Oj oj full fart

2009-04-01 @ 06:49:50

Hej hopp!

I dag är de full fart hela dan ska lämna lillan till frukost sen gymmet en timme för att sen hem o duscha ska in till stan me Ida o fixa lite sen innan de e jobb på em så jag kommer va borta hela dan i dag o kommer hem åtta i kväll.

Ska bli skönt att jobba em i dag o ha en kväll för mig själv i kväll o få sova ut lite i morgon eller sova o sova ska träna i morgon bitti såklart men slipper all stress på morgonen.

Sitter me dagens första kopp kaffe som smakar underbart :) ska snart packa lillans väska som hon ska ha me till mormor o morfar eftersom de e dom som hämtar i dag på dagis.

Hinner tyvärr inte skriva nå mer nu eftersom klockan tickar o det är lite att fixa såhär på morgonkvisten men ett plus är att solen lyser o är de inte underbart :) våren är nog här för att stanna tror ni inte?? Fatta va de smält bort snö o hoppas de fortsätter me det längtar ju efter att plocka fram utemöblerna o cyklarna jihaa :)

Ser fram mot lunchande i stan i dag me gulliga Ida vi går nog på nya Wanyes va annars en god sallad skulle ju sitta fint.

Ha de bäst alla sötisar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback