Uppe me tuppen...

2009-07-02 @ 07:21:05

Morning sunshines :)
Här finns de ingen ro att sova bort dagen, även om man önskar att man fick göra det. Alfons har hållt på och gnällt hela morgonen och ska ut så jag sitter ute nu och tittar när han jagar humlor. Men skönt att ta de lugnt läsa tidningen och dricka en kopp kaffe innan plutt vaknar, hon somna halv elva i går kväll så hon sussar sött. Hon va så uppspelt för hon skulle sova utan blöja för första gången i går. Lika bra att passa på när det är varmt och inget tacke behövs för de blir  mindre att tvätta om de händer en olycka. Hon har faktiskt varit torr sex av sju nätter i ett halvår nu så nää tänkte ja i går när blöjorna tog slut nu jäklar kör vi.

i dag blir de nog årsunda med mamma och pappa, kan va skönt att åka me dom för då får man pressa lite i lugn och ro och ha mp3 spelaren me och ligga o njuta :)

Ska även hinna me att städa lite det ser ut som en fotbollsplan här inne me allt gräs man släpar in. Smart gavlis när ni klipper kan ni inte ta me er gräset oxå ??

Undra om Lisa & Tindra ska komma på mat i kväll jag tror nog det för de känns som vi ätit väldigt mycket där på sista tiden. Bra att ha grannar som man kan äta tillsammans me.


Appropå morgondagen ser de inge lovande ut verkar inte bli nå utgång eller så men nå vill ja hitta på!! kanske ska höra me en gammal vän som ja lovat att hälsa på länge om vi skulle ses. Man fattar inte va dagarna tar vägen de känns som vissa hinner man aldrig träffa även om man vill. Ja just ja Fia hade ju lust att hitta på nå så ska ta och ringa upp henne under dagen. Nää nu ska ja leta efter doggen som är ute och ränner han jagar väl bygggrabbarna hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback