Träningsvärk

2009-03-03 @ 18:36:19

Aj aj har jordens träningsvärk i magen, kan ju bero på att de va ett tag sen dessa muskler fått arbeta så hårt som de gjort de senaste dagarna.

Va på gymmet i dag me lisa men sen va de bara typ pensionärer men lika bra de så slipper man sminka sig o göra sig snygg innan.

Cyklade o gick om vart annat phuu men skönt att få svettas ordentligt. Sen kom nina o lisa in på en kopp kaffe innan de va dags att lägga sig i badet , de e så skönt när man e ensam hemma för då kan man ju verkligen koppla av o njuta utan att man är rädd att Ingrid vaknar.

Somnade en timme efter det o sen va de dags att bege sig till köpis o handla present till pappa, de blev en snygg t shirt i rosa o grått, Ingrid hade gjort en fin teckning på dagis me.

Fick mat hemma hos mamma gott kyckling o ris me curry sen fika efter de , ja ja ja vet men de va ju kalas ;)
Har ändå gått ner mer än räknat denna vecka så de e lugnt.

Nu sover sessan brevid mig o ska snart lyfta över henne i sin säng.

I kväll är de premiär för desperate housewifes jihaaa :) ska nog strö kolla på rosing först men förstår mig inte på den kvinnan, vad är hon känd för egentligen?? en dokusåpa men hallå varför gör hon iinget bra i stället i mina ögon gör hon sig dummare än hon är.


I morgon kommer de nå gubbar hit o ska fixa me fönster kan komma redan sju så de är att ställa klockan o klä på sig så man inte ligger o sussar när dom kommer.

Puss på er o ha en trevlig kväll


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback