Kalas...

2009-04-10 @ 07:12:47

                       

Tjohoo vilken underbar morgon att vakna till ;)

Känner mig piggare i dag men hostan vill dock inte riktigt ge me sig :( men men bra att va på bättringsvägen i allafall. I dag ska ja plantera eftersom de inte blev av i går sen rensa i landet o skulle behöva klippa ner rosorna oxå men skulle behöva börja sätta lite frön inne som vi kan sätta ute sen som luktärter.

Ska börja röja på baksidan lite. Hann me att putsa alla fönster igår o meningen va att ja skulle köpa nya gardiner men mitt kort som strejkat ett tag gav upp igår skoj eller not så jag får fixa de i dag kanske kan låna lite pengar av bror tills på tis.
Hann i allafall me att köpa presenter åt David & Tindra men Ingrid vill ha dem själv hihi men en liten till sak har vi kvar att köpa innan vi drar till Tindras morfar där kalaset ska va kl två.

Ska hinna me att göra lite innan som sagt och ska slänga net lortgrisen i badet innan oxå för de ser ut som en orkan i hennes huvud hihi.

Ingrid fick en jätte söt badräkt av mormor & morfar i går i påskpresent jättesöt och bra eftersom hon är ett big fan av pippi :)

Ha en bra dag alla o ut o njut av fin vädret de ska vi göra men först en svängom me dmmsugaren kan inte fatta va alt grus kommer ifrån grrr...
Nää gott folk nu ska vi fortsätta att busa lite här hemma innan vi ger oss ut på dagens äventyr

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback