Myslördag

2009-03-21 @ 18:33:17

Halloj

Haft en kanon dag i dag började i vanlig ordning me en powerwalk me lillskruttan sen hem o fixa oss för att ta bussen in till stan, tänk va barn tycker de e roligt att åka buss medans ja förderar att åka bil.

Ingrid va inte tyst en sekund på bussen så resten av resenärerna fick nog ont i öronen, hon sjöng o babblade på om allt hon såg.

Ingrid fick välja vart vi skulle fika o hon tyckte mingel & bar såg mysigt ut så vi gick dit. Vad Ingrid skulle ha va ingen överaskning samma som alltid, chokladboll o festis jag tog en vegetarisk varm smörgås me mozarella o soltorkadetomater kände att de va bättre me en smörgås än nå sött vi den tiden.

Om vi går tillbaka dit vet ja inte om vi vågar för Ingrid ville promt sitta i soffan vid de små theborden och vips så va ingrid över bordet o ner på golvet bordet gick sönder även ett par tallrikar o hon slog huvet så snacka om kaos och de va proppat me folk o alla titta jätte skoj ;)

Sen drog vi in på indiska o kolla lite inredningsprylar vill ev ha nå nya gardiner i köket när ja har rustat klart ska sätta upp helpanel i köket (vit såklart) o skulle vilja byta ut hissgardinen mot nå annat men de får lov att bli när de e färdigt för ja vill se resultatet först.

Mötte upp Lisa o Tindra o drog till bion och Ingrid tyckte den va jätte bra själv slumra ja till en stund haha men så är det trött småbarns morsa ni vet :)

Sen skulle de lekas på torget i vanlig ordning men blev sjukt irriterad på en del föräldrar som inte kan säga till sina barn att ha vett i likparken o vänta på sin tur eller att gå upp i tunneln medans andra barn åker.
Självklart åkte en stor pojke på Ingrid så hon blev ledsen men hallå ska ja behöva säga till andras barn eller vadå?

Nu är vi hemma o myser o äter lördagsgodis hihi gott gott ;)

I morgon ska vi kolla på kusin Lucas som spelar match på hallen. ja självklart ska vi på dansen oxå sen åker Ingrid till pappa.

Ciao alla snyggingar

Ps Mia de me skorna tänkte ja inte på fan ;) måste kolla upp vem de e då :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback