Våfflor smakar som tofflor..

2009-04-02 @ 21:31:36

Tjing pling

Har ingen större lust att blogga kommer därför bli ett mycket kort inlägg eftersom trots maja har varit i farten i kväll igen o jag behöver min skönhetssömn dvs 8 timmar ganska exakt.

Har hunnit me riktigt mycket i dag men orkar inte gå in på detaljer, som ni märker är jag inte på topp känner mig trött o ska snart nanna kudden.

Va hem till fam Nordin efter att Ingrid kom till mammsen så mysigt att få hem sin lilla plutt igen fast hon e busig som bara den. Jag gjorde våfflor i dag men som Ingrid säger tofflor o kan ni förstå de va riktigt goda fast jag gjorde dem. Vi åt hemma hos fam Nordin och hade jordgubbar till gissa om de e gott eller... Ingrid hade även me sig bullar men jag tror nog hunden uppskattade dem mest då barnen tyckte de va jätte skoj att mata honom.

Busungarna Ingrid & Emilio hade sen ut hundens all mat typ ett kilo och hade matkrig i köket, gissa hur de såg ut o snacka om att vi fick en chock :) bara att hjälpa Ida me att dammsuga upp maten.

Sen blev Ingrid förbytt till lilla djävulen på kvällen för vi glömde nappen o då va allt fel så ingen ny napp dög utan de slängde hon i soporna o sina saker hon fått i dag, vad gör man som mamma man blir ju helt förstörd o slut men bara att hoppas att de släpper snart trotsen alltså annars hamnar mamma anna på sluten avdelning hihi o bankar huvet i väggen ;)

Ska kika in på hm hemsida o kolla lite skor känner för att klicka hem ett par tygskor till mig själv nu när det är vår i luften för mina converse är trasiga o känner för att variera mig lite nu när alla snorungar har sånna.

Ingrid fick en ny fin pop mössa som passar utmärkt till jackan o byxorna hon fick av Tindra de tackar vi för.
Ett par snygga pilotbrillor oxå såklart måste va lika snygg som mamma såklart haha.

Ingrid o mamma hade plockat björkris åt oss så i morgon måste vi inhandla lite vippor o sätta i helst vill jag ha ljusrosa men vet inte om de finns att få tag i men i helgen ska vi påskpynta lite grann dock inte mycket inte så värst för en massa plotter.

Kom även på vad jag ska ge bebben min i påskägg de blir en ny pippitröja så slipper hon få så mycket godis.

Hoppas på sol i morgon då de blir en promenad annars blir de gymmet all by my self ska ta me sisco i såfall på en långkörare känner att kroppen behöver lite d vitamin.

Oj blev långt inlägg i alla fall men så kan de gå.

                                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback