:40:06



I dag fyller min pappa år helt 64 år snart pensionär me andra ord :) men han varken ser eller beteer sig som en gubbe min pappa är ganska ungdomlig av sig.

Ville ge min pappa varma gratulationer på hans dag från mig och lillan.

Dricker kaffe nu ovanligt va :) längtar till morgonen när ja lägger mig för att få vakna o dricka dagens första kopp. Förrsesten är de nån som provat arlas baristamjölk? ja menar om de är nån skillnad från vanlig mjölk de enda kan ja tänka mig är att den skummar bättre.

De e gott me latte o så kan man ha kanel eller kardemumma ovanpå Mmm så gott.

Ska slänga ner lillan i badet snart för hon ser inte riktigt klok ut i håret haha hennes hår står rakt upp varje morgon. Ska fota henne nån morgon så får ni se va ja menar...

Lämnar Ingrid nio sen ska ja och lisa till gymmet för att svettas lite o bränna kalorier ;) de har ju snöat så mycket ó de har inte plogat ännu så de är jobbigt att gå o kanske halt sen blir de hem o fixa sig o jobba lite.

På em står kalas hos pappa på schema så hämtar Ingrid tre sen köpa present o gå dit.

Ha en bra dag kram till er från mig

Ps Älskar dig min lilla Ingrid



Pappa i grekland

Torris

2009-03-02 @ 19:08:22


Vill bara rekomendera denns lotion som är underbar för oss torrisar, jag är jätte torr på vintern men har blivit riktigt  mjuk i huden efter korts tids användande och priset är kanon samt så luktar den jätte gott inte för starkt så den tar överhand om man har parfym på sig.
   
 

Pyjamas

2009-03-02 @ 18:00:47

Japp äntligen  så är måndagen snart över ja gillar inte måndagar men nu är de lugnt :)

Ingrid satte sig på tvären i morse o skulle inte klä på sig hon skulle promt han pyjamas på dagis så så fick de bli :) tog me andra kläder om hon ville byta om men icke.

Syster hämtade Ingrid på dagis i dag då ja lära hoppa av på köpis o ta ut pengar men snabba mig även in på hemtex som fått in så mycket fint i pasteller och jag märker att de har kommit jätte mycker i ljusrosa vilket är så fint. En rosa kudde o en beige samt en rosa filt fick följa  me hem de va ta tre betala för två :)

Ingrid tog beslag på de på en gång i soffan haha en riktig tjej hon älskar rosa hon me.

Så gick de me köpstoppet haha.

I går kväll va de som sagt nip/tuck o den som inte sett det har missat den bästa serien av de alla o jag går verkligen igång på christian troy my good vilken man , kan inte släppa han ur tankarna.

I kväll blir de mys i soffan me bok o en god kopp kaffe.

i morgon fyller pappa år så måste fixa present som ja inte gjort ännu hmm sen blir de nog en sväng till eriks hjälpen har aldrig varit där o de som varit där säger att de finns hur mycket som helst.

see u tomorrow darlings love u all

Work work

2009-03-02 @ 07:09:14

Jaha måndag morgon och tror ja drabbats av måndags sjukan känner inte allas för att jobba eller göra nå i dag skulle helst vilja ligga o dra mig kolla på såpor o mysa me lillan sen gå ut på en lång powerwalk, men icke i dag vankas jobb :(

Ska dricka mitt kaffe nu om jag kan sitta ordentligt har träningsvärk i rumpan men inte komstgt som jag tog i igår nu vill ja ha en spinning cykel, någon som har en över?

Hörs i kväll ha en bra dag

Ramlösa mango

2009-03-01 @ 17:53:08




Sjukt god den som inte testat ännu gör de en är så god smakar sommar, me like :)


                                                              

Helgen slut snart

2009-03-01 @ 17:42:30

hela helgen har gått i rullande fart fattar inte det hinner bara bli fre så är vi inne på sön kväll.

Vi åkte upp på köpis i dag och vet ni jag köpte inte en grej bra va ingenting faktist jo en korv o dricka till lillan men de räknas ju faktiskt inte.

Riktigt trevligt att träffa farmor de e inte så ofta och hon har ju kommit upp till åren så de e inte ofta hon orkar göra nå men i dag då stod hon för shoppingen hon shoppade loss i en massa affärer hon är så söt och liten.

Sen for jag o ingrid på dansen vilket hon tycker är jätte skoj de e så söta de små när de dansar :)

Och att de lär sig så fort.

Åt jätte god middag hos mamma o pappa fläskfile gryta Mmmm sen va de dags för en tur på cykeln men de blev bara 1.5 mil hade lätt kunnat cykla en 5 km till mend de skulle skjussa hem farmor så vi passade på att åka me hem.

Sitter i soffan nu me Ingrid som har satt på sig pyjamas o är trött blir en tidig kväll för henne då det är dagis i morgon. Hon ska gå hela veckan, förra veckan blev de bara en dag men även barn behöver lov.

I kväll är de nip/ tuck sen blir de läsa lite bok och nanna kudden i tid känner att jag behöver sömn.
Såg i tidningen att pettson och findus har premiär den 13 mars så då vankas de bio igen, men jag vill oxå gå på bio en vuxenfilm såklart men de får lov att vänta till jag har barnvakt.

Ciao bella

             

sol :)

2009-03-01 @ 09:54:17

Solen skiner o de e underbart om man inte tittar på termometern de e svinkallt, när vi vakna va de 18,9 minus fatta va kallt så powerwalken blev inställd till senare i kväll eller om ja tar en tur på motionscykeln en timme hemma hos mamma, ja så får de lov att bli me lite skön musik i öronen.

Dricker kaffe nu sen ska vi byta om o blir hämtade av farmor o mamma så ska vi på köpis ska försöka hitta nå dansskor till ingrid, kanske plastisock haha tänker på Björn  Rosenström då :) men de e halt me strumpor o barfota kan de ju få vårtor o hur mysigt är de.

I dag ska de banne inte handlas nå ska försöka ha köpstopp en vecka i allafall känns som de inte behövs nå mer o måste hålla i pengarna nu.

Men kom på måste in på ikea o ha galgar om de nu kommit in för jag blir galen de blir bara mer o mer kaos i garderoben o de gör mig galen!

Ska äta middag hos mamma o pappa gott de skulle bli fläskfile yummi men no potatis för min del för snart är de maj o då ska ja ha nått mitt mål.

Jag tänker inte berätta hur mycket min målvikt är för då svimmar ni o tänker hallå ska du väga så lite men glöm inte jag är 159 kort ja just de o jag vill ha tillbaka min kropp innan jag fick barn men är på god väg men självklart så ändras kroppen när man fått barn o blivit äldre.

Och fick höra nå skoj min bror tror ja träffar Reine men kan göra alla lugn de e inte han :) och ska nog inte träffa mr härlig nå mer vi står på olika plan, ensam är stark ja de e jag de :)

Ingrids pappa ringde i går men sent  såklart, ingrid va ledsen hela dan igår o undra vart han tagit vägen va svarar man på de.

längtar efter att få träna nu så måste packa ner träningskläderna.

Har lite sön ångest för de e jobb i morgon men när man väl är där går de ju bra.

Måste komma i håg färg så ja kan måla min pappershållare sen bild kommer när den är klar.

Jag vill ha vår så man kan göra ordning på baksidan me utemöbler blommor o dyl, pappa ska göra en fin stege till mig som ja kan ha blommor på.

Ingrid har även gett förslag att hon vill ha bord o stolar så de ska inhandlas till våren ska hålla ögonen öppna på blocket.

I dag ska jag fota min vagn som ska säljas samt ett jättefint spegelfönster och bilbarnstolen ska även sälja den andra bilstolen som Johan har för där fyller den ju ingen funktion.

Puss o klä på er o ge er ut i solen alla sötisar

Bjuder på en bild i från sommras



Ingrid & Tindra på baksidan sommar 08