Sommaren är här

2009-06-24 @ 21:26:34

Tjing :)

I dag vaknade vi allihop kl halv åtta fan de går framåt jihaa :) Alfons börjar bli stor pojke nu och sover länge och behöver inte gå ut på natten vilket är underbart.

Tog de lugnt på morgonen och bestämde att plutt fick va hemma från dagis då hon stukat foten så hon behöve vila den lite. Vi gav oss ut på en promenad till mamma o pappa med väskan packad med allt som kan tänkas för en hel dag på sågvreten.

Eftersom fjolårets pool gått sönder beslöt vi oss för att inhandla en ny som vi kan ha här hemma och valet va inte svårt Ingrid ville självklart ha arielpool då hon gått och blivit galen i prinsessor.Tur hade vi oxå då den va nedsatt. Den ska väl blåsas upp i morgon mina lungor pallade inte det i dag. Man borde skaffa en pump men känns onödigt för att blåsa upp poolen en gång om året får se om det finns en snäll granne brevid hehe, ja Lisa ja mena dig ;)
Sitter me färg i håret nu orkar inte va grådaskig i skallen fy fy. ska duscha snart sen på med lite bus så man törs visa sina ben för de är allt annat än bruna just nu.

Ska komma i säng tidigt i kväll för vi måste kliva upp kvart i sex i morgon då jag har kurs och ska o lämna plutt o alfons hos mor o far innan.

Hörs i morgon kommer säkert ett inlägg från kursen för att slå lite dötid.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback